فک میکنم اون پلاستسکس که تراشدی یکمی بلند باشه
باید با سوهان کوچیکش کنی
شایدم تنظیم شانزمانت بهم خورده
ولی اول بگو میخوای چیکار کنی بد انجام بده
پیچارو شل شل کن بعد ببین از هر طرف زنجیر میوفته یکمی پیچ رو سفت کن تا تنظیم بشه
فک میکنم اون پلاستسکس که تراشدی یکمی بلند باشه
باید با سوهان کوچیکش کنی
شایدم تنظیم شانزمانت بهم خورده
ولی اول بگو میخوای چیکار کنی بد انجام بده
پیچارو شل شل کن بعد ببین از هر طرف زنجیر میوفته یکمی پیچ رو سفت کن تا تنظیم بشه
منظورم اینه که کسی در باره این دوچرخه چیزی میدونه؛بگه؛نه اینکه دوچرخم رو گم کرده باشم...نه؛منظورم همون گرفتن اطلاعات در باره دوچرخه ام بود... .
دوستان عکس های دوچرخه خودم رو هم در تاپیک عکس دوچرخه های اعضا، و هم در اینجا قرار میدم. امیدوارم مشکلی نباشه.
عکس ها سایز بزرگ هستند و چون متاسفانه انجمن اجازه قرار دادن Thumbnail رو نمیده، به صورت لینک قرار داده شده اند. برای دیدن سایز اصلی لینک ها رو وارد کنید و بعد در صفحه ای که میاد روی عکس کلیک کنید.
عکس خود دوچرخه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس از شانژمان:
عکس از جلوی دوچرخه:
قربون همگی.![]()
Last edited by mahi58; 25-08-2009 at 21:12.
سلام به همه
من یک دوچرخه میخوام برای مسیر کار به منزل که حدوداً ۱۰ کیلومتر میشه و تمام مسیر صاف و آسفالت و داخل شهر هست. لطفا بگید برای این منظور کورسی بهتره یا کوهستان. و با حداقل هزینه بهترین انتخاب چی می تونه باشه. ممنونم.
اینشالا مبارکتون باشه چقدر خوش رنگه. من ندیدم همچین رنگی تو نمایشگاه.
ممنون ژورنالیست جان.
البته من بیشتر از یه ماهه خریدمش. توی نمایندگی تهران هم بود این رنگیش.
سلام به همه.
من نیاز به یک دوچرخه دارم برای مسیر خونه به سر کار که حدوداً ۱۰ کیلومتر و داخل شهر و بدون فراز و نشیب است. لطفا منو راهنمایی کنید که: ۱- برای من کورسی بهتره یا کوهستان. ۲- با حداقل هزینه بهترین مارکی که میتونم بخرم چیه؟
متشکرم.
دوست عزیز اگه دوچرخه ی اولته بهتره که کوهستان بگیری چون شما الان میگی که مسیر 10 کیلومتره جاده اسفالته ولی بعدا ممکنه استفاد های دیگه ای هم بکنی که کورسی بدردت نخوره مثلا بخوای خرید بکنی و.....
حداقل اون چیزی که من تو بازار دیدم باید 250 تومن هزینه کنی ومیتونی از مدلای ویوا یا اورلود یا اگه یه ذره بیشتر خرج کنی میتونی مریدا بخری .
در ضمن ویوا ساخته تایوانه اورلود نمیدونم ولی سیستم دندشون شیمانو که متانسب باپولتون سیستم براتون نصب میکنن(البته مدلای مختلف سیستمای مختلف دارن) ا
مریدا یا جاینت با همون لوازم عرضه میشن ولی با کیفیت تنه ی خیلی بهتر.(لوازمشون هم محدودیت داره من بهترین مدله ویوایی که دیدم لوازم shimano deore بود)
دوست عزیز یه چیزی هم راجع به دوچرخه های مریدا که به نظر من از این نظر از دوچرخه های جاینت بهتره .
مریدا چند مدل تنه ساخته کلا شاید برای کراس کانتری 4 مدل داشته باشه واومده این تنه هارو با لوازم مختلف اسمبل کرده و اینطور شده که مثلا یه تنه رنج قیمتی پیدا کرده یعنی شما میتونی یه تنه ی عالی بگیری با رده لوازم معمولی شیمانو ولی جاینت اونطور نیست .
اینکه جاینت بهتر یا مریدا که حقیقتا کار من نیست و اساتید باید نظر بدن.
دوست من شما بودجتون رو مشخص کنید
سن قد و وزن
سلام
من سنم ۳۰ و قدم ۱۷۰ بودجهام هم جمع این دو یعنی ۲۰۰
متشکرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)