تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 190 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها منم بالاخره تمومش كردم . تا به امروز بازي هاي زيادي انجام داده بودم و در كل عمري رو پاي بازي هاي كامپيوتري گذاشتم و جالب تر اينكه تا به الان بازي نقش افريني انجام نداده بودم چون از اين سبك خوشم نمي يومد . ولي وقتي اين بازي رو نصب كردم و شروع به بازي كردم داستان و گرافيك و حوادث بازي من رو به دنبال خودش كشيد تا جايي كه امروز تمومش كردم . در يك كلام ميشه گفت عالي بود . همه چي عالي بود داستان بازي - گرافيك بازي - شخصيت پردازي عالي بازي - صدا گذاري عالي تر بازي - فيزيك بسيار خوب بازي و همه همه دست به هم داده بودند تا يه شاهكار خلق بشه .... فقط چند تا باگ تو بازي بود كه اونا هم قابل چشم پوشي هستش . امتيازي كه به صورت توتال به اين بازي ميدم . 9.9 هستش و اون .1 رو واسه باگ هايي كه ديدم و بعضي چيزاي ديگه كم كردم .... من از الان بي صبرانه منتظر اومدن شماره سوم اين بازي هستم ....

و اما پاياني كه واسه من اونجوري تموم شد اين بود كه همه افراد من كشته شدند كه اخرينشون ميراندا بود و خودم هم وقتي از مهلكه فرار ميكردم به سمت سفينه تا فرار كنيم فكر كنم كشته شدم شدم چون تو نمايي اخر بازي فقط جوكر رو نشون داد كه با اون رييس مون حرف زد و تو يه نماي ديگه هم جوكر جلوي تابوت افراد گروه بود و يه كارت اطلاعات دستش .. و نگاهي به فضا داشت كه فكر كنم نمايي از نسخه سوم رو نشون داد كه موجودات فضايي دسته جمعي حمله ميكردند و اينجا بازي تموم شد .....

فكر كنم غمناك ترين نوع پايان بازي واسه من بوده باشه . اخه هيچ كسي از دوستام و خودم ( البته فكر كنم ) زنده نموندن ......

اين بازي هم رفت به ليست بازي هاي محبوب من تو دفتر خاطرات ............

2. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقده خوبي بود ولي من زياد با اين حرفتون موافق نيستم ( فيزيك بسيار خوب بازي ) نميشه تو اين سبك انتظار زيادي از فيزيك داشت
    ولي خب ميتونست از اين بهتر باشه حداقلش اينه كه وقتي به كامپوترا شليك ميكردي يه تكوني ميخورد و از اين جور افكت ها
    Last edited by MAHDIAGENT47; 15-02-2010 at 01:56.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مهدي جان حرفتون درسته ..منظورم از فيزيك خوب بازي در بين بازي هاي موجود در همين ژانر هستش و گرنه حرف شما درسته ..

ولي جز معدود بازي هاي بود كه من از اين سبك ديدمش و ازش خوشم اومد البته تو اين سبك ديگه بازي ديگه اي انجام نمي دم مگر اينكه وقتي شماره سوم بازي اومد اون رو بازي كنم ...

فكر كنم پايان بازي من و اينكه همه كشته شدند حتي شپرد واسه اين بود كه من زياد با اين نوع بازي اشنا نبودم ولي در نوع خودش يه پايان خاص سينمايي بود كه من از تموم شدنش به اندازه تموم شدن مدرن وار فار 2 ناراحت شدم ....

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

يه سوال هم برام پيش اومده البته چون شماره اول بازي انجام ندادم اين سوال برام پيش اومده ؟ و اون اينكه اين ججناب رييس كل كه الان اسمش يادم نيست كي بود ؟ چه كاره بود ؟ سازنده كل اين تشكيلات خودش بوده ؟ اون جايي كه با افراد گروه باهاشون حرف ميزد كجا بود ؟ و اينكه چرا در كل عصبي بود اين رو ميشد از سيگار كشيدنش فهميد .

در كل شخصيتي كه من تو بازي ازش از همه بيشتر خوشم اومد اول همين جناب رييس بود و بعد شپرد و بعد هم پروفسور ....

در كل از همين جا به سازندگان بازي خسته نباشيد ميگم و دست مريزاد .............

راستي تا يادم نرفته بازي واسه من دقيقا تو 22 ساعت و 14 دقيقه تموم شد ... به اين ميگن گيم پلي واسه يه بازي نه اينكه بعد 3-4 ساعت تموم بشه .....
    Last edited by vahidreza2007; 15-02-2010 at 03:01.

6. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

10

یه سوال:
    ماموریت های فرعی رو از کجا پیدا کنم؟ میشه تفاوت ماموریت های اصلی و ماموریت های فرعی رو توضیح بدی
    اینجا دوست خوبم توضیح داد که از کجا باید پیدا کنید!
    Prince_ of _Persia
    تو jornal که بری ماموریت های اصلی همون صفحه اول هستند ولی ماموریت های فرعی تو assignmnet هستند.
    ببین ماموریت های فرعیش شامل کمک کردن و برطرف کردن (بیشتر مواقع) مشکلات اعضای گروهت هست که وقتی مشکل رو حل کردی طرف royalty اون میرود بالا!
    در کل واسه اضافه شدن مراحل بیشتر هست!
    من خودم حدود 3و4 تاش رو انجام ندادم،الان داشتم میخوندم دیدم یکی نوشته بود تا اخر رفتم هیچ کسی هم نمرد،ولی من 4نفرشون مردن!فکر میکنم ربط داشته باشه به هم
    "دوستان بازم اگر اشتباه گفتم تصحیح کنید"

8. این کاربر از Ardavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه سوال هم برام پيش اومده البته چون شماره اول بازي انجام ندادم اين سوال برام پيش اومده ؟ و اون اينكه اين ججناب رييس كل كه الان اسمش يادم نيست كي بود ؟ چه كاره بود ؟ سازنده كل اين تشكيلات خودش بوده ؟ اون جايي كه با افراد گروه باهاشون حرف ميزد كجا بود ؟ و اينكه چرا در كل عصبي بود اين رو ميشد از سيگار كشيدنش فهميد .

در كل شخصيتي كه من تو بازي ازش از همه بيشتر خوشم اومد اول همين جناب رييس بود و بعد شپرد و بعد هم پروفسور ....

در كل از همين جا به سازندگان بازي خسته نباشيد ميگم و دست مريزاد .............

راستي تا يادم نرفته بازي واسه من دقيقا تو 22 ساعت و 14 دقيقه تموم شد ... به اين ميگن گيم پلي واسه يه بازي نه اينكه بعد 3-4 ساعت تموم بشه .....
    عزيزم شما يه سر به اينجا بزن سير تا پيازه بازي دستت مياد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خداییش آخر بازی بود ولی فکر کنم نسخه update شدش همون deadspace باشه که ورژن جدیدش هم در راهه.
    راستی یکی از افراد من یعنی اولی از سمت چپ نتونستم بیارمش اون کی بود شاید همون ربات یک چشم تک تیر انداز بوده باشه اما فکر کنم زخمی شدو مرد

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اين بازي زمين تا اسمون با دايد اسپيس فرق داره اصلا سبك ها شون با هم فرق ميكنه .... ولي اون بازي هم خيلي عالي بودش و جز ليست بهترين ها هم هستش ....

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

جسارتا ... روم به دیوار من اصلا از این بازی خوشم نمیاد ... 7 تومن دادم نسخه سرزمینشو گرفتم و اگه 7 تومنو ترقه میخریدم بهتر بود ....
    البت این نظر منه و شاید این بازی خیلی توپ باشه ولی من خوشم نیومد...
    من با fall out 3 خیلی حال کردم ... ابیا دوتاشون نقش افرینی هستن؟
    پس چرا من با اون خیلی حال کردم و از این بدم اومد؟

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

جسارتا ... روم به دیوار من اصلا از این بازی خوشم نمیاد ... 7 تومن دادم نسخه سرزمینشو گرفتم و اگه 7 تومنو ترقه میخریدم بهتر بود ....
    البت این نظر منه و شاید این بازی خیلی توپ باشه ولی من خوشم نیومد...
    من با fall out 3 خیلی حال کردم ... ابیا دوتاشون نقش افرینی هستن؟
    پس چرا من با اون خیلی حال کردم و از این بدم اومد؟
    احتمالا زبان انگلیسیتون ضعیفه که از این شاهکار خوشت نیومده. بدون شک قشنگ ترین بازی RPG هست که تو عمرم بازی کردم

14. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •