تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 97 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام منم این مشکلو دارم چند سال پیش دل دردهای خیلی بدی میگرفتم بعد کلی دکتر رفتن یکیشون گفت که زخم دوازده داری و برام عکس هم نوشت از معده و روده ها . عکسا رو که دید گفت که پیچ خوردگی روده هم داری . اون مشکل زخم برطرف شد . حالا یک سالی میشه که متوجه این صداها شدم (یعنی عمق فاجعه) چون تا قبلش تو محیط خیلی ساکت نبودم ... فقط حس میکردم کمی سرو صدا داره ولی برام مهم نبود . منم تقریبا راههایی که شماها رفتینو تست کردم و نتیجه خاصی که پایدار باشه نگرفتم , دارو اعصاب نخوردم .( من البته آلرژی هم دارم کسی هست که مشکل آلرژی داشته باشه؟) چیزی که به تجربه فهمیدم چایی و نوشابه و بستنی مخصوصا از نوع وانیلی و همینجور بادمجون رو سروصدای روده اثر داره .
    دندونه عقل رو هم جدیدا کشیدم(باید کشیده میشد) که اثری نداشته .
    این جناب SLZ هم جای تشکر دارن با اینکه خوب شدن تا حدوده زیادی, بازم به اینجا سر میزنن.

Sent from my X10i using Tapatalk 2
    Last edited by :SAEED:; 16-10-2013 at 01:33.

2. 2 کاربر از :SAEED: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من دیروز رفتم دکتر ولی نمیدونم چرا الکی استرس گرفتم که یه وقت شکمم صدا بده , شروع کردم به عرق کردن ... دیگه هیچی قبل از اینکه نوبتم بشه پا شدم رفتم - دیگه قسمت نبود دکتر ازمایش هارو ببینه ... البته تو ازمایش ها هم چیز خاصی نبود - ازمایش خونم که همه چی نرمال بود - ازمایش ادرار هم همینطور - ازمایش مدفوع فقط یکی دو مورد یکمی از بازه نرمال خارج بود که اونم فکر نمیکنم زیاد مشکلی باشه - خلاصه دیگه فکر نکنم دکتر برم - چون تقریبا مطمئن شدم که دکترا هم برا این مشکل درمانی ندان و هر کی هرچی دستش میرسه تجویز میکنه که هیچکدوم هم تاثییر خاصی نداره - امیدوارم خود به خود همینجوری که تا الان خیلی بهتر از قبل شدم با گذشت زمان کامل خوب بشم - به هر حال فعلا امیدی به دکترا ندارم ...

4. این کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام منم این مشکلو دارم چند سال پیش دل دردهای خیلی بدی میگرفتم بعد کلی دکتر رفتن یکیشون گفت که زخم دوازده داری و برام عکس هم نوشت از معده و روده ها . عکسا رو که دید گفت که پیچ خوردگی روده هم داری . اون مشکل زخم برطرف شد . حالا یک سالی میشه که متوجه این صداها شدم (یعنی عمق فاجعه) چون تا قبلش تو محیط خیلی ساکت نبودم ... فقط حس میکردم کمی سرو صدا داره ولی برام مهم نبود . منم تقریبا راههایی که شماها رفتینو تست کردم و نتیجه خاصی که پایدار باشه نگرفتم , دارو اعصاب نخوردم .( من البته آلرژی هم دارم کسی هست که مشکل آلرژی داشته باشه؟) چیزی که به تجربه فهمیدم چایی و نوشابه و بستنی مخصوصا از نوع وانیلی و همینجور بادمجون رو سروصدای روده اثر داره .
    دندونه عقل رو هم جدیدا کشیدم(باید کشیده میشد) که اثری نداشته .
    این جناب SLZ هم جای تشکر دارن با اینکه خوب شدن تا حدوده زیادی, بازم به اینجا سر میزنن.

Sent from my X10i using Tapatalk 2

ما چاکریم آقا سعید. من متاسفانه نتونستم هنوز کاری بکنم که یه حرکت واقعا مثبت برای کمک به خودمو دیگران باشه. بادمجون رو خوب اومدی.

امروز بالاخره توی چند تا سایت خارجی دیدم که بطور صریح نوشته بودن صداهای بلند روده ای، مخصوصا صداهای زیر (خلاف "بم")، نشونه انسداد جزئی روده هستش. خودم به این نظریه معتقدم. انسداد جزئی (یا غیر کامل روده) میتونه خودش برطرف بشه و یا نشه. تو این سایتا در حد یکی دو جمله به این موضوع اشاره شده بود. البته نوشته بود که قطع ناگهانی و کامل این صداها نشونه تبدیل گرفتگی جزئی به گرفتگی دائمی هستش. از این نظر ماها خوش شانسیم.

یه جای دیگه هم خونده بودم که خرمالو میتونه باعث بوجود اومدن انسداد بشه. دقیقا یادم میاد چند سال پیش که این بدبختیا هنوز شروع نشده بود، دختر همسایمون کلی خرمالو برام کنده بود و منم که اون روزها خام گیاه خوار بودم، مثل اسب چندینتا پشت سر هم خورده بودم. دوستان شما چطور؟ رابطه ای میبینید؟!

6. 2 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ORP، هنوز استرس داری؟ یادمه آخرین باری که رفتم دکتر تو مطب چندینتا دختر و خانم و ... بودند که توی اون سکوت، هر چند وقت یبار شکم بنده حرفی بلند برای گفتن داشت و من هم دیگه به درجه بیخیالی مطلق نایل شده بودم. یه خوبی که داره اینه که آدم به سیم آخر میزنه دایورت میکنه!
    Last edited by SLZ; 16-10-2013 at 14:35.

8. 2 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

Pari ، دقیقا نگرانی شما رو درک میکنم. خودم تو این مرحله بودم. هی علائم رو به هم ربط میدادم و به نتیجه میرسیدم، مخصوصصا شبها موقع خواب. شاید یکی از این ارتباطات واقعا درست باشه ولی قطعا اکثرشون تخیلات ذهنه که هی توقع بدترین چیزها رو داره (به علت همین افسردگی). خودم دقیقا تو این موقعیت ها بودم.

بیا یه چند تا پروانه بزن دنیا به روت بخنده، البته مثل اون آقایونی که تو فیلم میشمارن باید انجام بشه نه مثل اونهایی که روبرو وایستادن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

امروز بالاخره توی چند تا سایت خارجی دیدم که بطور صریح نوشته بودن صداهای بلند روده ای، مخصوصا صداهای زیر (خلاف "بم")، نشونه انسداد جزئی روده هستش. خودم به این نظریه معتقدم. انسداد جزئی (یا غیر کامل روده) میتونه خودش برطرف بشه و یا نشه. تو این سایتا در حد یکی دو جمله به این موضوع اشاره شده بود. البته نوشته بود که قطع ناگهانی و کامل این صداها نشونه تبدیل گرفتگی جزئی به گرفتگی دائمی هستش. از این نظر ماها خوش شانسیم.

یه جای دیگه هم خونده بودم که خرمالو میتونه باعث بوجود اومدن انسداد بشه. دقیقا یادم میاد چند سال پیش که این بدبختیا هنوز شروع نشده بود، دختر همسایمون کلی خرمالو برام کنده بود و منم که اون روزها خام گیاه خوار بودم، مثل اسب چندینتا پشت سر هم خورده بودم. دوستان شما چطور؟ رابطه ای میبینید؟!

پس با این مطلبی که پیدا کردین و موردی که تو عکس من بوده شاید یک اشکال روده ایی هست با عقل هم جور در میاد اگه جایی دچار انسداد شده باشه توی حرکات دودی شکل روده مشکل پیش میاد , و هر چیزی که نفخ و زیاد کنه حالا هر نوع خوردنی یا ازدیاد باکتریها مشکلو بیشتر هم میکنه .

اندر باب خرمالو فکر نمیکنم با یک بار خوردن همچین اثری داشته باشه.

Last edited by :SAEED:; 16-10-2013 at 16:59.

12. این کاربر از :SAEED: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

پس با این مطلبی که پیدا کردین و موردی که تو عکس من بوده شاید یک اشکال روده ایی هست با عقل هم جور در میاد اگه جایی دچار انسداد شده باشه توی حرکات دودی شکل روده مشکل پیش میاد , و هر چیزی که نفخ و زیاد کنه حالا هر نوع خوردنی یا ازدیاد باکتریها مشکلو بیشتر هم میکنه .

اندر باب خرمالو فکر نمیکنم با یک بار خوردن همچین اثری داشته باشه.

اینجا نوشته مصرف بیشتر از یک دونه در روز (البته به صورت نجویده) من که یه سبد خورده بودم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ما چاکریم آقا سعید. من متاسفانه نتونستم هنوز کاری بکنم که یه حرکت واقعا مثبت برای کمک به خودمو دیگران باشه. بادمجون رو خوب اومدی.

من خرمالو زیاد دوست نداشتم - ولی جدیدا خوشم میاد .... ولی رابطه ای با صدای معدم نمیبینم ...

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ORP، هنوز استرس داری؟ یادمه آخرین باری که رفتم دکتر تو مطب چندینتا دختر و خانم و ... بودند که توی اون سکوت، هر چند وقت یبار شکم بنده حرفی بلند برای گفتن داشت و من هم دیگه به درجه بیخیالی مطلق نایل شده بودم. یه خوبی که داره اینه که آدم به سیم آخر میزنه دایورت میکنه!
    من فرق نمیکنه دختر باشه یا پسر - بچه باشه یا بزرگ ... دوست ندارم جلو کسی صدا بده ... ولی تو مطب میدونستم حالم خوبه و صدا نمیده ولی از ترس شروع کردم به عرق ریختن . قبل از این بیماری اصلا یادم نمیاد سر هیچ چیزی استرس داشته باشم و اگرم داشتم دیگه اصلا یادم نمیاد که عرق کرده باشم به خاطرش ولی از موقعی که دچار این مشکل شدم و احساس کنم کسی حواسش به من هست شروع میکنم به عرق کردن جوری که انگار از مسابقه دو اومدم ...
    یه خاطره هم بگم دور هم باشیم ... یه بارتو دانشگاه یه درسی رو کنفرانس داشتم - اقا هنوز شروع نکرده بودم به حرف زدن که عرق ریختنم شروع شد دیگه اصلا یادم رفت کلاس چی هست , چیو دارم کنفرانس میدم ,استاد کیه , شاگرد کیه ... یه تیکه از اول مطلبم میگفتم یه تیکه از اخرش یه تیک از خاطراتم ... هیچی دیگه کنفرانس تموم شد رفتم نشستم دوستام همه مونده بودن چرا من انقدر عرق کردم . این قضیه فکر کنم مربوط به اوایل شروع به عرق کردنهام بود - حالا جالب اینجاست که من اصلا بدنم چربی نداره یا حداقل اونموقع نداشت ولی جوری عرق میکردم که انگار 100 کیلو اضافه وزن دارم .
    این بود یکی از خاطرات من ...
    Last edited by orp; 16-10-2013 at 17:15.

17. این کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

تو مطلبش نوشته به علت غنی بودن از تانن , موجب انسداد میشه حالا این تانن چی هست کسی میدونه ؟

فکر میکنم اگه همینجور پیش بره شاید این مشکلمون حل نشه ولی به طور قطع پزشک میشیم

19. این کاربر از :SAEED: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •