قیمت دقیقش 260 هزار تومان هست
قیمت دقیقش 260 هزار تومان هست
260 تومن آزمونای الانشه تا خود کنکور؟قیمت دقیقش 260 هزار تومان هست
یعنی منظورتون اینه که فقط آزمونهاش خوبه؟
ممنون.
راستی فرنوش صدام کنید
کاملا تایید میشه!
من میام اینجا: یه سری میگن کلاس خوبه و یه سری میگن بده.
میرم توی جو دوستام، همشون میگن کلاس خوبه!
تو خونه: یه سری میگن کلاس برو و یه سری میگن نرو!
چه کنم به نظر شما؟ من فکر میکنم خودم میتونم بخونم اما تا کلاس رو امتحان نکنم نمیفهمم چطوره. اگه بخوام کلاس برم، دیفرانسیل و فیزیک رو میرم. تا الانم 1 جلسه از هرکدوم رفته که رایگانم بوده و من نتونستم برمشون! البته میتونم 2 جلسه بعدی رو برم چون واسه من که اولین بارمه رایگانه.
میشه یه دوستی به من بگه دقیقا کلاس چیکار میکنه که کسی که بخواد خودش با کتاب کمک آموزشی بخونه، نمیتونه؟
اراده ی خیلی قوی میخواد. چطوری بدستش اوردین؟
کاملا مخالفم!
البته با روشی که من دارم میرم مخالفه این کار. روش من تکرار و تکراره تا جا بیفته.
خیلی متنتون خوب بود.
اما من کاملا گیج شدم. من میتونم کلاس بگیرم اما نمیدونم واقعا خوبه یا نه! گیج اساسی شدم!![]()
مطمئنی؟ کدوم درسها رو میگی تمومه؟ پایه ای ها رو؟
من که دست و پا شکسته از 27 خرداد شروع کردم. تا الان تونستم اینا رو تموم کنم فقط:
عربی 3 - فیزیک 1 (دو فصل آخر) - فیزیک 3 - جبر و احتمال- دینو زندگی 2- دین و زندگی 3
البته ترتیبشو واسه دوره ام درست کردم که به ترتیب پیش نیازی میرم جلو. مثلا فیزیک 1 و 2 و 3 رو پشت هم میخونم. بعد تست میزنم ازش تا ببینم درصدم چقدر رفت بالا. بعد درس دیگه و ...
به نظر شما خوب رفتم؟![]()
روش من یکی که با خلاصه نویسی جور در نمیاد. اگه قراره یه جایی رو سریع بخونم، موقعی این کار عملیه که خیلی تکرار کرده باشم.
البته من هی میگم روش من روش من، این روش مال داداشمه که دیدم به منم سازگاره. توی این فیلمها هستا که یکی مشاوره میده، من توی فیلم گزینه 2 و علوی دیدم تکرار رو گفته بود. توی یه فیلم دیگه هم که مال امتحان تخصص پزشکی مال داداشم بود هم خیلی خیلی به تکرار گیر داده بود. میگفت بهترین کاره. برای همین منم این روش رو پیش گرفتم و نمیدونم واقعا بهترینه یا نه؟![]()
نه همه ی درس ها رو .اونایی که تو پست 508 نوشته بودم رو پیش بینی کردم تا دو هفته دیگه تموم می کنم .
من تابستونو گفتم عزیزم
فکر کنم ایشون هم تابستون رو میخواستا
خوب فرنوش جان فقط یک چیزو بهت بگم اگه ادم بخواد یک کاری رو انجام بده 100 درصد میتونه انجام بده یعنی اگه بخوای 1 بیاری قطعا میتونی بیاری ولی باید به اندازه ی رتبه ی 1 تلاش کنی و به اندازه ی رتبه ی 1 اعتماد به نفس داشته باشی
والا من روی دیوار تو خیابون دیدم نوشته 260 هزار تومان و توضیح دیگه ای ندیدم
سلام..بعد از چند ورز دوباره اومدم
دوستان و همراهان گرامی...
اینجانب از روز شنبه با قوای هر چه تمام تر و اهتمامی سخت،میخواهم شروع کنم!
شروعی نو....
به نظرتون دیر نشده؟
من از شنبه برنامه هام شروع میشه.
ممنون/![]()
از این شنبه ها زیاده اگه می خوای موفق بشی از همین الان شروع کن
به هیچ وجه دیر نشدهبه نظرتون دیر نشده؟
/
ok فرنوشراستی فرنوش صدام کنید![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)