فکر کنم اگه خاموش روشن هم نکنی بشه آپدیت کرد.
شما فقط گوشی رو بزن به USB وقتی اکتیو سینک شناختش اونوقت Updater رو اجرا کن...
فکر کنم اگه خاموش روشن هم نکنی بشه آپدیت کرد.
شما فقط گوشی رو بزن به USB وقتی اکتیو سینک شناختش اونوقت Updater رو اجرا کن...
باسلام
آقا من اینو نصب کردم فقط در انتهای نصب یک ارور داد و کامل نصب نشد ولی خدا رو شکر گوشی بالا اومد
port create failed
ارور بالا رو داد و وقتی سافت ریست می کنم شکل یک گوشی با علامت تعجب میاد آیا میشه اونو رفع کرد
ضمناٌ چه جوری میشه رنگ گوشی رو مطابق شکل بالا تغییر بدم چون مثل قبله ؟
با عرض سلام omnia با گارانتي خريدم ورژنش همjvhi2 هست اما مصرف باطريش خيلي زياد هست يك روزه تمام ميشه من بايد چه كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ طور خدا كمكم كنين دارم پير ميشو 660 دادم
تمام تنظيمات گوشي را به حد اقل گذاشتم اما خيلي زود تمام ميشه
یا اکتیو سینک مچ میشه ، اما هر کاری می کنم برنامه آپدیت نمیشناستش.
آقا کسی به مشکل من نخرده ؟
مشکل از ویستا که نیست ؟
شما این رو هم امتحان کن:
اول با اکتیو سینک بذار کانکت بشه بعد برنامه ی آپدیت رو اجرا کن وقتی اجرا کردی گوشی رو در همون حال خاموش کن بعد چند ثانیه دوباره روشن کن. من همیشه این کار رو می کنم و جواب میده!
lamborghini عزیز .. لینک مشکلی نداره احتمالا شما با محدودیت دانلود راپید مواجه شدید ...دوباره تست کنید دانلود میشه
fxtester جان :
نباید error بده !!! من نصب کردم هیچ مشکلی نداشت به نظر من قبل از نصب یه فرمت کامل (هارد ریست) بکن .... یا اون تیک فرمت رو زمان نصب بزن ....(البته با رعایت بک آپ گیری) ...اون علامت رو هم اگه عکسش رو بتونی بذاری شاید بتونم کمکت کنم ...
ali_MacBook_Apple عزیز:
این ورژن کاری به اکتیوسینک نداره
شما قبل از نصب اول برنامه گوشی رو خاموش کن.. بعدبرنامه رو اجرا کن اونو با یواس بی به پی سی وصل کن بعد گوشی رو روشن کن خودش شروع می کنه به آپدیت کردن ...
دوستانی که مشکل باتری دارن تا ورژنشونو ارتقاء ندن(حداقل DXHJ1 ) نمیشه گفت مشکلشون چیه و آیا به باتری مربوط می شه یا نرم افزاریه ...
جدیدا میگن خیلی از اپدیت ها به یک چیز نیاز داره که میگن چون فعلا مشکل دارن اپدیت ها شما نصب نکنید.........چون میگن اگه بسوزه تقریبا غیر قابل برگشته فعلا و گوشیتون تقریبا دیگه عیر قابل استفاده میشود و باید بره اشغالی.........پس مواظب باشید
فایده نداشت ، همونجوری شد....ما این رو هم امتحان کن:
اول با اکتیو سینک بذار کانکت بشه بعد برنامه ی آپدیت رو اجرا کن وقتی اجرا کردی گوشی رو در همون حال خاموش کن بعد چند ثانیه دوباره روشن کن. من همیشه این کار رو می کنم و جواب میده!![]()
اون چیزی که شما میگی مربوط به بوت شدن امنیاست که در صورتی که درست آپدیت نکنید و عملیات آپدیت کامل انجام نشه این برنامه رو ندارید و امنیا قادر به بوت شدن نیست!
فعلا توصیه بر اینه که از آپدیت هایی که جدید میاد و تست نشده استفاده نکنید و در ضمن اگه تا به حال آپدیت نکردید اول کامل طریقه ی آپدیت رو یاد بگیرید بعد اقدام کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)