4تا رو زدم حالا چه کنم ؟؟؟
4تا رو زدم حالا چه کنم ؟؟؟
بمب رو روی گوی کار بزار و از راهی که رفتی برگرد.
سلام دوستان..من این بازی رو نصب کردم اما وقتی کلیک میکنم تا اجرا بشه پیغام میده که برای اجرا لازمه آنلاین باشی و وقتی آنلاین میشم میبینم یه registration code میخوادو منم هر چی سریال نامبرشو میزنم فایده نداره و هر چی اطلاعات توی سی دی رو هم گشتم فایده نداشت و چیزی پیدا نکردم و آخرشم بازی اجرا نشد و مخم سرویس شد..خواستم ببینم واسه شما هم بعد از نصب registration code میخواست؟اگه آره چه کدی رو باید وارد کرد..تو رو خدا کمک بدین که بد توی خماریم....مرسی
این سریالیه که تو DVD من بود
Serial:
SX5M-B2PR-ACE1-N234-5600
سلام رفقا..راستش من تونستم بازی کنم اما یه جایی گیر افتادم گفتم کمک بخوام..توی همون chapter 1 (همون اوایل بازی) توی اون اطاقی که 2 تا چنگک داره که باید به گیره دیوار روبرو چفت بشن گیر کردم..یکی از چنگکها جفت میشه اما اون یکی چنگک رو میگه باید manual attach کرد و من هر کاری کردم که وقتی میخوره به گیره دیوار روبروش چفت بشه نشد و دوباره ول میشه..اگه بتونین کمک بدین چیکار کنم که به گیره چفت بشه خیلی ممنون میشم...مرسی دوستان
رو به روی نمایشگر فعال کردن اتصال سمت راست ایستاده و کلید سمت راست موس رو نگه دارید.
در همون حالت بعد از فعال کردن بلافاصله کلید C رو برای آهسته شدن حرکت اتصال بزنید.
بعد کلید سمت راست موس رو ول کنید و کلید Shift رو نگه دارید و سریع به جلوی نمایشگر اصلی رفته و اون رو فعال کنید.
کاری نداره دوست عزیز اولی رو که زدی وگیره رو گرفت با کمک دو کلید راست موس+c به نوعی کندش کن بعدش برو اون یکی رو بزن تا گیره رو بگیره آخر سر هم برو کلید رو برد اصلی رو بزن خلاص![]()
دوستان من در چپتر هفتم تو این بازی مشکلی دارم
یه آسانسو 4 طبقه هست که باید ماموریت هایی رو در طبقات 1 و 3 و 4 انجام داد تا طبقه ی 2 آزاد بشه و ادامه ی بازی
ولی وقتی در طبقه ی دوم در آسانسور باز میشه بازی Error میده
کسی این مشکل رو داشته ؟
در صورتی که تا همون قسمت بازی بدون هیچ مشکلی روان اجرا میشد
با سپاس
سلام من بازی رو روی vista راحت اجرا کردم(لپ تاب)
میخواستم بدونم روی ویندوز xp sp3 اجرا میشه؟(پی سی)
سلام شما تنظیمات گرافیکی بازی رو بیار پایین . بعد یک بار دیگه تلاش کن . اگه نتیجه داد بعد از انجام اون مرحله ، تنظیمات رو برگردون به قبل .
اگه ارور رو اینجا می زاشتی بهتر می شد فهمید . اگه ارور Don't Send میده فکر کنم باید بازی رو دوباره نصب کنید .
من مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم . ویندوزتون چی هست ؟
فقط یادتون باشه اگه خواستید ویندوز عوض کنید Save های بازی رو یه جا کپی کنید که بعداً دچار مشکل نشید
بله روی Xp هم اجرا میشهنوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Operating System: Windows XP / Vista
به نقل از :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by علیرضا; 10-01-2009 at 10:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)