تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 76 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 756

نام تاپيک: تاپیک جامع مشاوره خرید انواع دوچرخه

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

به دنبال تحقیقاتم یکی از دوستان به تازگی مدلی از جاینت به اسم تالون 3 خریداری کرده که میخواد بفروشتش ! نوش رو نمیدونم چند خریده و نتونستم قیمتش رو هم پیدا کنم الان به من میگه 1/450 و اگه با دنده های ارتقا یافته بخوای 1/550، من کلا هیچ مشخصاتی از این دوچرخه ندارم نظر شما در این مورد چیه !؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

به دنبال تحقیقاتم یکی از دوستان به تازگی مدلی از جاینت به اسم تالون 3 خریداری کرده که میخواد بفروشتش ! نوش رو نمیدونم چند خریده و نتونستم قیمتش رو هم پیدا کنم الان به من میگه 1/450 و اگه با دنده های ارتقا یافته بخوای 1/550، من کلا هیچ مشخصاتی از این دوچرخه ندارم نظر شما در این مورد چیه !؟
    اسم مدل ثابت میمونه ولی سال ساخت مهمه تا بدنه و قطعات مشخص بشه وخیلی مهمه چی رو عوض کرده یا میخواد بکنه.

3. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

مدلش 2011 هست حدود 1 ماه هم هست كه خريدتش دندش deor بوده كردتش slx 27 دنده اي ترمزش هم ديسكي روغني tektro talon 3 هستش

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

tektro برند حرفه ایی محسوب نیمشه ولی خرجش کمه و خوش دست هست و خرابیش کمه

خودروی زیر 10 حلقه بعدا سیستم دنده چیزیش خراب شه نمیشه گیر آورد برای همین من خیلی برام مهم بود دوچرخم خودروش 10 تایی باشه

من نتونستم پیدا کنم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این که نبود باید مشخصاتش رو دقیق ببینی
    Last edited by peaceful1; 21-04-2013 at 21:55.

6. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

ممنونم از راهنمايي هاتون
    حالا با اين شرايط شما چه پيشنهادي ميديد ؟ اين مورد با اين شرايط و دنده slx ميتونه چيز خوب و موندگاري باشه يا برم سراغ يه مدل ديگه !

اين هم لينك سايتش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Spak; 21-04-2013 at 20:13.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

این دوچرخه با مشخصات پایینی هست اگه وزنش زیر 13.5 کیلو نباشه به دید من ارزش خرید نداره

و دسته دومش رو من باشم 1 و خروده ایی نمیخرم تازه داری میگی تغییر داده چی بوده که بخواد تغییر ه مبده ترمز رو تکرا نزده ها؟!

داره خودمونی میشه norooz1345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

با سلام
    قصد خرید دوچرخه ای تا 700تا 800 دارم.برای رفتن به مدرسه،خیابان،پارک (کارهای درون شهر) خلاصه دیگه سوار تاکسی نشم . ترجیحا مدل های کورسی نباشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام . میخوام دوچرخه بگیرم برا داخل شهر گهگاهی هم بزنیم به جنگل .بودجم هم نهایت 1/100 هستش میخواستم ترمز هیدرولیک بگیرم ولی بودجم نرسید شما دوستان پیشنهادی دارین؟ خودم جاینت رینکون رو دیدم که ترمزاش دیسکی هستش اخرین قیمتی هم که گرفتم 1/70/000 تومن بوده اینم لیست قطعاتش البته اینا رو تو کاتالوگش نوشته

دوشاخ sr suntour xct v4 80mm travel lockout
    ترمز tektro aquila mechanical disc
    شانژمان shimano 24 speed acera
    رنگ black/silver
    Last edited by hassanhbk; 23-04-2013 at 23:01.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

خب بالاخره داستان خرید دوچرخه ما هم با یه جاینت تالون 2 ختم شد ! رفتم برای xtc3 یکی نداشت یکی میگفت 2800 و یکی هم میگفت 2550 یکم فکر کردم دیدم چرخه خیلی تو چشم و خشکله و یکم باید بیشتر حواسم بهش باشه، و از اونجا که من دوچرخه سوار حرفه ای و کوهستانی نیستم بیخیالش شدم . امروز هم رفتم دیدم تالون 2 هم مشخصاتش خوبه هم اندازش و هم همه چیزش قیمت هم روی یکیش زده بود 2070 ما هم یکم سوارش شدیم و تستش زدیم دیدم کاملا مناسبه بعد یکدفه فروشنده گفت قیمتش شده 2200 ! گفتم چطور ؟ گفت قیمتها 2 روز پیش عوض شده و یادمون رفته قیمت این رو برداریم منم گفتم خب پای 2200 باشه میرم همسایتون xtc رو با 2500 میخرم (خودش نداشتش) گفت خب باشه اشکال نداره با همون قیمت قبل خریدمش و کار رو تموم کردم ...

12. 2 کاربر از Spak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام من یک دوچرخه شهری می خواستم بخرم بعد از تحقیق به دو مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت یک میلیون و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سال 2012 با حدود قیمت 900 تومان رسیده ام نظر شما در مورد این دو مدل چیست. اگر در همین رنج قیمت و پائینتر دوچرخه مناسبی سراغ دارید خواهشا معرفی کنید در ضمن من بیش از 15 سال هست که دوچرخه سوار نشده ام و قصدم از خرید دوچرخه ورزش و تحرک و رفت و آمد به سر کار می باشد ضمن اینکه بخاطر پشت میز نشینی زیاد دچار کمر درد شده ام و راحتی دوچرخه و زین و کاهش نیروی وارده به کمر برایم مهم است.
    ضمنا نظرتان در خصوص صرفه جوئی در هزینه ها و خرید دوچرخه های مدل ویوا چیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •