تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 79 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 785

نام تاپيک: {{تعمیرگاه مجازی گوشیهای نوکیا}}

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام گوشی من N97 mini هستش و امروز در حال استفاده متوجه شدم که وقتی رو صفه انگشت می زنم 1 صدایی می ده و دقت بیشتری کردم و متوجه شدم قسمت بالایی صفحه ال سی دی در حالت افقی حالت جدا شدگی پیدا کرده که احتمالا این مشکل وقتی پیش اومده که گوشیم تو جیبم بوده و شاید به گوشی فشار وارد شده و با چشم کاملا می شه فهمید که صفحه در صورت لمس کمی بالا پایین می ره ! حالا از دوستانی که در امر سخت افزار تجربه دارن راهنمایی می خوام آیا صفحه روی قاب قابل تعویضه و اگر این طور باشه کجا و چطور می تونم این کار را انجام بدم?
    Last edited by aydin_eb7777; 03-07-2010 at 21:38.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام گوشی من N97 mini هستش و امروز در حال استفاده متوجه شدم که وقتی رو صفه انگشت می زنم 1 صدایی می ده و دقت بیشتری کردم و متوجه شدم قسمت بالایی صفحه ال سی دی در حالت عمودی حالت جدا شدگی پیدا کرده که احتمالا این مشکل وقتی پیش اومده که گوشیم تو جیبم بوده و شاید به گوشی فشار وارد شده و با چشم کاملا می شه فهمید که صفحه در صورت لمس کمی بالا پایین می ره ! حالا از دوستانی که در امر سخت افزار تجربه دارن راهنمایی می خوام آیا صفحه روی قاب قابل تعویضه و اگر این طور باشه کجا و چطور می تونم این کار را انجام بدم?
    سلام
    تا اونجایی که فهمیدم گوشی شما از قسمت بالای صفحه نمایش دچار شلی شده. لق می زنه و هنگامی که فشار می دی میاد پایین. شاید چفت و بستش شل شده. صفحه رو بده بالا و از پشت آروم فشار بده ببین شاید جا افتاد. اگر هم تصمیم به عوض کردنش داشته باشی می شه.

شاد باشین

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام.دوستان گوشی من n95 8gb هستش یه ۳ ۴ بار محکم خورده زمین.اخرین با متوجه شدم صفحه lcd واسه یک لحظه کوتاه کلا قطع میشه دوباره وصل میشه.یعنی بطور کلی به صورت متناوب صفحه واسه یک لحظه کوتاه خاموش رو شن میشه.این مشکل واسه چند روز بود وبعد درست شد.اما موقع روشن شدن وجود داشت که اونم درست شد.الان باز دوباره همونطوری شده.البته یک بار ری استارت کردن گوشی رو درست شد.خوهشا اگر کسی میدونه بگه مشکلش چیه.چون دوست ندارم بدم تعمیرکار.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

با سلام.دوستان گوشی من n95 8gb هستش یه ۳ ۴ بار محکم خورده زمین.اخرین با متوجه شدم صفحه lcd واسه یک لحظه کوتاه کلا قطع میشه دوباره وصل میشه.یعنی بطور کلی به صورت متناوب صفحه واسه یک لحظه کوتاه خاموش رو شن میشه.این مشکل واسه چند روز بود وبعد درست شد.اما موقع روشن شدن وجود داشت که اونم درست شد.الان باز دوباره همونطوری شده.البته یک بار ری استارت کردن گوشی رو درست شد.خوهشا اگر کسی میدونه بگه مشکلش چیه.چون دوست ندارم بدم تعمیرکار.
    ممکنه سوکت LCD شل شده باشه یا مشکلی براش پیش اومده باشه!

5. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    تا اونجایی که فهمیدم گوشی شما از قسمت بالای صفحه نمایش دچار شلی شده. لق می زنه و هنگامی که فشار می دی میاد پایین. شاید چفت و بستش شل شده. صفحه رو بده بالا و از پشت آروم فشار بده ببین شاید جا افتاد. اگر هم تصمیم به عوض کردنش داشته باشی می شه.

