سلام helloOx نصب کردم rom pacheram نصب کردم ولی apply paches نداره؟!؟؟!؟!؟! چیکارش کنم؟
سلام helloOx نصب کردم rom pacheram نصب کردم ولی apply paches نداره؟!؟؟!؟!؟! چیکارش کنم؟
Last edited by kalakzadeh; 24-05-2009 at 18:55.
سلام
گوشیت چیه؟ یعنی چی apply patch نداره؟ مرحله به مرحله بگو چی کار کردی...
شاد باشی![]()
اقا یونس با همه ی hellox ها چک و نصب کردم ولی بازهم نشد
چیکار کنم ؟
والله من اینجوری شو ندیده بودم...: دی یه بار گوشیتو مستر ریست کن...شاید درست بشه...با 85 ندیده بودم کسی مشکل داشته باشه..
شاد باشی![]()
سلام، دادش من اين كارها رو انجام دادم، اول خواستم ساين كنم كه با نرم افزار signSIS جواب نداد با RootSIGN انجام دادم اما بازم پسوند فايل unsigned بود، به هر حال نصب شد و كارها رو هم انجام داد، ولي در آخر ازم نخواست كه پاكش كنم، خواستم برنامه نصب كنم بعد از اينكه محل نصب نرم افزار رو انتخاب ميكني ارور ميده، اما وقتي همون برنامه رو با signSIS ساين ميكنم و بدون هك نصب ميكنم مشكلي نداره، ميشه منو راهنمايي كنيد؟
اقا کد های مستر ریست هارد فرمت و فرمت فون مموری رو بیزحمت میزاری
با تشکر
![]()
سلام میشه اینو دوباره برای من آپ کنیدHelloOX.1.01
سلام آقا یونس خوبی ؟ داداش این فایل cert ما چی شد ؟ آمادست ؟
من از وقتی که گفتی دیگه پست نده حتی دیگه تشکر هم نکردم گفتم یه وقت ناراحت بشین تورو حدا هوای مارو داشته باش و این فایل رو به ما برسون به خدا خیلی لازم دارمش
با چه Cert ساينش ميكني؟ از OPDA گرفتي؟ بايد به تازگي گرفته باشي...قديمي ها جواب نميده... اگه اجراش كردي؟ ROMPATHCER و MODO رو نصب كرده؟
مستر ريست:
#7370#*
هارد ريست :
تو FP2 گمانم اينطوريه:
دكمه هاي
*
دكمه مولتي مديا
دكمه سبز : Call
رو هم زمان نگه دار...و در همون حال گوشيرو روشن كن و دكمه پاور رو هم نگه دار تا گوشي كامل بالا بياد...
خير... فقط با نسخه 1.03 بايد هک شه...
میگه قبلا" ثبت شده...خودت که گرفتی جایه اون کد 11 رقمی چی زدی؟
سلام به همگی گوشیم n78 موقع که گوشی خاموش میکنی موقع روشن شدن یه ویبره قوی میزنه دوستان اگر اطلاعاتی دارند یاری بفرمایند.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)