ازدوستان کیkey آپدیت شده ورژن8روداره؟
ازدوستان کیkey آپدیت شده ورژن8روداره؟
جديدترين كليدهاي محصولات كاسپر در پست اول موجود ميباشه.
New keys for KIS2009 and KAV2009 UPDATE 05.03.2009
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by Dreamland; 10-03-2009 at 14:32.
دستت در نکنه آدرست درست بود اما چند تا از کرک ها عمل نکرد !!! دلیلشو متوجه نشدم . اما الان تا 141 روز آپدیت شد . یک سوال کرک قبلی من هم تا 196 روز باقی مونده بود اما بعد از چند روز کسبر علام کرد باید کرک جدید خریداری کنم . دوستان دلیل اینکه کرک من در لیست سیاه قرار گرفته چیه . ؟
اولا کرک نه و شماره سریال یا همون key.
دلیل رفتن کی ها تو لیست سیاه هم مشخصه. . به جای اینکه
خریداری شده باشند، غیر قانونی تو نت منتشر شدند.
دوستان لطفا یکی کمک کنه من هر تمام کلیدهای در این تایپیک را دانلود کردم اما یا میگه عدم سازگاری با نرم افزار شما یا بلک شدن و یا میگه خارج از تاریخ دیتابیش شما هست!! کلید قبلیم بعد از آپدیت دیشب از بین رفت! حالا چیکار کنم؟
ورژن کاسپر من هم اینه : version : 8.0.0.545 (a.c.d)2009
خیلی بعیده کلیدهای پست اول، همشون بلک شده باشند.
به هر حال اگر ورژنتو درست بگی میشه دوباره تست کرد. internet security هست یا antivirus ?
8.0.0.545 هم احتمالا اشتباه نوشتی. یا 8.0.0.454 هست یا 8.0.0.506 . هرچند کلید همه ورژن های 8 به هم میخورند. ( من حتی کی 6 رو هم برا 8 استفاده کردم، از این نظر خیلی خوبه).
بیشتر کلیدهای پست اول یا میگه با تاریخ دیتابیس شما سازگار نیستند یا میگه با نرم افزار شما سازگار نیستند بعضی ها رو هم میگه بلک شدند!!
بله ورژن دقیق من این هست :
kaspersky internet security 2009
version 8.0.0.454 (a.c.d)
Last edited by nekooee; 15-03-2009 at 09:08.
بلک شده ها که مشخصند، دیگه بلک شدند. ناسازگارها هم، کی های آنتی ویروسند که برای اینترنت سکوریتی
میزنی. تاریخ دیتابیس هم نمیدونم قضیش چیه، فقط تاریخ سیستمت حتما باید درست باشه. امروز 15 ماه سوم 2009 هست. بیشترشون یا همشون؟ الان چک کردم بازم کی فعال هست. همشون رو چک کن.
تمام keyهایی رو که میزنم از پوشه kis انتخاب کردم پس نباید برای اینترنت سکیرتی باشند. من دیشب آپدیت کردم برای همین همه بلک شدند یا جواب نمیدهند. شما کی آپدیت کردید که کلیدها براتون کار میکنند؟
تاریخ سیستمم هم درسته
ایرادی هم که از دیتابیس میگیره اینطور که ن متوجه شدم اون keyها تاریخ گذشته هستند و اکسپایر شدن
Last edited by nekooee; 15-03-2009 at 10:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)