شاد باشین
    ----------------------
    ببین عزیز اگه فرض کنیم این عکس پایینی صفحه گوشی من به صورت افقی باشه اونجایی که قرمز رنگه صدای خیلی کوچیکی میده فکر کنم قسمت بالایی از لبه گوشی جدا شده حالا من نمی دونم منظورت از اینکه گفتی صفحه رو بدم بالا چیه و کجا رو باید و چطور بدم بالا اگه جایی باید باز بشه اون کجاست و اگر بخوام عوض کنم دقیقا چه چیزی را باید عوض کنم
    با تشکر
    Last edited by aydin_eb7777; 03-07-2010 at 21:38.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

----------------------
    ببین عزیز اگه فرض کنیم این عکس پایینی صفحه گوشی من به صورت عمودی باشه اونجایی که قرمز رنگه صدای خیلی کوچیکی میده فکر کنم قسمت بالایی از لبه گوشی جدا شده حالا من نمی دونم منظورت از اینکه گفتی صفحه رو بدم بالا چیه و کجا رو باید و چطور بدم بالا اگه جایی باید باز بشه اون کجاست و اگر بخوام عوض کنم دقیقا چه چیزی را باید عوض کنم
    با تشکر
    به این عکس می گن افقی نه عمودی!
    گوشی رو در سوی پادساعتگرد 180 درجه بچرخون تا افقی توی دستت قرار بگیره ( دقیقا مث همین عکس!!! ). اکنون کشو رو باز کن که صفحه کلید سخت افزاری معلوم شه. حالا همون جایی رو که با قرمز مشخص کردی، از پشت پنل صفحه نمایش آروم با انگشت اشاره فشار بده که اگه از جاش در اومده جا بیافته.
    اگر هم قصد تعویض پنل رویی، پشتی یا حتی پنل لمسی و صفحه نمایش رو داشته باشی شدنیه؛ ولی قیمتش بالاست و خودت هم نمی تونی انجام بدی.
    امیدوارم منظورم رو خوب گرفته باشی!

شاد باشین

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به این عکس می گن افقی نه عمودی!
    گوشی رو در سوی پادساعتگرد 180 درجه بچرخون تا افقی توی دستت قرار بگیره ( دقیقا مث همین عکس!!! ). اکنون کشو رو باز کن که صفحه کلید سخت افزاری معلوم شه. حالا همون جایی رو که با قرمز مشخص کردی، از پشت پنل صفحه نمایش آروم با انگشت اشاره فشار بده که اگه از جاش در اومده جا بیافته.
    اگر هم قصد تعویض پنل رویی، پشتی یا حتی پنل لمسی و صفحه نمایش رو داشته باشی شدنیه؛ ولی قیمتش بالاست و خودت هم نمی تونی انجام بدی.
    امیدوارم منظورم رو خوب گرفته باشی!

شاد باشین
    در مورد کمکت هم بگم انگار با این عکس و توضیحاتی که دادم باز متوجه نشدی که منظورم چیه و هنوز فکر می کنی قاب شل شده! بازم ممنون که کلی مطلب یادم دادی مخصوصا افقی و عمودی ولی من با 90 درجه چرخش دیدم افقی شد نه 180 درجه و جالب بود
    موفق باشی
    Last edited by aydin_eb7777; 03-07-2010 at 21:39.

9. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه my godddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض روشن نشدن گوشی ان 70

سلام
    مدل گوشیم ان 70 هست خاموشش کرده بودم حالاکه میخوام روشنش کنم نوکیارو مینویسه و همونجا میمونه دیگه بالاتر از اون نمیاد کسی میدونه چرا ؟و باید چکار کنم؟
    مرسی

داره خودمونی میشه my godddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نمیدونه که راهنمایی کنه؟ قابل ذکر که ری استارتش کردم بعد این بلا سرش اومده

داره خودمونی میشه daryosh999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

من گوشیمو به 21 اپدیت کردم تغییرات چندان خاصی نکرد. در ضمن گوشیم یه مشکل داره اینکه اهنگ هارو یهویی از توی موزیک لایبری پاک میکنه و مینویسه no song . البته اهنگها سرجاشون تو پوشه های خودشون هستن و می شه اونا رو با فایل منیجر اورد بالا . کسی نمی دونه چطوری می شه اهنگ هارو اورد تو موزیک لایبری. refresh می کنم ولی باز چیزی بالا نمی اره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •