تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 81 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 810

نام تاپيک: FIFA Manager 10

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

write current database for game
    خب وقتی این کارو کنیم، اون وقت اطلاعات بازی هایی که تا الان کردیم عوض نمیشه؟
    یعنی مثلا من الان توی سال 2016 هستم و کلی بازیکن عوض خرید و فروش کردم و خیلی کارای دیگه، اینا با نصب پچ تغییری نمی کنن؟

اگه تغییر کنن که به درد نمی خوره... این طوری باید از اول بازی کنیم.

در آغاز فعالیت mory_net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب وقتی این کارو کنیم، اون وقت اطلاعات بازی هایی که تا الان کردیم عوض نمیشه؟
    یعنی مثلا من الان توی سال 2016 هستم و کلی بازیکن عوض خرید و فروش کردم و خیلی کارای دیگه، اینا با نصب پچ تغییری نمی کنن؟

اگه تغییر کنن که به درد نمی خوره... این طوری باید از اول بازی کنیم.
    سلام
    اطلاعات تغییر نمیکنه تا زمانی که بازی رو از اول شروع کنی دوباره ....
    ولی تصاویر بازیکنها و پرچمها تغییر میکنه.

3. این کاربر از mory_net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

همچنان در انتظار پچ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اقا اگر سرعت اینترنت هم 1 بایت بود تا حالا آپلود شده بود اگر کافی نت هم آمریکا بود تا حالا رسیده بودی پس چی شد اگر سر کاری بود لاعقل بگو دلمون فکرته شاید اتفاقی برات افتاده باشه یا بقول دوستمون گرفتن بردنت سر بازی بهر صورت خبرمون کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض درخواست

منم خیلی با ساختن بازیکن جوون حال میکنم.هر دفعه هم میترکونم تو این قضیه سالیانه کلی سودم از جوانانه
    -----------
    سلام
    من تازه اين بازي رو گرفتم و فقط تاكتيك و تركيبش رو ميفهمم ولي از پرورش بازيكن سر در نميارم در ضمن با بلكرن تو ليگ خوب نتيجه گرفتم ولي از لحاظ اقتصادي بلد نبودم باشگاه رو اداره كنم اخراج شدم .
    كسي ميتونه كمي توضيح درباره خرج و مخارج و افزايش دارايي و پرورش بازيكن و استخدام كارمندان كمكم كنه تا ديگه اخراج نشم؟
    در ضمن هنوز نتونستم قيمت بليط و ظرفيت ورزشگاه و ديگر امكانات رو سر در بيارم .
    متشكر ميشم اگر يه راهنمايي جامع كنيد تا از اين بازي زده نشم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قابل توجه ila58: دوست من این سوالاتی که پرسیدی اگه بخایم به همش بپردازیم یه 2-3 صفحه ای توضیح داره ولی بطور خلاصه میگم:
    اولا بهت توصیه میکنم که زده شدن تو از بازی این بازی کاملا به خودت و علاقت به فوتبال و مربی گری بستگی داره چون به جرات بهت میگم که از هر 10 گیمری که من میشناسم یکیشون اونم به زور حاضر میشه که این بازیو فقط یه بار امتحان کنه و این در حالیه که یکی مثل من به قول مامانم به این بازی معتاده...

1. درباره staffها که توضیح خاصی وجود نداره باید به قسمت مربوطه بری و از زبونه search در پستهای مورد نظرت اونا رو استخدام کنی، این قسمت زیاد نیازی به صرفه جویی نداره و سعی کن بهترینها رو انتخاب کنی.

