بله اپدیت 80 گیگی رو هم امتحان کردم
بله اپدیت 80 گیگی رو هم امتحان کردم
همون دیگه باید صبر کنید تا اپدیت بعدی شاید درست بشهبله اپدیت 80 گیگی رو هم امتحان کردم
Last edited by joykiller360; 20-05-2010 at 23:43.
آپدیت بعدی کی می یاد؟
فعلاً که خبری نست؛ شما مطمئن باش وقتی منتشر شد اینجا هم گذاشته میشه!
جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در 2010-06-April
خلاصه جزئیات آپدیت 2.0.8498.0 تا 2.0.9199.0
2.0.8498.0
می توانید با دوستان خود بدون در نظر گرفتن موقعیت به راحتی فیلم تماشا کنید ( همه چیز به آسانی ممکن است )
اعضایی Gold Live می توانند در یک سینمایی مجازی که آواتورهای آنها در حال تماشایی یک فیلم هستند حضور پیدا کنند
در حال جنبو جوش باشند و یا حتی مشغول خوردن popcorn با یکدیگر
می توانید از فیلم ها و سبک های مورد علاقه خودتان لیستی تشکیل دهید و هر عنوانی را می توانید به این لیست اضافه کنید
( به راحتی و بدون نیاز به کامپیوتر )
می توانید آواتورهای خودتان را با آخرین مدل های لباس و برند های مختلف تزئین کنید، این نکته نیز وجود دارد که تنها این ظرفیت محدود شده
و فقط در حالت پیش نمایش قابل دسترس خواهد بود.
می توانید آیتم های پریمیوم را دانلود کنید که شامل برند های مهم، برچسب های مورد علاقه شما و همچنین بازی های مهم کنسول X360 هستند که میتوانید بکار گیرید.
کتاب خانه انلاین بازی ها بیشتر قابل دسترس خواهد بود و قابلیت جستجو و دانلود تمامی بازی های X360 نیز بوسیله point و کارت های اعتباری فراهم شده است.
( می توانید رهنمایی بازی ها را از سایت Xbox.com نیز دانلود کنید )
بخش User Ratings به کاربران کمک می کند تا نظرات سایر اعضای Live را درباره یک بازی بداند و نیز بتوانند خود به بازی ها رای بدهند
می توانید با یک کلیک ساده همه دوستان خود را به یک کنفرانس دعوت کنید و نیازی به کلیک های متوالی نیست
کیفیت video نیز به بالاترین کیفیت resolution برروی TV بوسیله کابل HDMI رسیده است
شما می توانید متمعاً باشید که کیفیت صدا و تصویر در بالاترین حد ممکن خود قرار دارد و با انتخاب فورمت های صدا و تصویر مورد نیاز TV خود آن را دریافت کنید.
مراحل recovery کردن Account ها سریعتر و قابل اطمينان تر شده است
یکی دیگر از ویژگی های اپدیت 2.0.8498.0 در کاهش حجم بازی های کپی شده در هارد کنسول است به نحوی که شاهد فشرده سازی بیش از 1GB ای بازی ها هستید
برای مثال:
BlazBlue 4.3 GB to 3.0 GB
Fable II 6.8 to 6.6 GB
Fallout 3 5.9 to 5.5 GB
Gears of War 6.5 to 6.3 GB
Gears of War 2 6.7 to 6.3 GB
Left 4 Dead 5.0 to 3.7 GB
Lost Odyssey Disc 3 6.3 to 5.8 GB
Mass Effect 6.8 to 6.8 GB
Mirror's Edge 5.7 to 5.5 GB
Red Faction Guerrilla 6.5 to 6.4 GB
Sonic's Ultimate Genesis Collection 3.4 GB 698 MB
Street Fighter IV 5.7 to 4.6 GB
Half Life 2 Orange Box 4.7 to 3.9 GB
2.0.8955.0 , 2.0.8507.0
قابلیت استفاده از Zune Marketplace ,Facebook, Twitter و همچنین Last.fm که در آپدیت 2.0.8507.0 آماده سازی آن صورت گرفت، در سیستم LIVE فعال شدند.
قابلیت استفاده از Datel Max Memory در آپدیت 2.0.8955.0 غیر فعال شده است و همچنین کنسول هایی که در BanWave 2009 از LIVE اخراج (BAN) شدند قابلیت نصب بازی در هارد ، سیستم media center و همچنین پروفایل و Save های کنسول BAN شده corrupt شدند. (غیر فعال)
در نهایت فعال سازی سیستم جدید Wireless Networking Adapter در شبکه ی Xbox 360
2.0.9199.0
فعال سازی مجدد قابلیت استفاده از هارد برای کسانی که در BanWave 2009 کنسول شان Ban شده است
قابلیت استفاده از USB Flash ها به عنوان یک حافظه ی جانبی برای ذخیره profiles, game saves, demos و... با ظرفیت حداقل 1GB و حداکثر 16GB
آپدیت آفلاین با کمک CD و یا USB Flash
دانلود آپدیت ها
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zipکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان برای نسب تم های پولی و مپو DLC ها حتما باید کنسول -- کامل شده باشه ؟
کنسول باید JTagged شده باشه... یعنی بن شده است و میشه باهاش DLC و بازیهای دانلودی رو اجرا کرد..
فقط کنسول هایی که دشبرد آپدیت نشدند JTag میشند ( ورژن آپدیت 7xxx به پایین تر )
موفق باشید
دوستان چند تا سئوال داشتم ...
1. من می خوام فرم ویرم رو عوض (LT) کنم زنگ زدم نکس جن گفت فقط برای یک سری ایکس باکس های خاص می شه ... اگه می شه برام توضیح بدین چه جوری می شه فهمید که مال من هم تعویض میشه یا نه .
2. دوستان کسی آپدیت جدیده رو گرفته ؟؟؟ چه جوریاس ؟؟؟ مشکل ایجاد نکرده ما هم بگیریم .
1 - برای همه درایو ها این Ixtreme اومده و مشکلی نداره Benq و Lite-ON
2 - نه اینم مشکلی نداره
دوستان لطفا یه لینک مستقیم از آخرین آپدیت بزارید.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)