از سایت amd.com
از سایت amd.com
آقا یک سوال! من توی سون این بازی رو اجرا کردم...
یک سری جلوه تصویری بهش اضافه شد!!! مثل گرد و غبار و ذرات معلق هوا و حرکت مواج آب روی شیشه!!!
اگه اینها جلوه های dx11 هست! من که کارت گرافیکم dx10 بیشتر ساپورت نمیکنه!
یا اگه نیست! !!!! پس جلوه های Dx11 چیه توی این بازی؟! که من با 5850 هم امتحان کردم فرقی نکرد!!!
یا اصلاً چرا توی ویندوز سون و ویستا فرق میکنه؟! پس حتماً dx11 هستش اون جلوه ها دیگه!!!!
چمیدونم!!!
نظرتون رو بگین لطفاً
والا چی بگم قانونا که نباید فرقی بکنه!!
حتی کارتهایی هم که dx11 رو ساپورت میکنند اگه بخوای با یک نظر نگاه کنی و با دقت نگاه نکنی متوجه نمیشی
ولی برای اینکه تفاوتشون رو ببینی به این پست مراجعه کن:(البته زیاده نمونش)
البته من خودم به این عکس و فیلمهایی ها که بعضیاش اصلا معلوم نیست کجا وچطور گرفته شده اعتقادی ندارم...خودم شخصا توی چند بازی dx10 و dx9.c رو تست کردم حتی به اندازه 1% هم فرق کیفیت نداشتند!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dx11 هم که ندارم نظرمو بگم![]()
راستش من هم با DX 11 بازی کردم و هم با DX 9 ولی کوچکترین تغییری احساس نکردم به جز اینکه انگار رنگها کمی درخشان تر بود تو DX 11 که اونم اگه دقت نکنید متوجه نمیشید.
سلام
بچه بیایین آنلاین بازی کنیدم خیلی حال میده
سلام من سیستمم هیچ مشکلی نداره و بازی خیلی رونه!
فقط چجوری سیو میشه؟!!!!!!!!
نمتونم سیو کنم!
کمک
شما باید یه اکنت Live افلاین ایجاد کنید اگر صفحات قبل رو مرور کنید توضیح داده شده.
فقط دقت کنید که به هنگام ایجاد این اکانت حتما قبل از خروج سیو کنید.
والا من توی ویستا بازی کردم و توی سون این فرقهایی که گفتم متوجه شدم ؛ اونهایی که این دو ویندوز رو دارن امتحان کنن و نتیجه رو بگن
ممنون.
خب ربطی به ویندوز نداره که....ایشون از لحاظ DX فرق رو میگن.
هم روی Vista و هم روی seven شما در DX 10 بازی کردی...و کارت گرافیک شما هم از DX11 پشتیبانی نمیکنه.
واینم که هر دو ویندوز یکی هستن فرقی نفکوله...
خب من هم DX11 ندارم که تفاوت رو بدونیم....راستش من هم با DX 11 بازی کردم و هم با DX 9 ولی کوچکترین تغییری احساس نکردم به جز اینکه انگار رنگها کمی درخشان تر بود تو DX 11 که اونم اگه دقت نکنید متوجه نمیشید.
به خاطر ماهیت و سرعت بالای بازی، تفاوت های DirectX ها به چشم نمیاد. DirectX 11 در Dirt2 بیشتر برای طراحی بهتر محیط اطراف استفاده شده و وسط رانندگی کسی توجهی به اجزای محیط مثل سنگ و درخت نمی کنه.باید بازی هایی در سبک های دیگه مثل FPS و TPS و RTS بر اساس 11DirectX ساخته بشه تا تفاوت های عمده مشخص بشه.راستش من هم با DX 11 بازی کردم و هم با DX 9 ولی کوچکترین تغییری احساس نکردم به جز اینکه انگار رنگها کمی درخشان تر بود تو DX 11 که اونم اگه دقت نکنید متوجه نمیشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)