دوستان چه جوری میشه در دی وی دی پلیر پایونیر ntsc به پال تبدیل کرد راهش چیه
دوستان چه جوری میشه در دی وی دی پلیر پایونیر ntsc به پال تبدیل کرد راهش چیه
اقا خودم از یکی پرسیدم حالا به نظر شما واقعا لنز پایونیر از سونی قوی تر هست این دستگاه کمی دیر دی وی دی رو میده بیرون وهمچنین منوهاش ساده است که فکر کنم با تغییر سافتور درست شه نظر شما چیه دوستان کجایید پس
با سلام خدمت اساتید محترم:
آیا بنظر شما دستگاه دی وی دی رکوردر گاسونیک چینی با 160 گیگ هارد بقیمت 230 هزار تومان ارزش داره . با تشکر
Last edited by bozorgmehr; 15-08-2009 at 15:59.
مشخصات فنی دقیقش رو بذار تا بهت بگم.
ترجیحا لینک از سایت خود شرکت سازنده.
بهترين dvd recorder موجود در بازار كه هارد هم داشته باشه چيه؟ قيمتش مهم نيست.
سلام دوستان و رفقای عزیز
من یه DVD پلیر خونگی میخوام بخرم که قیمتش تا 120.000 تومن باشه
تا الان مدل LG DV-9650PM رو پیدا کردم و به نظرم امکاناتشم خوبه ولی میخوام بدونم دوستان مدلی رو غیر از
این پیشنهاد میدن؟ممنون میشم که دلیلشون رو هم بگن
پیشاپیش از همه بابت پاسخ تشکر می کنم
حتما صفحه ی 2 تا 20 تاپیک رو بخون. در اینباره قبلا صحبت شده .
فیلیپس و پایونیر در حال حاضر از سایر برندها بهتره . با 120 تومن بهترین انتخاب 5996 فیلیپس و 410 پایونیر هست که جزئیاتش در صفحات اول تاپیک ذکر شده.
من هم پایونیر دارم! با نمایندگی تماس گرفتم گفتن امکانش نیست! البته یه سری تبدیل تو بازار هست که این کارو انجام میده! البته روی کیفیت تاثیر بدی میذاره!دوستان چه جوری میشه در دی وی دی پلیر پایونیر ntsc به پال تبدیل کرد راهش چیه
بله قویتره! سرعتش هم یه مقدار پایینتره چون به نظر من دقتش بیشتره!به نظر شما واقعا لنز پایونیر از سونی قوی تر هست این دستگاه کمی دیر دی وی دی رو میده بیرون وهمچنین منوهاش ساده است که فکر کنم با تغییر سافتور درست شه
پایونیر توی یک سری از مدلاش اصلا روی منو و.... کار نکرده!فکر نکنم تغییر سافتور کار ما باشه! ولی من شخصا عاشق اون Screen هسم که نوشته پایونیر....
والا من تا حالا همچین اسمی نشنیدم!!!این چینیها 10000 تا مارک دارن!با سلام خدمت اساتید محترم:
آیا بنظر شما دستگاه دی وی دی رکوردر گاسونیک چینی با 160 گیگ هارد بقیمت 230 هزار تومان ارزش داره . با تشکر
پيشنهاد مي كنم LG نگيريد لنزه خوبي ندارد چيزهاي بهتري هم مي تونايد بگيريد مثله SONY يا Pioneer حتي سامسونگ درايورهاي خوبي دارد
سلام شما چه مدلی از پایونیر داری .چند وقت خریدی فقط ایراد بزرگی که داره سونی جلو وعقب کردن فیلمها درش با صدا هست ودر ضمن من گفتم دی وی دی رو درش دیرتر باز میشه شما میگی دقتش بیشتره ومطمینی لنز پایونییر از سونی قویتره وچقدر قوی تر در ضمن باتری های کنترلشم چرا اینقدر سنگینه تو ش تلق تلق میکنه منتظر جوابم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)