تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 83 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 826

نام تاپيک: Call of Juarez: Bound in Blood

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خوب Disable ش کن بازی کن بعد Enable ش کن !
    این کارو می کنم ولی نمیشه ...
    Last edited by Layken; 25-11-2009 at 00:39.

در آغاز فعالیت дŁ!ЯêŽд's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

غرب وحشی سوژه‌ايست که در فيلم‌ها و بازی‌های بيشماری از آن استفاده شده است. چند سال قبل سازندگان لهستانی در استوديو Techland چندين نوآوری چاشنی کار کردند تا Call of Juarez پديد آمد. يک تيراندازی اول شخص که داستان خانواده McCall را پس از حادثه مرگ چند تن از اعضای خانواده به تصوير می‌کشيد و با المان‌های جديدی که برای گيم پلی آن تعريف شده بود، به عنوانی متفاوت و برتر از هم نوعانش تبديل شد. دومين بازی CoJ با نام غرق در خون(Bound in Blood) به زمانی برمی‌گردد که ری(Ray که در شماره اول حضور داشت) هنوز کشيش نشده بود و همراه با برادرش توماس(Thomas) درگير جنگ داخلی آمريکا بودند.

بازی با يک آينده‌نمایی(Flash-Forward) که صحنه رويارویی برادران McCall است، آغاز می‌شود. ری و توماس اسلحه را به سمت يکديگر نشانه رفته‌اند و ويليام(William)، برادر کوچک‌ترشان بين آن دو ايستاده و از اينکه کار به چنين جایی رسيده، تاسف می‌خورد. سپس صحنه به ميدان جنگ منتقل می‌شود. جایی که ری(ساکن جورجيا، عضو ايالات مؤتلفه آمريکا) در برابر سربازهای اتحاديه(ايالت‌های شورشی) ايستادگی می‌کرد. هنگامی که خبر حمله به منطقه‌ای که توماس در آن مستقر شده بود، به گوش ری رسيد، او به کمک برادرش شتافت و به کمک همديگر دشمن را مغلوب ساختند. به آن‌ها دستور عقب نشينی به آتلانتا داده شد، که آن را رد کردند؛ زيرا ناحيه‌ای که در آن حضور داشتند، آخرين خط دفاعی بود که از خانه‌شان محافظت می‌کرد. پس از بازگشت به خانه با مرگ مادر روبرو شده و در حالی که می‌دانستند مافوقشان سرهنگ بارنزبی(Barnsby) به آن‌ها اجازه سرپيچی نمی‌دهد، به همراه ويليام از شهرک گريختند. در ادامه داستان آن‌ها با شخصيت‌های ديگری همچون خوارز(Juarez که نقش کليدی در بازی ايفا می‌کند) و مريسا(Marisa) روبرو می‌شوند و در جستجوی گنج گمشده، ماجراهای خطرناکی را پشت سر می‌گذارند.

در مجموع، شاخ و برگ زيادی به رخدادهای غرق در خون داده شده و اين بازی، فراتر از حد يک مقدمه سطحی برای CoJ است. هنگام بارگذاری مراحل، توضيحاتی توسط راوی داستان همراه با نمايش تصاوير هنر مفهومی به صورت اسلايد، نمايش می‌يابد. علاوه بر اين آغازگر و پايان دهنده هر مرحله، يک Cut-Scene از جنس گرافيک خود بازيست. از نظر داستانی و شخصيت پردازی، هيچ کمبودی به چشم نمی‌آيد. هر يک از برادران McCall شخصيت خاص خود را دارند. ويليام کشيش جوانيست که برای هدايت دو برادر بزرگ‌ترش همراه آن‌ها دردسرهای زيادی را متحمل می‌شود. در طول بازی، ری و توماس بايد از وی مراقبت کنند تا از تيررس دشمن در امان باشد. برخلاف بازی اول که در هر بخش به اجبار کنترل يک شخصيت به بازيکننده سپرده می‌شد(در نتيجه تعداد زيادی از مراحل با دو شخصيت تکرار می‌شدند)، در غرق در خون پيش از ورود به هر مرحله می‌توانيد به دلخواه يک شخصيت قابل بازی(توماس يا ری) را انتخاب کنيد.

در اين حالت، کنترل شخصيت ديگر به عهده هوش مصنوعی خواهد بود. اين تصميم سازنده‌ها موجب شده ارزش تکرار بازی برای تجربه مراحل با هر دو کاراکتر، بالا رود. تجربه بازی با هر کاراکتر نيز متفاوت است. ری روحيه خشن‌تر و بی رحمی دارد و از فواصل نزديک بهتر تيراندازی می‌کند. از جمله سلاح‌هایی که تنها ری می‌تواند استفاده کند می‌توان به ديناميت، حمل دو هفت تير در يک زمان و مسلسل گاتلينگ اشاره کرد. در حالی که توماس با تفنگ‌های دور برد بهتر عمل می‌کند و دقت او در هدف گيری بيشتر است. همچنين توماس به پنهان شدن و از بين بردن دشمنان بدون ايجاد سر و صدا علاقه بيشتری نشان می‌دهد و به همين جهت، می‌توان با او به سمت دشمنان چاقو پرتاب کرد. توماس قادر به جابجایی و بالا رفتن از ارتفاعات با استفاده از طناب است و در بخش‌هایی از بازی برای بالا رفتن از بلندی‌ها به ری کمک می‌کند.

صحنه‌های اکشن، نفس‌گير، سريع و پر زد و خوردی در بازی وجود دارد. در حالی که يک سيستم پناه‌گيری برای اين نسخه طراحی شده، غرق در خون از گيم پلی سريع و جذابی برخوردار است. هنگامی که پشت اجسام(ديوار، جعبه، بشکه و ...) سنگر می‌گيريد، نمای دوربين تغييری نمی‌کند و با نشانه روی به سمت بالا و پايين يا چپ و راست، می‌توانيد دشمنان را از پشت اجسام مورد هدف قرار دهيد. تقريباً شبيه به سيستم پناه‌گيری در بازی Killzone 2. البته اين نوع پناه گيری زياد جالب از آب در نيامده. هدف‌گيری در بازی به دو شيوه عادی و نمای نزديک به اسلحه ممکن است. برخی اوقات نشانه به صورت خودکار بر روی سر دشمنان قفل می‌شود تا راحت‌تر بتوانيد آن‌ها را Headshot کنيد. تعداد اين طرز کشتن‌ها، دقت تيراندازی، مدت زمان سپری شده در مرحله و ... در پايان هر مرحله در صفحه آمار نمايش می‌يابد و با پايان يافتن بازی نيز آمار کلی به تفکيک شخصيت قابل مشاهده است. اين عامل بازی‌کننده را به هرچه بهتر بازی کردن ترقيب می‌کند و يک حالت رقابتی در بخش تک‌نفره ايجاد می‌کند. در ميانه بازی نيز هرچه بهتر شليک کنيد درجه ورود به حالت "زمان گلوله" افزايش می‌يابد. هنگامی که اين درجه کامل شود، می‌توانيد به دلخواه با فشار يک کليد از آن استفاده کنيد. هم در زمان استفاده، هم پيش از استفاده محدوديت زمانی وجود دارد. حالت "زمان گلوله" هر شخصيت متفاوت است. اگر در حال بازی با ری باشيد، با نشانه روی بر روی نقاط مختلف بدن دشمنان به يکباره و در چند لحظه به همه نقاط شليک می‌شود. اما توماس در حالت "زمان گلوله" يک هفت تير به دست گرفته و به صورت خودکار بر روی هدف نشانه می‌رود. تنها کاری که بازی‌کننده بايد انجام دهد، کشيدن ماوس به سمت پايين و شليک است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    غرق در خون به هيچ عنوان بازی‌ای با محيط باز نيست و با وجود اينکه سعی شده برخی مراحل اينطور به نظر برسند، در نهايت ماموريت‌های آن خطی و پشت سر هم هستند. مکان همراهان و ماموريت‌ها با تصاوير کلاه و ستاره بر روی HUD مشخص می‌شوند که در نتيجه بازی ساده و سرراست شده است. شايان دقت است که فروشگاه سلاح نيز در بازی وجود دارد. در طول بازی با از بين بردن دشمنان می‌توانيد اسلحه‌شان را برداريد. اما تفنگ‌های با کيفيت و قوی‌تر تنها در فروشگاه يافت می‌شوند. با پيشروی در بازی، اسلحه‌های بهتر و بيشتری آزاد می‌شوند که برای خريد آن‌ها بايد از سکه استفاده کنيد؛ ولی جمع آوری سکه‌ها در طول بازی برای خريد بهترين‌ها کافی نيست. برای اين منظور يک سری مراحل فرعی طراحی شده که در بخش‌هایی از بازی به آن‌ها دسترسی خواهيد داشت. اين قسمت‌ها دارای محيط باز و وسيعی هستند به همين جهت مسافت‌های طولانی را بايد به همراه اسب(باز هم در نمای اول شخص) طی کنيد. قابليت تيراندازی آزادانه بر روی اسب هم وجود دارد.

-------
    دوست عزیز خواهشا تصاویر بزرگ رو به صورت لینک قرار بدید!
    همچنین لینک منبع مطالبتون رو درج کنید!
    ممنون

Sam Fisher 09

3. 5 کاربر از дŁ!ЯêŽд بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها یه پیشنهاد دارم:
    یه عکس از Personal State(اگه اشتباه ننوشته باشم)خودمون بذاریم ببینیم کی بهتر کار کرده.
    تو یه صحنه داشتم بازی می کردم که از کنار کوه دیدم خورشید داره غروب میکنه واقعاً نور خورشید چشممو زد.رو گرافیک و مخصوصاً جزئیات اون خیلی کار شده

پروفشنال SPY.07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    وینترهل

پيش فرض

یه چند تا عکس + تریلر دیدم.... می تونم بگم فوق العادس.

بهتر از هم اینکه من نمی دونستم کار UbiSoft هست ! دیگه مجبور شدم بخرمش.

امیدوارم مشکلی درحین نصب و بازی پیش نیاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMAN-JEEZY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره تموم شد . وای این بازی چقد باحال بود. یکی از بهترین بازیهای عمرم بود . به همه توصیه میکنم برن بخرن حال کنن واسه خودشون

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

من حدود 2هفته پیش تمومش کردم...و از اونجایی که مدتی بود بازی نکرده بودم خیلی چسبید!

اولین چیزی که شمارو درگیر خودش میکنه موزیک دلنشین بازی که شمارو از همون ابتدا با خودش به غرب وحشی میبره.(یکی از موزیک های منوی بازی گمونم long_road_out_of_eden از گروه مشهور eagles باشه)
    بعد از اون شما با دیدن گرافیک مرحله اول بازی انگشت به دهان میمونید... سازنده های بازی خیلی عجله داشتن تا گیمر رو هیجان زده کنن بنابراین برخلاف بعضی بازیهای گرافیک خفنگ نیومدن یه مرحله بدون جزییات رو برای مرحله اول قرار بدن. البته رفته رفته شما مناظر زیباتری خواهید دید و بارها در طول بازی سازنده های بازی رو تحسین خواهید کرد.
    جلوه آب بازی و گیاهان و نور زیبای خورشید که بر روی سنگ های داغ افتاده شمارو متحیر میکنه. به جرات میتونم بگم از آب بازی GeoW هم بهتر کار شده. عمق دید کاملا معقوله و طراحی بادی و چهره ی کاراکترها جای هیچ گله ای نذاشته!
    انفجارها واقعا مهیب هستن که به همراه لرزش دسته ها واقعا این حس رو به شما القا میکنه که جایی منهدم شده!
    شکستن و خورد شدن شیشه ها و تخته چوب ها و جلوه آتش هم خوب کار شده.

نورپردازی بازی فوق العاده عالیه! کسانی که بازی رو انجام دادن مطمئنن با من هم عقیده ان...وقتی از مکان تاریکی به زیر نور خورشید ظهر رفتم واقعا نور چشمم رو زد چیزی که قبلا در بازی Mirror’s Edge تجربه کرده بود.

انیمیشن های کاراکترهای بازی خیلی خوب کار شدن اما حرکت اسب ها طبیعی به نظر نمیرسه و در این زمینه بازی وسترن Gun دارای انیمیشن اسب به مراتب بهتری بود. اما با این وجود این دلیل نمیشه اسب سواری لذت بخش نباشه.

داستان بازی خیلی جالب شروع میشه و ابتدا انتهای داستان رو میبینیم و بعد بازی برمیگرده به عقب و داستان ماجراجویی و سفر دوبرادر و یک کشیش جوان...داستان بازی میتونه به تنهایی بهانه ای باشه تا بازی رو دنبال کنید! انتقام، تنفر،عشق،خشم،خیانت،بخشش و... همه رو تجربه خواهید کرد...

گیم پلی بازی خیلی خوراکه! هم توماس و هم ری هردو جذاب هستن.همونطور که در تصویر زیر میبینید قبل از هر مرحله شما میتونید انتخاب کنید که با کدوم یکی شروع کنید:

توماس سمت چپ و ری در سمت راست تصویر قرار داره
    من که بصورت نوبتی هربار یکی رو انتخاب میکردم. هر دو جذابیت ها و ویژگی های منحصر به فردی دارن مثلا توماس به واسطه طناب بلندش میتونه پرش های بلند انجام بده یا راحت تر از صخره ها یا درختها بالا بره در مقابل ری توانایی نشانه گیری بالاتری نسبت به توماس داره و وقتی دو روولورشو دست میگیره دشمنان رو آش و لاش میکنه. هر دو قابلیت ویژه ای دارن مثلا ری بعد از کشتن تعدادی دشمن قابلیت فعال میشه و میتونید بازی رو نگه داشته و چندین نفر رو نشانه گذاری و بعد همه رو نابود کنید. در مقابل توماس هم میتونه همین کار رو به گونه ای دیگه انجام بده(برای توماس در نسخه Xbox360 شما کافیه RT رو نگه داشته و به آنالوگ راست ضربه بزنید و اونو مدام به عقب بزنید که حس در دست داشتن یه روولرو به شما دست میده!) در کل سازنده های به طرز ماهرانه ای اونهارو مکمل هم قرار دادن که بخش Co-Op زیبایی رو هم بوجود آورده.
    شخصا از ری بیشتر خوشم اومد به نظرم با این بازی تو ذهن خیلی از گیمرها حک شد چون وقعا شخصیت پردازی خوبی داشت.

بخش دوئل بازی که تصویرشو در بالا میبینید بسیار حرفه ای کار شده. از همین زاویه که میبینید باید مراقب حریف باشید و اونو در تیرس خود تا زمانیکه موقع شلیک برسه داشته باشید چون زمان برای شلیک خیلی محدوده و اگر دیربجنبید جسد نقش بر زمین شده خودتون رو میبینید... شما میتونید دست کاراکترتون رو بالا یا پایین ببرید اما اگر زود تر از موعد به اسلحه بچسبونید دست کاراکتر شما با اشاره به شما میفهمونه که هنوز زوده و این کار اگر در لحظات آخر باشه باعث میشه شما فرصت کشیدن به موقع اسلحه رو از دست بدید.
    تنوع اسلحه ها در بازی خیلی خوبه و شما میتونید اسلحه های بهتر و شیک تر بخرید همچنین تیر و دینامیت، حتی تیرو کمان هم میتونید بخرید که استفاده از اون برای تنوع بازی خوبه. شلیک با وینچستر این بازی به سینه ی دشمنان واقعا لذت بخشه... همچنین روولورهای خری هم در بازی هست که دست کمی از قدرت وینچسترها ندارن!

تصویر Juarez زمانیکه متحد شماست!
    بازی دارای مراحل متنوعیه مثلا در یکی دو مرحله شما باید با پر کردن سطل آب و پاشیدنش بر روی آتش، آتش رو خاموش کنید، بعضی وقتها باید مسافتی رو اسب سواری کنید، اسب بدزدی، کسی رو نجات بدید، با اسب یا درشکه تعقیب و گریز کنید و ...
    مراحل جانبی هم در بازی هستن که با برداشتن یک اعلامیه که مقدار جایزه یک تبهکار روی اون درج شده میتونید اون ماموریت رو قبول کنید.

صدای شخصیت ها بخصوص صدای ری که Zach Hanks جای اون صحبت میکنه خیلی خوبه! صدای اسلحه ها و انفجارها و صدای چرخ های درشکه یا پای اسبها هم خیلی طبیعی کار شده.

در کل باید بگم اگر شما عاشق فیلمهای وسترن یا طرفدار بازیهای اکشن هستید، اگر به دنبال بازیهای با داستان قوی میگردید حتما این بازی رو امتحان کنید حتی اگر شماره یک رو بازی نکردید!

گرافیک: 9.5
    داستان: 8.5
    صداگذاری و موزیک: 9
    گیم پلی: 8.5
    8.87

8. 15 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    می گم دوستان آیا این طبیعیه که برای هر بار دوئل کردن باید از بازی خارج بشم و دوباره وارد شم تا بشه یارو رو کشت. چون همون بار اول هرچی میزنم نمیمیره و با یه بار خارج شدن و وارد شدن همه چی تو همون باره اول حله. فکر کنم این یه باگه نمی دونم دوستان دیگه هم همچین مشکلی دارن؟

نه این غیرطبیعیه

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من یه مشکل عجیب دارم بااینکه لپ تاپم خیلی قویه

نمی دونم جرا وقتی تنظمیات بازیو چه رو زیا چه رو کمترین می زارم از بازی خارج میشه و وقتی که دوباره وارد بازی میشم تنظیمات به حالت اولش برگشته !!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 Call Of Juarez DLC

باخبر شديم كه قراره براي بازي يك Map Pack ارائه بشه كه 4 تا مپ جديد رو به بخش مولتي پلير اضافه مي كنه اين پكيج دو روز ديگه منتشر ميشه واقعا كاش ميشد يه چيزهايي رو هم واسه سينگل پلير در نظر مي گرفت

محتوای مخفی: متن انگليسي خبر 
    Saddle up, today we’ve learned that Call of Juarez : Bound in Blood will soon get some TLC in the form of DLC dubbed the “Old West Map Pack”. The content will add four new multiplayer maps, some of which will be historically significant, for those of you that are into that sort of thing or just need an excuse to write off playing the game as homework. On a side note, I really enjoyed Bound in Blood, despite its flaws, and I’m glad it’s getting some added content. Multiplayer is still fun and a couple more modes or an expansion to the single player campaign would go a long way towards enhancing the overall experience me thinks. The pack will hit XBL on August 6 and will set you back 800 MS points.

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من بازی رو تموم کردم.این هم از Overall Statics بازی:

فکر کنم بین تمام شما من ضعیف تر از همه عمل کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •