بابا اینقدر اسپم اسپم نکنید دیگه.آخه این پستها کجاش اسپمه؟شما هم به خودتون شک داریدا.این پستها همش سوال و جواب در مورد بازیه.حالا چون بازدید کننده تاپیک زیاده یه خورده داره سریع پیش میره.من که اسپمی تو پستها نمیبینم.
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
بابا اینقدر اسپم اسپم نکنید دیگه.آخه این پستها کجاش اسپمه؟شما هم به خودتون شک داریدا.این پستها همش سوال و جواب در مورد بازیه.حالا چون بازدید کننده تاپیک زیاده یه خورده داره سریع پیش میره.من که اسپمی تو پستها نمیبینم.
هادی جون چرا ناراحت میشی من نگفتم همه دارن اسپم میدن که بعضی تازه واردا که از اون ور d: اومدن یکم چیز دادن d: که منم یهبابا اینقدر اسپم اسپم نکنید دیگه.آخه این پستها کجاش اسپمه؟شما هم به خودتون شک داریدا.این پستها همش سوال و جواب در مورد بازیه.حالا چون بازدید کننده تاپیک زیاده یه خورده داره سریع پیش میره.من که اسپمی تو پستها نمیبینم.
چیزی گفتم!!!!!!!!!!O-:
اره والا اینو خیلی راست گقتی منم همون اول اینو با خودم گفتم ولی بعدش گفتم به خاطر گل روی تو یاد میگیرم
از دست شما ها مجبور شدم این image رو غیر فعال کنم تا صفحه هر دقیقه سریع تر بیادش بالا
اخرین بارت باشه به من توهین میکنی![]()
اره والا اسپم چیه ؟ منو دیدی ؟ تا حالا یه اسپم هم ندادم
یه اسپم بدم
این چرا قوانیینش آلمانیه؟
الان ما از کجا بدونیم چی کار باید بکنیم چی کار نباید بکنیم؟
وقتی نامه جدید میگیر عکس کوچیک کنار telegram شروع به چشمک زدن میکنه.
اگه عضو شهر باشی میتونی پولات رو بذاری بانک.میتونی با بازیکنهای شهرهای دیگه دوئل کنی و در آینده امکاناتی میذارن که بین شهرها جنگ صورت میگیره.
شنیدم وقتی مدیرا اسپم بدن خیلی بیشتر سختگیری میکنن !!![]()
چیکار کنم مقدار سلامتی و انرژی بالا بره؟
عزیزم من ناراحت نشدم.فقط میگم بچه ها خودشون یه کاری میکنن که بهونه بدن دست مدیرا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)