تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 259 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بالاخره تصميمو گرفتم رنوار خريدم!الان 1 هفته هست دارمش!
    نظر من در مورد اين گوشي:
    بلندي صدا در هدفون نسبتا خوبه ولي به طور عادي نه(بلندگوی گوشی)!کيفيت جالبي هم نداره!مخصوصا اگه بذارم رو 20!نسب به n95 خیلی خیلی ضعیفه از این لحاظ!این دالبی دیجیتال هم که گند میزنه به بلندی صدا و کیفیت!!!!!!!!!!خاموش میذارمش!!اکولایزر هم که نداره!!حسابی خورد تو ذوقم!در کل خیلی از این گوشی نا امید شدم!البته از این لحاظ...
    دوربين عکاسي فوق العاده اش منو مجذوب خودش کرده!!! فلاشش هم عاليه!اما فيلم برداريش متوسط بود!يه ذره ضعيف تر از n95!البته خیلی باهاش کار نکردم!یعنی در محیط خونه n95 رو بیشتر قبول داشتم و دارم...

با انگشت خيلي راحت تر با تاچش کار ميکنم تا با قلمم!در کل تاچ راضي کننده اي نداره مخصوصا گوشه هاي صفحه معمولا مشکل داره!مثلا میخوام اس ام اس بنویسم و میذارم رو حالت کیبورد خیلی وقتها به جای n فاصله تایپ میکنه و همش با این دکمه های ردیف آخر مشکل دارم!
    کيفيت صفحه ي نمايشگرش خيلي خوبه اما اينترفيسش رو دوست ندارم!ايکاش اس-کلاس بود!!تم های پیش فرض هم 2 تا بیشتر نیست که اون مشکی رو بیشتر ترجیح میدم!سفیده خیلی زشته!البته تم میذارم بعدا روش!
    آنتن دهي گوشي ها که الان همشون خوبه!اما نسبت به n95 بهتر بوده(احساس میکنم)!البته هنوز جایی نرفتم باهاش!حداقل تو خونه بيشتر آنتن دارم.با n95 گاهی میره و میاد!
    باتریش نسبتا راضی کننده هست!!البته من زیاد با گوشی ور نمیرم!ولی نسبت به n95 خیلی بهتره!!!!چون n95 زیاد باتریش خوب نبود!
    گوشي زيبايي هست و کلا با کلاسه و خوبيش اينه که دست هر کسي نيوفتاده مثل n95
    قلمش هم که تو کيس هست و دست و پاگير ميشه در بعضي مواقعه!از اين لحاظ زياد جالب نيست
    سيستم عامل که نداره!!!بازم خورد تو ذوغم!ولی اینو قبلا میدونستم!
    حافظه داخلی درست وحسابی هم که نداشت!یه رمم افتادیم!
    زنگ هشدارش که بی نهایت ضعیفه!زنگ گوشی هم ضعیفه!!!کلا واسه از خواب بیدار شدن کار غیر معقولانه ای هستش!مخصوصا اگه کارتون واجب و خوابتون سنگینه!امکان این که خواب بمونید 99.99% هست!

انتظار بيشتري داشتم از گوشيم و تنها شکل و قيافه ي خوبش و همچنين دوربين عکس برداري عاليش هست که دلمو يه جورايي خوش کرده!وگرنه به چشم پول دور ريختن ميديدمش!
    يه ذره فکر کنم در خريدش عجله کردم!بهتر بود ميموندم و arena ميخريدم!!!نه؟
    با گارانتي کامتل 440 واسم افتاد!از چالوس خريدم!
    اگه بخوام بفرومش خيلي قيمتش مياد پايين؟آخه n95 رو نزدیک 2 تومن خریدم!الان 250 میخرنش!!!!!!!!!!
    کيس خوشگلي واسه گوشيم گير نياوردم!!جايي ميشناسين که کيس بفروشه اينترنتي؟
    در ضمن!به نظرتون طلقش(روکوش) بکنم یا خط میوفته؟

2. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

با انگشت خيلي راحت تر با تاچش کار ميکنم تا با قلمم!در کل تاچ راضي کننده اي نداره مخصوصا گوشه هاي صفحه معمولا مشکل داره!مثلا میخوام اس ام اس بنویسم و میذارم رو حالت کیبورد خیلی وقتها به جای n فاصله تایپ میکنه و همش با این دکمه های ردیف آخر مشکل دارم!
    تو كوكي كه با دست كاري تو تنظيمات تاچش خيلي خوب ميشد
    رنوار هم فكر كنم بشه
    اينجور كه من فهميدم شما بيشتر صدا و تاچ مي خواستي پس ارينا براي شما خيلي بهتر بود
    مازندراني ها هم مگه ميدونند ال جي گوشي مي زنه
    من بودم نمي كندم
    گل گفتي

4. 3 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

10

بالاخره تصميمو گرفتم رنوار خريدم!الان 1 هفته هست دارمش!
    نظر من در مورد اين گوشي:
    بلندي صدا در هدفون نسبتا خوبه ولي به طور عادي نه(بلندگوی گوشی)!کيفيت جالبي هم نداره!مخصوصا اگه بذارم رو 20!نسب به n95 خیلی خیلی ضعیفه از این لحاظ!این دالبی دیجیتال هم که گند میزنه به بلندی صدا و کیفیت!!!!!!!!!!خاموش میذارمش!!اکولایزر هم که نداره!!حسابی خورد تو ذوقم!در کل خیلی از این گوشی نا امید شدم!البته از این لحاظ...
    دوربين عکاسي فوق العاده اش منو مجذوب خودش کرده!!! فلاشش هم عاليه!اما فيلم برداريش متوسط بود!يه ذره ضعيف تر از n95!البته خیلی باهاش کار نکردم!یعنی در محیط خونه n95 رو بیشتر قبول داشتم و دارم...

کيفيت صفحه ي نمايشگرش خيلي خوبه اما اينترفيسش رو دوست ندارم!ايکاش اس-کلاس بود!!تم های پیش فرض هم 2 تا بیشتر نیست که اون مشکی رو بیشتر ترجیح میدم!سفیده خیلی زشته!البته تم میذارم بعدا روش!
    آنتن دهي گوشي ها که الان همشون خوبه!اما نسبت به n95 بهتر بوده(احساس میکنم)!البته هنوز جایی نرفتم باهاش!حداقل تو خونه بيشتر آنتن دارم.با n95 گاهی میره و میاد!
    باتریش نسبتا راضی کننده هست!!البته من زیاد با گوشی ور نمیرم!ولی نسبت به n95 خیلی بهتره!!!!چون n95 زیاد باتریش خوب نبود!
    قلمش هم که تو کيس هست و دست و پاگير ميشه در بعضي مواقعه!از اين لحاظ زياد جالب نيست
    سيستم عامل که نداره!!!بازم خورد تو ذوغم!ولی اینو قبلا میدونستم!
    حافظه داخلی درست وحسابی هم که نداشت!یه رمم افتادیم!
    زنگ هشدارش که بی نهایت ضعیفه!زنگ گوشی هم ضعیفه!!!کلا واسه از خواب بیدار شدن کار غیر معقولانه ای هستش!مخصوصا اگه کارتون واجب و خوابتون سنگینه!امکان این که خواب بمونید 99.99% هست!

انتظار بيشتري داشتم از گوشيم و تنها شکل و قيافه ي خوبش و همچنين دوربين عکس برداري عاليش هست که دلمو يه جورايي خوش کرده!وگرنه به چشم پول دور ريختن ميديدمش!
    اگه بخوام بفرومش خيلي قيمتش مياد پايين؟آخه n95 رو نزدیک 2 تومن خریدم!الان 250 میخرنش!!!!!!!!!!
    کيس خوشگلي واسه گوشيم گير نياوردم!!جايي ميشناسين که کيس بفروشه اينترنتي؟
    سلام
    نخست این که مبارکت باشه. امیدوارم باهاش حسابی حال کنی.
    در مورد مشکل صدا باس بگم که می تونی با وارد کردن چند تا کد ساده صدای گوشیت رو بدون افت کیفیت تا چندین برابر افزایش بدی (البته بخش های مختلف داره که بایستی برای هر بخش جدا جدا بلندش کنی). آقا مقداد این کار رو کرده؛ اما الان نیست که ازش بپرسیم راضی بوده یا نه.
    تاچش که خیلی راضی کنندس... حالا من جای شما نیستم، شاید شما مشکلی با تاچ ندارین و فقط با اینترفیسش نمی تونین کنار بیاین...
    در مورد فیلم برداری فکر می کنی که از N95 رده پایینتره. کافیه فیلمی رو که با هر دو گوشی گرفتی بگذاری توی کامپیوتر و ببینی... تفاوت می شه زمین تا آسمون؛ بعد تا اون موقع که عاشق فیلم برداری N95 بودی، دیگه حالت از اون بهم می خوره و مجذوب رنوار می شی. اگر بخوای فقط فیلم رو توی گوشی ببینی به نظر میاد که کیفیت رنوار پایین تره چون صفحه نمایش رنوار دارای ژرفای رنگ 262 هزار هست؛ در حالی که N95 دارای ژرفای رنگ 16 میلیون هست. خوب معلومه که 95 بهتر نشون می ده...

راستی بچه ها... من هم تا 2 هفته دیگه صاحب رنوار می شوم!!!

6. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

پس بهتری نگی چون اگه بلایی سر رنوارم اومد اون دنیا 2دستی یختو پاره میکنم (شوخی)
    درمورد برگردان ... این کار رو قبلا کرده بودم ولی پشیمون شدم جمله بندیش در حد
    فارسی دریه !! البته هنوز نسخه ی آلفاشه ... معلومه ....
    خلاصه اگه چیزی فهمیدی ما رو بی نصیب نذار
    چشم تو نزن!!! یخه مون رو هم پاره نکن...! می گم
    راستی درباره ترجمه گوگل یه چی بگم بد نیست. رفتم زندگی نامه اسحاق نیوتون رو که توی ویکی پدیا هست به فارسی بر گردونم، Sir Issac Newton رو که به طور معمول باس ترجمه کنه سر اسحاق نیوتون، مثل لحجه شیرازی - کازرونی ترجمه کرد: آقا اسحاق نیوتون !!!

8. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بلندي صدا در هدفون نسبتا خوبه
    به نظرم بلندیش از نسبتا خوب بهتره ... توجه کن خود هندزفری هم درجه بندی صدا داره .. ببین اونجا
    هم تا آخره ؟
    اما فيلم برداريش متوسط بود!يه ذره ضعيف تر از n95!البته خیلی باهاش کار نکردم!یعنی در محیط
    خونه n95 رو بیشتر قبول داشتم و دارم...
    منم نتونستم فیلم خوبی بگیرم ... مشکل من از مموری کارتمه .. 512ه...کلاسش رو هم خدا میدونه چنده !!
    بیا این فیلم رو که آقا مقداد گرفته رو نیگا کن ... بعد بگو فیلمش متوسطه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اتفاقا به نظرم تاچش عالیه ... من حرف n و تموم حروف سطر آخر رو بدون مشکل میزنم برو تو قسمت
    تنظیمات لمسی حساسیتشو درست کن

اينترفيسش رو دوست ندارم!ايکاش اس-کلاس بود!
    اینترفیسش به نظرم عالیه و مشکلی نداره مخصوصا رد کردن عکسا و اسکرول صفحه به وسیله ی
    کشیدن انگشت روی صفحه خیلی کار کردن باهاش رو لذتبخش کرده ولی 100% s-class یه چیزه دیگس
    در حد اینترفیس آیفونه !!

اینو باهات موافقم البته بعنوان بهونه بلند نشدن واسه نماز چیز خوبیه
    من یه tv mobile کوچیک و جمع و جور دارم که مکمل رنوارمه زنگ و آلارم و ... با این ... سیمکارت رنوار
    رو هم رو این دایورت میکنم ... صدای اسپیکرش از هر گوشی که تاحالا دیدم بلندتره !! (حتی از بقیه ی tvها
    البته از این چینیا نیست ... کره ایه )
    به نظرم یکم عجله کردی ... البته اگه ذوق عکاسی داشته باشی دوربینش به تنهایی کارت رو راه میندازه
    یادمه w810 رو فقط به خاطر دوربینش و هندزفری عالیش دوست داشتم و ازش راضی بودم ...
    من قبل از خرید رنوار حدود 2 ماه تحقیق کردم ... کلا تمام خصوصیاتشو میدونستم
    (البته کیفیت صفحه ی خوبش غافلگیرم کرد !! به طوری که از n85 و 5610 نوکیا که هردو 16 ملیون رنگ دارن
    کیفیت خیلی بهتری داره !!) کلا اگه اسپیکر واست مهم بود نباید میخریدیش ... من اصلا رو اسپیکرش
    حساب نکرده بودم
    چقدر گرون هم بهت انداختن 440 !!
    درضمن هیچوقت به فکر فروش گوشی LG نباش رنوارتو شاید 200 ببرن اونم فقط به خاطر این که
    شاید دوربینش خریدار رو تحت تاثیر قرار بده
    در کل یه چیزی بگم ... بهتره مثبت نگا کنی ... اگه منفی فکر کنی ازش بدت میاد
    در ضمن دوربینش بهتر از اون چیزیه که فکر میکنی ... اگه با تنظیماتش ور بری عکسای
    فوق العاده ای میگره !!
    Last edited by dark fear; 16-07-2009 at 14:21.

10. 3 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چشم تو نزن!!! یخه مون رو هم پاره نکن...! می گم
    راستی درباره ترجمه گوگل یه چی بگم بد نیست. رفتم زندگی نامه اسحاق نیوتون رو که توی ویکی پدیا هست به فارسی بر گردونم، Sir Issac Newton رو که به طور معمول باس ترجمه کنه سر اسحاق نیوتون، مثل لحجه شیرازی - کازرونی ترجمه کرد: آقا اسحاق نیوتون !!!
    آره .. به نظرم واژه ی (( بد نیست )) لایقش باشه
    اون تیکه آقا اسحاق هم خیلی با حال بود
    رنوار هم پیشاپیش مبارکت باشه راستی خوب تحقیق کردی ؟؟ نکنه بگیری بعد بخوره تو ذوقت
    حواست باشه که اسپیکرش خوب نیست

12. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

10

آره .. به نظرم واژه ی (( بد نیست )) لایقش باشه
    اون تیکه آقا اسحاق هم خیلی با حال بود
    رنوار هم پیشاپیش مبارکت باشه راستی خوب تحقیق کردی ؟؟ نکنه بگیری بعد بخوره تو ذوقت
    حواست باشه که اسپیکرش خوب نیست

آره. فقط دلم می خواد از نزدیک ببینمش. منتظرم امتحانات مقداد جون تموم شه برم پیشش.
    راستی، الان توی یه سایت چینی تم ویندوز ویستا ویژه رنوار پیدا کردم. دارم ذره ذره باهاش کلنجار می رم که بفهمم چی به چیه؟!

14. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

8

اه اه اه!!!!
    چشمام چپ شد بس که حروف چینی دیدم!!!
    از شانس خوب من گوگل ترانسلیتور از این سایت پشتیبانی نمی کرد. جز به جز می بایست با کپی پیست ترجمش می کردم!
    چه چیزایی هم میخوان
    صد رحمت به پی 30 ورلد خودمون. از من جنسیت، وضعیت تاهل، محل زندگی، نام اصلی، نام مستعار، و... می خواستن. پدرم در اومد تا ثبت نام کردم!!!
    خودتون بگین، می تونین 1 ساعت تمام فقط با این حروف کلنجار برین؟؟؟؟

接下來,我們要進行 email 確認,確認完成後,您就可以使用本 的會員功能。

現在,系統將發送一封確認 email 到您所提供的電子信箱,
    您在收到確認信件之後,請直接點選 認信件內所提供之連結,即可立即啟 您的帳號。

若信件中的連結無法點選,請於本頁 方的空格內,輸入確認信件內所提供 檢查碼,
    輸入完後,請按下確認鍵。

16. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ممنونم از دوستاني كه به نظرم توجه كردن!
    كسي تونسته كه با gps اين گوشي كار كنه؟

18. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم امروز با اين گوشي كار كردم قبلا هم با S8300 كار كرده بودم به نظر من از نظر

1- فيلمبرداري
    2- كيفيت صدا و حتي بلندي صدا
    3- زيبايي و كلاس
    4- اينترفيس
    يه سر و گردن از رنوار بالاتره

يا حق

20. این کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •