ببین دوتا dvdبازی رو میزاری تو یکیش فکر کنم اولی یک فولدری داری به نام درایور که توش دایرکت ایکسو میریزن برو تون اون هرچی هست بنصب درست میشه گرفتی بازی مترو2033هم همینطوریه!!!!!!!!
درست شد تشکر یادت نره خب![]()
ببین دوتا dvdبازی رو میزاری تو یکیش فکر کنم اولی یک فولدری داری به نام درایور که توش دایرکت ایکسو میریزن برو تون اون هرچی هست بنصب درست میشه گرفتی بازی مترو2033هم همینطوریه!!!!!!!!
درست شد تشکر یادت نره خب![]()
اونا پایگاه های دشمنه و با نابود کردنشون امتیاز می گیرید.
سلام،من اخر تونستم مشکلم رو حل کنم
رفتم مغازه گفتم اقا یکی دیگه بهم بده،یکی داد بهم 1 دی وی دی بود
به راحتی نصب شد و دارم بازی میکنم بدون مشکل![]()
بازی بسیار عالی و جذاب هست ..... خیلی بهتر و گیراتر از farCry2 هست ... همچی در حد عالی کار شده .
به شدت توصیه میشه حتما بازی کنید .
این بازی ته بازیه به جان خودم از کرایسیسم بهتره از اساسینزم یرتره فارکرای چیه شهرام خان اون بازیو نمیشه باهیچ بازی دیگه ای مقایسه کرد خب اینو میشه با فرونت لاینس فوئل آف وار مقایسه کرد ولی این نوع بازیا بازی ترکربیه همه چی توش داره از جت هلی کوپتر تانک ماشینای دله دراز موتور کامیون هلیکوپتر کوچیک هواپیما تکنفره مسافری قایق و.............................
من بودم نمره9.8به بازی میدادم!!!!!!!!!!!
شما چطور؟
آقا این لینکی که برای رفع باگ صداها و چتر نجات گزاشتین کار نمی کنه دیگه حذف شده از سایتش
لطفا اگر کسی داره یکجا دیگه آپلود کنه
جدا همچین بازی غنی و پری رو من یکی جایی ندیدم
تنوع مراحل و اب و هوا و وسایل و سلاح ها و زیاد بودن location ها
و از همه مهمتر گرافیک استثنایی بازی با avalanche engine 2.0 بازی رو کاملا به شاهکار تبدیل کرده
اگه داستان قوی تری در حد GTA IV داشت مطمنا امتیازات بالای 93 و 94 میگرفت
یه ایرادی داره اینه که یه مقدار تیراندازی خوب کار نشده و انیمشین راه رفتنش ضایس!
اون قسمت منفجر کرن ماهواره روی برج هم خیلی حال داد.![]()
سلام
این بازی چرا اینجوریه؟
امروز گرفتم
حجمش حدود4.8 گیگ شد....
بعد از چند دیقه که همش هنگ می کنه!!!!
مشکل از چیه؟
گرافیکم گذاشتم رو کمترین حالت!!!
خودشم چرا اینقدر سنگینه؟سیستم داغون شد
q6600
9500gt(512
ram=4GB
os=7 x64
Last edited by Hapoofesgeli; 30-04-2010 at 10:29.
سلام من هم این بازی رو گرفتم ولی اجرا نمی شه
و ارور میده.
The application failed to initialize properly (0xc0000022). click OK to teminate application.
مشکلش چیه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)