من یادمه.همون توضیحه رو می گی که هیشکی نفهمید؟نمی دونم تو کدوم تاپیک بود یه توضیح تقریباً کامل راجع بهش دادم![]()
من یادمه.همون توضیحه رو می گی که هیشکی نفهمید؟نمی دونم تو کدوم تاپیک بود یه توضیح تقریباً کامل راجع بهش دادم![]()
100% با دقت نخوندی
یه بار دیگه بخون ولی این دفعه دقت کن
نه ولی جداً بازیه آسونیه! حالا ریلیز که شد Tutorial داره دیگه.... اون موقع دیگه نیازی به گفته های من نیس![]()
وقتی روی گرافیک و گیم پلیش کار نکنن موضوع بازی مهم نیست به خاطر گرافیکش گفتم به درد نمیخوره
اون رو که زحمتش رو میکشی بهمون یاد میدی بازی میکنیم!!!!!!!!
شايدم بازي خوبي باشه...ما از رو عكس فقط ميتونيم رو گرافيك بحث كنيم...گيم پلي هم گمان نكنم تو اين سبك بازي ها تاثير داشته باشه..ميمونه جذابيت كه تا اومدن بازي نميشه نظر داد....![]()
ای خدا اینا کی می خوان بیان...
![]()
![]()
2009 میان...
حالا یکم فکر کنید ببینید منی که 6 ماه آزگار منتظر one بودم چی کشیدم و لحظه اومدنش چه حسی داشتم...
شاد باشید![]()
یه سوال فعلا جدیدترین بازی هایی که قراره بیاد کدوماست؟؟؟؟؟؟؟
این پرنس واقا میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا کنه یکم رو گرافیکش کار کنن نه مثل متال همین جوری بدنش بیرون!!!!!!1
به نظر من Under Cover میزنه رویه دست Asphalt.چون EA خیلی با N-gage ساخته.
پرنس هم بدون تغییر گرافیک میاد!!البته نظر منه!چون Gameloft خیلی کم کاری میکنه.مگه آسفالت 4 رو ندیدین؟گرافیکش با سیمبین چه فرقی داشت؟
خوش باشید و منتظر!![]()
به نظر من ديگه نبايد از بازيهاي انگيج انتظار گرافيك داشت.نوكيا واسه شروع كار انگيج رو با بازي هاي 3بعدي و گرافيك بالا مثل system rush/COTD/asphalt3 شروع كرد اونم فقط واسه تبليغ اما الان ميبينيم اصلا واسه نوكيا گرافيك مهم نيست !!!
به نظر من نوكيا بهتره يه سري بازي ها رو در انحصار خودش نگه داره و بخره از شركت بازي سازي و اصلا اجازه نده از اون بازي نسخه ي حاوا يا سيسش ساخته بشه.حداقل نميشه تو سر بازي هاي انگيج زد اينجوري چون نميشه مقايسشون كرد با نسخه هاي ديگه
اشتباه گفتم منظورم همون N-gage2 هستش؟
میشه؟
مثلا شرکت کردن در نمایشگاه ها و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)