2. درباره finance: میری اولا توی staff در قسمت assign tasks مواردی روکه میخای ادارشو به عهده خودت میزاری بعدم مثلا برای marchandise به منوی مربوط به اون میری و میتونی چیزهایی که میخوای توی فروشگاه داشته باشی به همراه مقداری که دوست داری از اونا رو خریداری کنی تعیین کنی.
    اما امور مالی کنترلش شامل چند مورد میشه که باید در طول فصل حواست به همش باشه که البته کار هر کسی نیست، چون برای اینکه وضعیت financial خراب نشه عملا باید مدیریت ساخت وساز، استادیوم، club facilities، خرید و فروش بازیکن، sponsering وmarchandise رو به عهده بگیری که مدیریتش به این آسونیا هم نیست.
    توصیه من اینه که club facilities و ترنسفر بازیکنا رو حتما خودت به عهده بگیری، چون staffهایی که برای این کارا میزاری اکثرا اونقدر اصراف کار(!) هستند که ذره ذره همه پولهاتو تموم میکنند مخصوصا facilities

3. پرورش بازیکن چیزی نیست که بشه توی یک فصل به اون رسید و البته وابسته به چند چیزه: اول اینکه باید بازیکن جوون داشته باشی که معمولا داری، اگه یه سر به youth team بزنی کلی از بازیکنای آیندتو اونجا میبینی! اگرم احساس کردی که توی بعضی پستها نیاز به بازیکن (جوون و آینده دار) داری میتونی یکم دست توی جیبت بکنی و بازیکنای جوونو باقیمت بسیار کمی به خدمت بگیری فقط باید حواست باشه که روی کی داری سرمایه گذاری میکنی، راههای تشخیص بازیکن آینده دار: اولا بازیکن مورد نظرتو scout کن تا کارمندت که مسوول این کاره یه گزارش کامل درباره خوبیها و بدیهای اون بازیکن بهت بده. دوما اگه به صفحه مشخصات اون بازیکن یه نگاه بندازی میتونی از روی ستاره هایی که این بازیکن داره بفهمی که چقدر قراره پیشرفت کنه و مهمترین نکته اینکه یه جوری عمل کن که به اون بازیکن بازی برسه چون استعدادی که بازی نکنه همونقدری و با رشد پایین میمونه اگه هم لازمه اونو قرضی به تیمهای دیگه بده تا اونجا بتونه ثابت باشه.
    Last edited by mss_195; 14-05-2010 at 22:53.

در آغاز فعالیت iranpes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز از همگی معذرت میخوام که دیر شد ولی یه سری کارا برام پیش اومد که چند روزی خونه نبودم الان رسیدم.
    خب دوستان عزیز پچ آپلود شد و در اختیار شما عزیزان قرار میگیره
    پچ رو دانلود کنید و تمامی فایلهاش رو هم جایگزین کنید.
    بعد دوستان هر پیشنهاد که داشتن رو بگن که در آپدیت پچ ارائه کنیم.
    این پچ شامل لیگ برتر ایران 18 تیم + لیگ آزادگان 8 تیم + تمامی لوگوها و لوگو لیگ برتر و جام آزادگان هستش.
    عکس بازیکنان رو به این خاطر که حجم بالا میرفت برداشتم تا جداگانه براتون بزارم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب دوستان عزیز پچ آپلود شد و در اختیار شما عزیزان قرار میگیره
    پچ رو دانلود کنید و تمامی فایلهاش رو هم جایگزین کنید.
    بعد دوستان هر پیشنهاد که داشتن رو بگن که در آپدیت پچ ارائه کنیم.
    این پچ شامل لیگ برتر ایران 18 تیم + لیگ آزادگان 8 تیم + تمامی لوگوها و لوگو لیگ برتر و جام آزادگان هستش.
    عکس بازیکنان رو به این خاطر که حجم بالا میرفت برداشتم تا جداگانه براتون بزارم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان عزیزم پچ آپلود شد و لینک رو برای استفاده شما عزیزان قرار میدم.فقط چند نکته...
    1- پچ شامل لیگ برتر 18 تیم + لیگ آزادگان 8 تیم + لوگو تیمها و لیگها + نحوه برگزاری صحیح لیگ قهرمانان آسیا و جام ملتها و...
    2- بعد از دانلود همه فایلها رو جایگزین کنید و بعد از بازی کردن هر پیشنهادی که برای بهتر شدن پچ داشتید بگید تا در آپدیت بعدی ازش استفاده کنیم.
    3- عکس بازیکنان که حدود 8 مگ بود رو برداشتم تا حجم پچ بیاد پائین ولی بعدا اونها رو هم برای دانلود میزارم.
    4- پچ 100% تست شده هست و هیچ مشکلی نداره.
    امیدوارم از بازی کردن لذت ببرید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    بر شما دوستان
    لازم ميدونم يه مقدمه بگم
    من تو سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عضويت چند ساله دارم.
    اونجا براي اينكه جوونهاي ايراني رو متوجه اين بازي كنند اولا سايتش رو به همت بچه ها فارسي كردن و دوما انجمنها و سايتهاي كمكي فارسي زيادي هم راه اندازي كردن و براي جلب توجه جواناي ايراني خيلي كارهاي ديگه كردند كه يكيش رو ميخوام اينجا پيشنهاد بدم كه اميدوارم هر كي ميتونه راه بندازه تا استقبالش زياد بشه.
    اونجا يه انجمن داريم بنام پرسش و پاسخ كه ما هم ميتونيم اينجا انجمن پرسش و پاسخ به فيفا منينجر 10 رو راه بندازيم.
    ابتدا تو اول انجمن پاسخ به سوالات متداول رو ميزاريم هر كس جواب سوالشو رو اونجا پيدا نكرد ميتونه اون موقع سوالش رو بپرسه.
    خوب خودم كه تازه واردم چندين سوال رو مطرح ميكنم و از شما دوستان با حوصله و با تجربه تقاضا دارم پلسخ بديد و هر كي بلد انجمن پرسش و پاسخ رو راه بندازه اينكار رو كنه و بجز سوالاي من چند تا سوال ديگه هم اضافه كنه و در قالب انجمن قرار بدهتا باشد كساني كه به فكر خريد اين بازي ميافتن با ديدن راهنمايي اين بازي خيالشون از بابت سر در گمي در انجمنهاي مختلف راحت بشه و با دسترسشي آسان اين بازي رو تهيه و در انجمنش فعال بشن .
    اميدوارم استقبال كنيد:

construction cost-1
    squad size-2
    Value of squad-3
    Salaries-4
    Costruction costs-5
    misc -6
    total -7
    ------------------------------------
    salaries
    last season
    boards proposal 27/760/000
    difference -40/000
    your demand 27/800/000
    ---------------------------------------
    transfer
    lost season
    boards proposal 1/328/000
    difference -2/000
    your demand 1/330/000
    -----------------------------------------
    construction cost

lost season
    boards proposal 7/200/000
    difference 0
    your demand 7/200/000
    -----------------------------------------
    misc

lost season
    boards proposal 2/768/000
    difference -2/000
    your demand 2/770/000
    --------------------------------------------
    stadium
    extend capacity
    seats 0->
    standing area 0->
    vip seats 0->
    red-add stadium elements after expansion(0)
    expansion costs: 0 revert changes
    comstruction timw : completed extend
    open stadium editor
    --------------------------------------------
    club facilities
    large office bailding extend
    doctors surgery with phychology center
    fan center
    youth boarding school
    additional small filds
    sports medieine institute
    own luxury studio
    maintenance
    investments
    income
    mintenance
    -----------------------------------------------
    fan and mmcrchandise
    fans
    servise
    = free tickets every match<-->
    = adv free tickets for next match <-->
    hour -long . autograph seassion in tow <-->
    ---------------------------------------------
    marchandising
    shirts 0-->
    leisure wear 0-->
    scarves and caps 0-->
    accessories 0-->
    multimedia 0-->
    -------------------------------------------
    buy article
    = selected article
    = all standard articles
    number =...........
    buy articlo
    ------------------------------
    ticketing
    extra charges and discountk
    = auto extra chargs
    discount for friendlies 50%
    srason ticket discont 20%

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. بچه ها من اول پچو دانلود كردم كه حدود 2 مگ و خورده اي بود. بعد ستاپ پچ رو داخل محل نصب بازي نصبيدم و بعد رفتم داخل EdManager10 و گزينه write current database for game رو زدم و يه چيزي پر شد و بعد كه اومدم صفحه رو ببندم زدم yes. ولي اصلا تغييري نكرد تيما. مشكلم كجا بوده؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت iranpes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوست عزیز بعد اینکه پچ رو دانلود کردی باید فایلهای داخل پچ رو جایگزین فایلهای خودت بکنی تا پچ اجرا بشه.

12. این کاربر از iranpes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •