بالاخره بخش multi کرک میشه دیگه؟
اگه کرک شد یه ندا بدید![]()
بالاخره بخش multi کرک میشه دیگه؟
اگه کرک شد یه ندا بدید![]()
اكانت EA ساختم موقع ارتباط سريال ميخواد
سريال فيك رو امتحان كردم قبول نكرد سريال شير شده اي هست ؟
به نظرم میاد این بازی توی سیستم های 64 بیتی اجرا نمیشه ، کسی هست که این بازی رو توی 64 بیتی بازی کرده باشه؟
خواهش میکنم سوال منم یکی جواب بدهیه سوال، اینکه تو فضاهای بسته صدا یه مقدار اکویی بشه طبیعیه یا بازی من مشکل داره؟!
من تو ویستا 32 و xp 64 اجراش کردمبه نظرم میاد این بازی توی سیستم های 64 بیتی اجرا نمیشه ، کسی هست که این بازی رو توی 64 بیتی بازی کرده باشه؟
البته تو xp داخل مراحل بازی نرفتم
دوستان این مرحله 9 و 10 خیلی طولانی بود و خیلی طول کشید تا تموم شه . مراحل بعدی هم به همین صورت هست ( از نظر زمانی ) ؟
سلام
مرحله ی 11 و 12 هم طولانی هست تقریبا ولی 13 خیلی سولانی نیست
من رفتم ورژن C++ 2008 x64 و از سایت مایکرو سافت دانلود و نصب کردم اما متاسفانه بازم ارور
the application was unable to start correctly(0xc0000142). click OK to close the application
رو میده....
آقا این ارور دیگه رفته تو مخه من شبا هم خوابه این ارورو میبینم.....یا ایها الناس کمککککککککککککک!!!! :(
![]()
Last edited by deldare_ashegh30; 16-03-2010 at 10:50.
من روی WIN7 64bit راحت اجرا کردم.
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
دوست عزیز این که شما میگید تو فضای بسته صدا می پیچه مربوط به صدا گذاری بازیه.
البته صدا گذاری بازی واقها عالی هست.
بازی خیلی خفنگه و کلا از همه چیز داریم لذت می بریم.
گرافیک و کنترل رو کنسول که خداس رو pc چطور میزنه؟
دوستان،اون مرحله که توی صحرا هستی(نمیدونم آدرس دقیق میدم یا نه)آخرش باید 2 تا هلیکوپتر رو بزنی،نمیشه هرکار میکنم!!
از دوستان کسی هست که از مرحله بعد از اون سیو داشته باشه؟یا اگه میشه بگید چیکارشون کنم؟فقط یک سرباز هم باهام مونده(اون عینکیه)!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)