سلام بازی امروز به دستم رسید و دارم نصبش می کنم
یه مشکل بزرگ داره ، اونم اینه که XBOX رو باهاش نفرستادن![]()
سلام بازی امروز به دستم رسید و دارم نصبش می کنم
یه مشکل بزرگ داره ، اونم اینه که XBOX رو باهاش نفرستادن![]()
كسي نميدونه چيكار بايد بكنم؟
چرا
يه زنگ بزن به پشتيبانيش بپرس
کمک
من سریال روی کارت رو تو قسمت Serial Number وارد کردم
حالا تو قسمت Installation code و Activation Code code چی باید وارد کنم ؟؟
........................................
فهمیدم
Last edited by Mehdi.ss; 27-10-2010 at 14:32.
آقا بازی ارزش خریدن داره؟؟ یکی نقدی بررسی چیزی از بازی بذاره بیشتر در موردش بدونیم. ولی جای افتخار هست که یک بازی درست حسابی از سازنده های ایرانی ساخته شده کاش gamespot هم بهش نمره میداد
جالبه که بازی هنوز دست من نرسیده. خونمونم کرجه و راهی نیست. از طرفی میگم برم خودم بگیرم ولی میترسم فردا بیارن دمه در. گیری کردیما بدجوریم تو خماریش موندیم.
بازی برای من هم 1 ساعت پیش رسید
با بسته بندیش که اساسی حال کردم
ولی این پوستری که پشتش installation guide گذاشتن اون سمتش زیاد کیفیت نداره که خوب در اصل پوستر هم نیست
ولی اون یکی پوسترش خوب بود
کارت شماره سریال من اون پوشش روش برداشته شده بود که جای بسی تعجب داشت
اما سریال کار کرد و نصب هم انجام شد و یکم هم بازی کردم
جالب اینجا بود که کلی چیز اضافه هم گذاشته بودن برای نصب مثل physx و ms dx و flash activx و ...
در مورد گرافیک بازی من یک تصویری از اون trailer هایی که تا الان نشون داده بودن تو ذهنم بود
که تو خود بازی هم هست و پخش میشه
اما خود بازی خیلی فاصله داره با اون cutscence ها و گرافیک خیلی ضعیف تره
سایه گذاری و شفافیت texture ها رو اعصابه به خصوص وقتی دوربین به object ها زیاد از حد نزدیک میشه مثل همون اولش که کنار اتیش نشسته بود
ولی از دور مثل صحنه مبارزه ها قابل تحمله
gameplay بازی بد نیست ولی باز هم موقع مبارزه با boss میره رو اعصاب یکم
دسته بازی هم که قابلیت vibration off نگذاشتن براش از همون ابتدا تا بیای بیرون از بازی یک ضرب شوک میده![]()
آقا این بازی از منطقه پستی شهر ما هم خارج شده ولی هنوز به دست ما نرسیده...................
دوستان اگه خواستند قسمت یا کل داستان رو بگن بی زحمت بزارن توی اسپویلر ............ممنون
سلام
اگه نظر من را بخواید آره ارزش خرید داره بازی خیلی خوبیه . گرشاسپ از اولین بازی های ایرانی هست شاید گرافیکش عالی نباشه ولی گرافیکش خوبه برای اولین بازی ایرانی . در کل من خوشم اومد .
ما هم نصبیدیم![]()
در کل میشه گفت خوبه فقط چون یه وخورده حرکاتش واسمون تازگی نداره همچین دلچسب نیست.تقریب میشه گفت خدای جنگ ایرانی هستولی با یه سری تغییرات عمده
محتوای مخفی: هوش
ولی بازم دستشون درد نکنه همینم که درست کردم خودش کلی هست. که بعدها به امید خدا بهترم میشه
به امید روزی که بازی های ایرانی حرف اول رو بزنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)