بابلیون 7 بهتر از 8 کار میکند.
بابلیون 7 بهتر از 8 کار میکند.
من تلفظ آمریکایی برای بابیلون میخوام حالا چه به صورت صوتی چه متنی!
لطفا اگه پیدا کردین برام میل کنید آخه من کم سر میزنم-سرم شلوغه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل Expire شدن هنگام اتصال به اینترنت در نسخه 7.0.3
درود
من از نسخه 7.0.3 بابیلون استفاده می کنم که اگر حواسم نباشد و از قسمت System Tray خارجش نکنم بعد از اتصال به اینترنت برنامه را برای 13 روز به صورت Demo در اختیارم می گذارد و در واقع یک برنامه Expire شده روی دستم می گذارد. و اگر بخواهم بدون مشکل Expire از آن استفاده کنم راهی جزء نصب مجدد ویندوز و برنامه هایش برایم باقی نمی گذارد، این در حالی است که دیروز ویندوز و برنامه ها را عوض کردم و کافی است که لحظه ای حواسم به خارج کردن بابیلون از قسمت System tray نباشد تا این مصیبت پیش بیاید (که حالا آمده).
شاید دوستان بفرمایند چرا از نسخه 8 استفاده نمی کنم، اما یک مشکلی که با یک نسخه 8 داشتم این بود که وقتی یک لغت اشتباه در فیلد بابیلون جستجو کنید، خود بابیلون لغاتی را پیشنهاد می کند (قسمت Did you mean?)، در حالیکه آن نسخه 8 که من استفاده می کردم در حالت Offline این کار را نمی کرد ولی در حالت Online درست بود.
دوستان اگر نسخه 7 یا 8 سراغ دارند که بدون ترس از کار افتادن برنامه می توان به اینترنت وصل شد و ضمنا قسمت Did you mean? (لغات پیشنهادی برنامه برای لغت اشتباه و یافت نشده در دیکشنریها) در حالت آفلاین کار می کند را به من هم لینک دهند.
با سپاس فراوان
بدرود
سلام آیا بابیلون یه برنامه جاسوسیه که با هیچ فایروالی هم نمیشه جلوی وصل شدنش به سرور سازندگانش با این هدف جلو گیری کرد؟
سلام،
روی لپ تاپ babylon نصب کردم، یه مشکلی داره اونم اینکه روی کلمات که کلیک میکنم ( کلید میانبر فعاله)، پنجره ی babylon باز میشه ولی کلمه رو شناسایی نکرده که ترجمه کنه، اصلاً انگار کلمه رو نمی خونه، حتماً باید کلمه رو بنویسم
روی pc نصب کردم کار می کنه ولی رو لپ تاپ نه
کسی می دونه مشکلش چیه؟
بعد اگه بخوام ترجمه ی متنشم فعال شه باید چیکار کنم؟
دوستان من کارم طوری هست که باید مدام از بابیلون تو محیط نت استفاده کنم ولی هر کاری میکنم تو internet explorer فعال نمیشه . دکمه فعالی رو کلیک وسطی موس براش تعریف کردم و بیرون از نت کاملا سالم کار میکنه.
کسی میدونه مشکل از بابیلون هست یا internet explorer 8 ?
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام منم همین مشکل رو دارم
خیلی واجبه کمک کنید لطفا
چکار کنم
ویندوز لپ تاپ 7 هستش
و انتی ویروس کسپر اسکای هستش
جواب این بنده خدا و من رو بدید لطفا
فریاد فریاد
کمک کمک
دوست من راه حل رو پیدا کردم و مشکل من حل شد
اینو تو همین تاپیک پیداکردم راهنمایی کرده برو انجام بده انشا ا... مشکلت رفع شه
دوست عزیز شما احتمالا تو متن PDF با بابیلون مشکل دارین
شما کاهای زیر رو انجام بدین مشکل حل میشه:
ابتدا در برنامه Acrobat reader :
Edit-->preference-->general تیک گزینه use only certified plug-in را بردارین.(اگه داشت) بعد برین به پوشه
program files-> babylon--> babylon pro-->utils
و فایل BabylonRPI.api رو در پوشه
program files->adobe--> reader9.0--> reader-->plug-ins
کپی کنین .
با سلام
من ویندورم 7 و از مرورگر اپرا استفاده میکنم
ولی بابیلون کلمات اپرا رو نمیتونه پیدا کنه و فقط صفحه سفید نشون میده
این مشکل تنها در اپرا وجود داره و در برنامه های دیگه از جمله IE بابیلون خیلی خوب کار میکنه
لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)