تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 1211 اولاول ... 646525354555657585960661061565561056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فقط به خاطر اسکن عکس بازیکن هایه اصلی روی این آدم آهنی ها هست که فیفا هم میتونه راحت اینکار رو انجام بده اما اما
    البته این روش خیلی بهتر هست از اینکه 3 بعدی طراحی بشه صورتها و شبیه هر نوع موجود زنده باشه الا صاحب صورت!!
    مهم اینه که شبیه هست که الحق شبیه هم هست !!

2. 3 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

صورت بازیکنان توی فیفا که ته خندست....
    به همه چیز و همه کس شبیه الا خود اون بازیکن...
    موهای بازیکنان هم که مثل قیر می مونه و انگار عین خمیر پرت کردن طرفش و چسبوندن بهش
    فیفا خیلی ایرادهای دیگه هم داره که حوصله ندارم بگم

4. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بابا کجاش قیافه های فیفا شبیه آدم نیستن؟؟؟شما برید قیافه هایی مثل کاسیاس رائول و مسی و....... رو تو 2 بازی مقایسه کنید.تو بعضی قیافه ها فیفا واقعا سرتره.مثلا اشنایدر تو pes شبیه میمونه،ولی تو فیفا عالی ساخته شده.و همینایی که گفتم و خیلیای دیگه.......

6. این کاربر از EASPORTS-FIFA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خواهشن دوستان دیگه بحث رو ادامه ندین.........

اعصاب خودتون و بقیه رو خورد میکنین ........

طرفداران هر کدوم از این دو بازی برن تو تاپیک خودش هی قیافه بدن و از بازیشون تعریف کنن..

هر چیزی جایی داره ..............

8. 4 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به به تبلیغات هم که داره ردیف میشه.........من هنوز تو کف جمله ای هستم که میگن درباره این نسخه!!The Return of The King

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

ببخشید ولی خودتون بحث رو شروع کردید!!!!!!!!!!
    همش همین PES باز ها بحث رو شروع میکنند!
    هم توی تاپیک فیفا هم توی این تاپیک منم نمی تونم جوابشونو ندم! ( آخه واقعا هر کلمه ای که بر ضده فیفا گفته بشه ممکنه ندین طرفدار اون رو از دست بده )
    بعدشم جز قیافه ی کاکا بقیه ی قیافه اصلا عجیب غریب نیستند خیلی هم عالین! ( من که فیفا بازم دارم اینو میگم )

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اول دوست شما Electronic Arts EA شروع کرد که از اسمش معلومه کیه !؟

و در ضمن طراحی چهره ها خیلی افتضاح بود. اینو جدی میگم، از PES3 تا حالا این مشکل بوده و هست و بنظر من در PES2010 هم خواهد بود. شایدم مشکل از بازی من باشه، نمیدونم!
    اینجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام ... به نظر من هرکسی از اول به fifa یا pes عادت کرده باشه خیلی سخته که بخواد به دیگری علاقمند بشه بنابراین این حرفها فایده ای نداره البته کسانی بودند که به fifa عادت داشتند و بعدا به pes روی آوردن ولی عکسشو که من تا حالا ندیدم .
    هرکدوم مزیت های خودشون رو دارند و هرکس با توجه به علاقه هایش به سبک و ... بازی به یکی از این دو بازی علاقمند است .
    خواهشا سعی نکنید نظر خودتون رو به دیگران تحمیل کنید !!!

13. این کاربر از mohsen-jj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.......
    لطفا دیگه بیخیال قضیه بشید!!
    --------------------------------------------
    Pro Evolution Soccer 2010 Trailer Impressions

براي سالهاي زيادي,سري Pro Evolution Soccer همچون پادشاهي غير قابل دستيابي در دنياي بازيهاي شبيه ساز فوتبال بود.هر چند,فرانچيز فيفا از کمپاني EA به طور آهسته و پيوسته گام بزرگي در جهت درستي برداشت تا جايي که سال گذشته شاهد اين بوديم که اين سري بازي از کونامي را پشت سر گذاشت.و حالا ناشر ژاپني براي مبارزه بازگشته است!!و امسال چندين ويژگي جديد را ارائه خواهد کرد!!Konami اولين تريلر از بازي را در E3 آشکار کرد,و ما هم به همراه دوستان رفتيم سراغ کونامي تا چيزهايي بيشتري را پيدا کنيم.

يکي از تغييرات بزرگي که امسال در PES وجود دارد در نمايش آن خواهد بود,امسال شاهد از سر گيري و پيشرفت انميشنها خواهید بود به علاوه اينکه جزئيات بيشتري در مدلهاي بازيکنها وجود خواهد داشت.تکسچر هاي پوستي,لکه ها,عرق,و حتي موهاي ساعد بازيکنها هم به اين سري اضافه شده يا پيشرفت کردند براي هر چه واقعيتر شدن يکي از بهترين بازيهاي فوتبال جهان.ظاهرا گرافيک بازي جزئيات متفاوت بافت لباس تيمها را هم نشان ميدهد.تريلر E3 نشان ميدهد که بازيکن بارسلونا يعني مسي قسمتي از opening بازي خواهد بود.

مطابق چيزي که Konami گفت,تيم توسعه دهنده بازي برگشته است به proverbial drawing board(شرمنده اینو معادل فارسی خوبی من نتونستم پیدا کنم) براي پاسخ دادن به نقدهايي که سال گذشته انجام شده.ما قول ميدهيم که AI را بهبود ببخشيم يک تعمير دوباره , مد آنلاين بيش از پيش قابل حس.مدهاي Master League و Be a Legend در سال جاري که چيزهايي جديد اضافه شده بود به اين مدها دوباره در 2010 وجود خواهند داشت.در ML اينبار شاهد اين هستيم که شما ميتوانيد تيمتون را براي دوره هاي طولاني تر از قبل مديريت کنيد.

و اينبار دوباره در نسخه 2010 شاهد ليسانس رسمي مسابقات UEFA Champions League و Europa League(همان جان يوفا)خواهيم بود.و بايد بگيم هيچ حرفي در رابطه با اينکه کدام یک از تيمهاي ليگ برتر انگلستان ساخته خواهند شد يا اينکه تيمهاي ليسانس شده سال قبل يعني منچستر يونايتد و ليورپول دوباره به صورت ليسانس شده حضور خواهند داشت يا نه چيزي گفته نشد.اما با عملکرد این دو تیم در این فصل لیگ برتر انگلیس و لیگ قهرمانان اروپا مطمئنا حضور آنها در این نسخه نباید غیر قابل انتظار باشد.هر چند تیم چلسی هم میتواند گزینه معقولی به نظر برسد.

در نهایت سنجیدن قدرت جدید همون جور که در تریلر دیدید,به شما این جازه را میدهد که به صورت دستی تاکتیهایی را در چهارچوب حرکتی تعیین کنید,از قبیل مقدار پرسینگ و فشار,خطوط تدافعی و موقعیتهای دریافت کردن که اینها باعث میشود که بازیکنها تمام روش بازی خود را تغییر دهند,استراتژیها برای بازیکنهایی که صاحب توپ هستن,زمان تناوب عمل با ااینکه کدام بازیکنها موقعیت خود را عوض میکنند,و فشار دفاعی......ما شدید دنبال پیدا کردن چیزهای بیشتری در مورد PES 2010ایم,و به نظر میرسد که این تغییرها قدم درستی بوده برای این سری,و در هفته ها و ماه هایی که خواهند آمد بیشتر در مورد اینکه بازی چگونه خواهد بود خواهیم دانست
    اینم یک مطلبی بود که ترجمه ای دست و پا شکسته کردیم گذاشتیم

15. 13 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

Konami باید از چندتا دروازبان هم دعوت کنه تا Motion Capture انجام بدن. مثل بوفون ، چک ، کاسیاس و ... چون بعضی از حرکات و استایل های دروازبان ها واقعاً خنده آوره. همچنین دیگه این شورت های بسکتبال رو از تن این بازیکن های بدبخت دربیاره و یه شورت درست حسابی قرار بده.
    راستی قرار بود خبرهای جدیدی رو منتشر کنن پس کو؟
    KING'S RETURN

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •