آخرش خوب بود....یعنی میشد اینجوری حدس زد....
آخرش خوب بود....یعنی میشد اینجوری حدس زد....
طرز فکرها فرق دارن : بنده اگه ایرادی گرفتم فقط واسه حروم کردن وقت مردم بود ، اینکه یکی سریالی بسازه و عشقی و دیمی بخواد جلو ببرتش و هر طور که صلاحه اون رو ادامه و پایان بده چیز جالبی نیست . متاسفانه به همچین سریالی که مدیریت خوبی سر فیلنامش نبود سازمان میاد حتما قدر دانی هم میکنه : دلیلش هم سر کار گذاشتن مردمه که همون هدفی رو که میخواستن با جومونگ به پیش ببرن با همین سریال ....
به هر حال هر کسی از یه چیزی ناراحت میشه بنده هم از اینکه جناب نویسنده و کارگردان من و امثال من رو نفهم فرض کرده بودن ناراحت بودم ، به جز همون چند قسمت باقیش رو هم ندیدم
خودمون رو که دیگه نمیتونیم گول بزنیم : محتوای اصلی و ریشه ی اصلی سریال رو میشد توی یه تله فیلم هم اجرا کرد با هزینه کمتر ولی کیفیت به مراتب بیشتر
اینکه یه پول یامفتی باشه و بخوایم به زور سریال 20 یا 30 قسمتی بسازیم اونم به زور آب بستن و نادان فرض کردن مخاطب همین میشه دیگه
ولی اون تیکه آخرش بود، همون جایی که شایسته مات داره آسمون رو نیگاه می کنه و رویا و فاطمه و بابک بغلش ایستادن و صمسامی داره از پایین میاد یه نیگاه می اندازه بالا... خیلی خوشم اومد!!!
صدا گذاری اون تیکه رو از روی فیلم سایلنت هیل برداشته بودن... اسکی جالبی بود!! دست سیروس درد نکنه
نوشته شده توسط hopee
اگه فیلمی خوب نبود اینقدر نقد در موردش نمیشد پس حتما این سریال برامون(البته نه برای همه) مهم بوده که ایراداشو میگرفتیم و دوست داشتیم رفع بشن .فکر نکنم که آقای مقدم مردمو با زنجیر به کاناپه بسته باشه و گفته باشه که باید این سریالو ببینید ، هر کسی که دوست نداشت این سریالو ببینه میتونست بزنه یه کانال دیگه یا اصلا هر فیلمی که خودش دوست داشت ببینه و وقتشو بیخودی هدر نده .طرز فکرها فرق دارن : بنده اگه ایرادی گرفتم فقط واسه حروم کردن وقت مردم بود ،
میشه بگی کار نویسنده و کارگردان چیه ؟اینکه یکی سریالی بسازه و عشقی و دیمی بخواد جلو ببرتش و هر طور که صلاحه اون رو ادامه و پایان بده چیز جالبی نیست
دوست عزیز این فیلم نه بر اساس کتاب ساخته شده بود ، نه بر اساس داستان قبلی پس داستان ایده خود نویسندس و هر جوری دوست داشته باشه تمومش میکنه .(صرف نظر از اینکه تو کارای آقای مقدم به نظر مردم خیلی توجه میشه .)
چرا نباید از6 ، 7 ماه کار شبانه روزی قدر دانی بشه ؟متاسفانه به همچین سریالی که مدیریت خوبی سر فیلنامش نبود سازمان میاد حتما قدر دانی هم میکنه
سریال در 49 قسمت ساخته شد .دلیلش هم سر کار گذاشتن مردمه که همون هدفی رو که میخواستن با جومونگ به پیش ببرن با همین سریال ....
به هر حال هر کسی از یه چیزی ناراحت میشه بنده هم از اینکه جناب نویسنده و کارگردان من و امثال من رو نفهم فرض کرده بودن ناراحت بودم ، به جز همون چند قسمت باقیش رو هم ندیدم
خودمون رو که دیگه نمیتونیم گول بزنیم : محتوای اصلی و ریشه ی اصلی سریال رو میشد توی یه تله فیلم هم اجرا کرد با هزینه کمتر ولی کیفیت به مراتب بیشتر .
اینکه یه پول یامفتی باشه و بخوایم به زور سریال 20 یا 30 قسمتی بسازیم اونم به زور آب بستن و نادان فرض کردن مخاطب همین میشه دیگه.
ببین دوست من هر کس یه نظری داره و نظرش هم محترمه ولی کدوم سر کار گذاشتن ؟ اینکه نمیتونستیم آخرشو حدس بزنیم ؟
من خودمم عاشق این فیلم نیستم،همه قسمتاشم ندیدم ، دفاع الکی هم نمیخوام از فیلم بکنم ولی میدونی با این حرفت به همه اون کسایی که این سریالو دوست داشتن و دیدنش توهین میکنی ؟ وقتی شما از یه چیزی خوشت نمیاد دلیل نمیشه که دیگرانم این فکرو بکنن .
خوب بالاخره تموم شد.
از همه عوامل فیلم و شما دوستان عزیز تشکر میکنم و بهتون خسته نباشید میگم .
Last edited by hopee; 17-08-2009 at 22:15.
این سریال مزخرف چی داشت که این همه سرو کله هم میزنید
جدا این حرفارو زدی یا ....
کار نویسنده و کارگردان رو من نمیدونم شما تشریح کن لطفا
نویسنده نمیتونه یه سری حقایق و ضابطه هارو منکر بشه : مث این میمونه نویسنده بخواد تو فیلم نامش روز رو انکار کنه !
البته نقد این سریال با شما به جایی نمیرسه : شمایی که همه چی رو عشقی میبینی و حق میدی که متن به هر طریقی و بدون ادله و منطق باید جلو بره دیگه پس جای بحث درش نیست . بنده گفتم ایشون مارو نادون فرضیدن ، دلیلش هم از روز روشنتر بود : بالای 20 تا ضعف بزرگ رو توی همین تاپیک بچه ها گفتن
به قول خودت یه میانگین هم بگیری هر دو قسمت توش یه پیتوک بود به اندازه ی چنار !
یه همچین سریالی اگه در سالهای قبل انقلاب بود حرفی نبود چونکه سطح اطلاعات و بضاعت کم بود
همون موقع هم داشتیم در جا میزدیم
البته با سطح توقع پایینی که شما دارید سینما و سریالامون اگه 100 سال هم بگذره و متناش و موضوعاتش آبکی و بدون هیچ اثری از مدیریت توش باشه لابد بازم ایده آله
به سریالی که یه همچین میانگین وحشتناک خام بودن رو داره ( هم نویسنده و هم کارگردان ) چه طور یه سریال ایده آل میشه بهش گفت ؟؟؟؟
اینجا ایرانه درست ولی دیگه نمیشه قبول کرد که بعد اینهمه مدت و با جلو رفتن همه ی کشورها ما درجا بزنیم
این رو کره ای ها هم فهمیدن و تونستن در نبود سریالای قوی سریالای خودشون رو به ما بچپونن
ما ایکه 100 ها برابر سریالای قویتر تاریخی از جومونگ و یانگوم میتونستیم بسازیم
همیشه میریم دنبال راه ساده تر
همیشه میگیم اوخی اینا تلاششون رو کردن
سریال تاریخی هم میسازیم درش اینقدر آب میبندیم که کلا حضرت یوسفی دیگه نمیمونه و اون رو هم آب میبره !!!
اینکه بخوایم از کسایی که کارای شباانه روزی میکنن و تقدیر کنیم روزای سال هم کم میاد : تقدیر باید دلیل موجه داشته باشه
چرا سریالای طنزمون که مردم رو میخکوب میکنه از عواملش تقدیر نمیشه ؟؟؟!!! من هنوز آمار 76 درصدی بیننده داشتن همسران برام سواله که کو تقدیر پس ؟؟
سر کار گذاشتن رو من نگفتم : نادان دونستن مخاطب گفتم
نادون فرض کردن یعنی : تشبیه کردن امنیت بیمارستان به مثال امنیت جنگل
منکر وجود انتظامات در سر در بیمارستان کردن
تشبیه کردن محیط بیمارستان به مثال پارک
به کاربردن ناموزون حرکات دوربین برا القای بیشتر و بهتر مفاهیم که عمل عکس داشت
اعتراف نویسنده مبنی براینکه همه چی یهویی بود و بدون بازبینی !!!!
لولوی سر خرمن فرض کردن پلیس !!
اسلو و موشنهای کرر و پیاپی
نادون فرض کردن یعنی شک نکردن امیری که فرد باهوشی نمود میکرد به اون کارت وکیل که تا زنگ زدن بهش رفت جلو ولی تا آخرین لحظه هم چیزی از شایسته نپرسید
نادون فرض کردن یعنی . . .
این سریال بیشتر از اینکه بخواد نون بازوی نویسنده و کارگردانش رو بخوره نون اسمهای بازیگراش رو خورد ولی بازم اونهمه ضعفای گفته شده و گفته نشده رو نمیشه کتمان کرد : چیزی هم که پر از اشتباه است در این سطح رسانه ی ملی قابل تقدیر نیست
سرنوشت همه رو نشون داد ولی این آخر کیانوش چی شد ؟؟؟
قضیه اون اقایه که قران می خوند ..سر قبر پونه ... بعد برادر پونه بهش پول داد و پولو قبول کرد .... ولی وقتی سر قبر پدر پونه قران می خوند پونه بهش پول داد قبول نکرد چی بود ؟
سر قبر بابای پونه .پونه پول حروم داد باد برد یارو هم چون خیلی باهوش بود فهمید پول حرومه نگرفت
اما سر قبر پونه پول محسن داداشه پونه حلال بود و پولو باد نبرد قبول کرد.
پس نتیجه میگیریم از این به بعد هر وقت پول رو باد برد اون پوله حرومه اگه نبود حلال
انقدر هم نزنید تو سر سریال...
من که کلا از سریالای ایرانی بدم میاد ... تا چند نفر و خاک نکنن 10 بار قبرستون و مرده شور خونه نشون ندن سریال تموم نمیشه
ولی به نظر من نوع موسیقی و انتخاب اون برای صحنه ها و نوع فیلمبرداری و طول سکانسها و تند بودن روند فیلم تونست اون اضطراب و هیجان رو منتقل کنه و نسبت به سریالای دیگه این دو موردش پیشرفت داشت...
ولی خوب مثلا پلیس خیلی گیج بود... اونهمه هم آب میخورد باز 2 سال طول میکشید تا یه قرینه ذهنی رو پیدا کنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)