خیر. 5530 GPS نداره.
خیر. 5530 GPS نداره.
سلام
یکی اگر در مورد صدای این گوشی یه چیزی بگه خیلی خوب میشه!
من شدیدا میخوام بدونم صداش چه طوره..
ممنونم.
به نظر من صدای خیلی خوبی داره.. تازه این گوشی جزو سری Xpress Music نوکیا هست.. خاصیت های stereo widing و loudness داره تو پخش آهنگ
دوستان کسی نمی دونه focus دوربین رو باید چجوری تنظیم کنم؟ وقتی می خوام عکس بگیرم دکمه کلید دوربین رو که فشار می دم واسه یه لحظه پشت او شیءای که کادر وسط روش هست smooth میشه ولی وقتی عکس رو میگیره به حالت عادی در میاد![]()
دوستان من یه 5530 خریدم میخواستم ببینم فرق فریم ور اصلی نوکیا با هک کردنش در چیه؟میخوام هرکدوم بهتر بود نصب کنم .باتشکر
سلام دوست عزیز
فریم ورژن هک شده آماده وجود نداره شما باید اول فریمور اصلی رو نصب کنبد ( که رو گوشی هست یا انو آپدیت کنید ) بعد هکش کنید. فرقش این هست که اگر هک نکنی گوشی اجازه نمیده برنامه های که certificateشون ثبت نشده رو نصب کنی که با هک کردن این مشکل رو رفع می کنی و می تونی تمام برنامه های مخصوص سری 60 ورژن 5 رو رو گوشیت نصب کنی. هک خطری هم برای گوشی نداره.![]()
Last edited by madson; 16-01-2010 at 17:34.
سلام دوست من ممنون از راهنمایی خویت راستی دوستان اون مینی دی وی دی که تو خود جعبه هست برای آپدیت فریم ور جدیده؟حجمش دانلودش چقدره؟
داخل دی وی دی فقط برنامه ovi suit هست . فریم ور رو باید از اینترنت دانلود کنی . آخرین ورژنش20 هست. هم می تونی از نرم افزار Nokia software updater استفاده کنی هم از فونیکس . حجم دانلودش هم تقریبا 12 مگابایته.
تایپیک آپدیت با NSU :
آپدیت با phoenix :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود فایل فلش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان
یه سوال داشتم من بین 5800 و 5530 گیر کردم که کدومو بخرم
آخه من کرمانشاه زندگی میکنم
اگه gps 5800 تو کرمانشاه کاربردی نداره و فقط مربوط به تهران میشه من برم با خیال راحت 5530 بگیرم
متشکرم
من یه 5530 گرفتم روی هم رفته گوشی بدی نیست.بجز اینکه دوروز یه بار هنگ میکنه.بعضی وقتا هم ریست میشه! با این حال من خوشم میاد ازش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)