من تاحالا بك آپ نگرفتم.چجوري بهتره؟
فايل بك آپ رو تو همون هارد نگه ميدارن يا روي سي دي؟يا روي اينترنال؟
من تاحالا بك آپ نگرفتم.چجوري بهتره؟
فايل بك آپ رو تو همون هارد نگه ميدارن يا روي سي دي؟يا روي اينترنال؟
مقضد بكاپ را خودتان تعيين ميكنيد (آدرس مقصد را به برنامه ميدهيد) كه به هر حال روي مبداء نبايد ذخيره كرد . رايت كردن 2TB روي CD هايي كه حجم زيادي هم ندارند منطقي به نظر نميرسه . كار كردن با برنامه Good Sync آسان هست فقط كافيست مبداء و مقصد را تعيين كنيد ضمن اينكه هرگونه تغييراتي كه بعدها در مبداء ايجاد شود در مقصد هم Sync و اعمال ميشود. به هر حال اگر نميتوانيد از اين برنامه ها (حتي براي يك تست كوتاه) استفاده كنيد بطور خيلي ساده ميتونيد فقط Copy / Paste كنيد .
الان شما خودت اگه بخواي از 2 ترا فايل يك شركت بك آپ بگيري چكار ميكني؟
كه هم حجم كمتري بگيره . هم اتوماتيك بك آپ بگيره...
سلام لطفا یکی از دوستان در مورد Smart Ware د رهراد های اکسترنال وسترن منو راهنمایی کنه برای مثال اگر کل هارد پر باشد یعنی 2ترابایت اونوقت حجم بک آپ آن چقدر میشود ؟ و میشه روی دی وی دی ریخت؟ خیلی ممنونم
سلام .
برنامه Smartware هیچگونه عملیات فشرده سازی انجام نمیدهد و در نتیجه حجم بکاپ برابر با حجم اولیه آن خواهد بود .
درباره نحوه استفاده از این برنامه در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیحاتی دادم .
خیلی ممنون از جوابتون ولی با این وضعیت به نظر شما این یک حسن است؟ به نظر من که خیلی غیر منطقیه یک بک آپ 2 ترابایتی ؟؟
اگر لطف کنید منو در یک مورد دیگه راهنمایی کنید ممنون میشم اینکه من قصد خرید هارد دارد از قبل یک هارد حدود 90گیگ وسترن دارم ازش راضیم حتی اینور اونور پرتش کردم (البته با شدت کم) چندین ساله کار میکنه و همه هم میگن وسترن خوبه ولی بین هارد 2تراباتی وسترن اولترا و سیگیت و سیلیکون پاور و ای دیتا شک دارد البته همگی مدلهای بدون آداپتورشون ؟ همه در یک رنج قیمت هستند ولی سیلیکون پاور و ای دیتا از لحاظ ضد ضربه و آب بودن یک سرو گردن بالاترن ولی هم تو سایتهای داخلی هم خارجی دیدم نوشته بود ای دیتا فقط پوسته هست و داخلش هارد شرکت های دیگه ؟؟ به نظر شما کدوم بهتره و اصلا این انتخاب درسته که بدون آداپتورو انتخاب کردم من زیاد به کامپیوتر وصل نمیکنمو فقط میخوام فیلم ها و عکس های خانوادگیمو توش آرشیو کنم و از قبل هم حدود 1 ترا فایل دارم اینارو گفتم که بدونید برای چه منظوری میخوام
و یک چیز دیگه آیا برنامه ای وجود دارد که بک آپ با حجم بسیار کم بگیره ؟ لطفا یک نمونه برای حجم بک آپ ذکر کنید
پیشاپیش خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون
برنامه های بکآپ گیری وجود دارد که قابلیت فشرده سازی را داشته باشند ولی بنظر من بهتره که هارد دیسک پرحجمتری بخرید تا اینکه بخواهید اطلاعات را فشرده کنید . فرایند Compressing / Decompressing وقتگیر و کند هست ضمن اینکه میزان حجمی که با فشرده سازی اطلاعات بدست میارید چشمگیر نخواهد بود و حتی بعضی از اطلاعات از قبل فشرده شده اند و استفاده از برنامه های بکآپ گیری با قابلیت فشرده سازی تاثیری در کاهش حجم این اطلاعات هم نخواهد داشت .
برندهایی مثل ADATA و یا Silicon Power و ... سازنده هارد دیسک نیستند و در نتیجه از برندهای دیگری مثل WD ، Seagate و Toshiba تامین میکنند . مدلهایی که به اصطلاح ضد ضربه و ضد آب هستند فقط باکس مقاوم دارند وگرنه هارد دیسک داخلی بکار رفته همانند مدلهای معمولی هست و در نتیجه با توجه به ساختار ظریف هارد دیسکها مخصوصاً در مواقعی که روشن هست نباید ضربه یا شوکی وارد شود . قابلیت ضد ضربه این هاردهای اکسترنال (وجود محافظهای ارتجاعی لاستیکی / سیلیکونی) بیشتر در مواقعی مطرح هست که هارد دیسک خاموش هست که بازهم احتمال آسیب دیدن به صفر نخواهد رسید . اگر اصول نگهداری و استفاده از هارد دیسکها را میدانید پیشنهاد میکنم از برندهای WD و یا Seagate انتخاب کنید . در غیر اینصورت اگر در مواقع حمل و نقل بی احتیاط هستید مدلهای ضد ضربه گزینه مناسبی برای شما هستند .ولی هم تو سایتهای داخلی هم خارجی دیدم نوشته بود ای دیتا فقط پوسته هست و داخلش هارد شرکت های دیگه ؟؟
سلام
من دو عدد هارد اکسترنال 2 ترا دارم مدل seagate expantion desktop که کلی اطلاعات و فیلم ذخیره کردم و هر از چند گاهی وصل میکنم به تلویزیون و فیلمهامو از اونجا نگاه میکنم دیشب یکی از انها را با تلویزیون نگاه میکردم که وسط فیلم استپ شد و دیگه تلویزیون نشناخت صبح اوردم به سیستم وصل کردم هارد را می شناسد در دیوایس منیجر در قسمت disk driver اما در قسمت usb نمیشناسد اسم درایور و محتویات ان در my computer نشان داده نمیشود هارد دیگرم کما فی السابق کار خود را انجام میدهد ومشکلی ندارد کابل برق و usb را نیز جا به جا کردم اتفاقی نیفتاد یعنی مشکلی از اونها نیست در برنامه GetDataBack for FAT-NTFS 4.33 رفتم اما اونجا هم نشناخت
خلاصه از دوستان استمداد کمک دارم چون کلی اطلاعات با خون دل خوردن جمع کردم و حیفم می اید (... می سوزه ) اگر اطلاعاتم بپره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
Last edited by mohammad.1359; 30-07-2014 at 13:19.
سلام .
هارد دیسک اکسترنال را به سیستم متصل و از Disk management ویندوز (دستور diskmgmt.msc را در run وارد کنید) یک عکس بگیرید و اینجا بگذارید .
دوست عزیز ممنون از پاسخگویی سریعت
صدای هارد میاد و چراغ نیز یکسره روشن است
![]()
Last edited by mohammad.1359; 30-07-2014 at 14:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)