بالاخره تصميمو گرفتم رنوار خريدم!الان 1 هفته هست دارمش!
نظر من در مورد اين گوشي:
بلندي صدا در هدفون نسبتا خوبه ولي به طور عادي نه(بلندگوی گوشی)!کيفيت جالبي هم نداره!مخصوصا اگه بذارم رو 20!نسب به n95 خیلی خیلی ضعیفه از این لحاظ!این دالبی دیجیتال هم که گند میزنه به بلندی صدا و کیفیت!!!!!!!!!!خاموش میذارمش!!اکولایزر هم که نداره!!حسابی خورد تو ذوقم!در کل خیلی از این گوشی نا امید شدم!البته از این لحاظ...
دوربين عکاسي فوق العاده اش منو مجذوب خودش کرده!!! فلاشش هم عاليه!اما فيلم برداريش متوسط بود!يه ذره ضعيف تر از n95!البته خیلی باهاش کار نکردم!یعنی در محیط خونه n95 رو بیشتر قبول داشتم و دارم...
با انگشت خيلي راحت تر با تاچش کار ميکنم تا با قلمم!در کل تاچ راضي کننده اي نداره مخصوصا گوشه هاي صفحه معمولا مشکل داره!مثلا میخوام اس ام اس بنویسم و میذارم رو حالت کیبورد خیلی وقتها به جای n فاصله تایپ میکنه و همش با این دکمه های ردیف آخر مشکل دارم!
کيفيت صفحه ي نمايشگرش خيلي خوبه اما اينترفيسش رو دوست ندارم!ايکاش اس-کلاس بود!!تم های پیش فرض هم 2 تا بیشتر نیست که اون مشکی رو بیشتر ترجیح میدم!سفیده خیلی زشته!البته تم میذارم بعدا روش!
آنتن دهي گوشي ها که الان همشون خوبه!اما نسبت به n95 بهتر بوده(احساس میکنم)!البته هنوز جایی نرفتم باهاش!حداقل تو خونه بيشتر آنتن دارم.با n95 گاهی میره و میاد!
باتریش نسبتا راضی کننده هست!!البته من زیاد با گوشی ور نمیرم!ولی نسبت به n95 خیلی بهتره!!!!چون n95 زیاد باتریش خوب نبود!
گوشي زيبايي هست و کلا با کلاسه و خوبيش اينه که دست هر کسي نيوفتاده مثل n95
قلمش هم که تو کيس هست و دست و پاگير ميشه در بعضي مواقعه!از اين لحاظ زياد جالب نيست
سيستم عامل که نداره!!!بازم خورد تو ذوغم!ولی اینو قبلا میدونستم!
حافظه داخلی درست وحسابی هم که نداشت!یه رمم افتادیم!
زنگ هشدارش که بی نهایت ضعیفه!زنگ گوشی هم ضعیفه!!!کلا واسه از خواب بیدار شدن کار غیر معقولانه ای هستش!مخصوصا اگه کارتون واجب و خوابتون سنگینه!امکان این که خواب بمونید 99.99% هست!
انتظار بيشتري داشتم از گوشيم و تنها شکل و قيافه ي خوبش و همچنين دوربين عکس برداري عاليش هست که دلمو يه جورايي خوش کرده!وگرنه به چشم پول دور ريختن ميديدمش!
يه ذره فکر کنم در خريدش عجله کردم!بهتر بود ميموندم و arena ميخريدم!!!نه؟
با گارانتي کامتل 440 واسم افتاد!از چالوس خريدم!
اگه بخوام بفرومش خيلي قيمتش مياد پايين؟آخه n95 رو نزدیک 2 تومن خریدم!الان 250 میخرنش!!!!!!!!!!
کيس خوشگلي واسه گوشيم گير نياوردم!!جايي ميشناسين که کيس بفروشه اينترنتي؟
در ضمن!به نظرتون طلقش(روکوش) بکنم یا خط میوفته؟