نه تیک نخورده بود اصلا.این نسخه R2 رو میشه لینک بدی رفیق؟
نه تیک نخورده بود اصلا.این نسخه R2 رو میشه لینک بدی رفیق؟
اینم نسخه R2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی فکر نکنم فرقی بکنه چون من خودمم نسخه 1439 رو دارم بازم همینجوریه ولی وقتی فایلش هم اسم خودشه مشکلی ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی ...
کی ام خیلی کار باهاش راحت تزه و اپشنای بیشتزی داره !
خواهش میکنم ولی خوب دیگه این سری محدودیت ها رو هم داره دیگه
مثلا همین که فقط برای ویندوزه و برای بقیه بسترها(منظورم همون سیستم عامل بود) هیچی نداره!!!
![]()
من با The KMPlayer از یه ویدیو عکس می گیرم ولی عکس دریافتی کیفیتش خیلی پایین تر از ویدیو هستش
چی کار کنم که کیفیت عکسا بالا باشه؟؟؟ و افت کیفیت نداشته باشه من با Ctrl+A عکس می گیرم باید از طزیق دیگه ای عکس بگیرم یا باید تنظیماتش رو عوض کنم تا عکس دریافتی کیفیتش بره بالاتر؟
![]()
سلام..
توی کی ام پلیر وقتی زیرنویس میزارم کلی چرت و پرت میاره که اصلا معلوم نیست چیه(انگار فونتشو ساپورت نمیکنه) کسی میدونه باید چیکارش کنم؟ ویندوز هم سونه.
شما با Ctrl+E بگیر ببین چطوره کیفیتش؟
اینم امتحان کنین Ctrl+Alt+A
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
F2
Subtitle Processing
Font Style
اینجا میشه فونتش رو عوض کرد
چجوری میشه چندتا پنجره مجزا باز کرد با km
شبیه پیش فرض quicktime
در پست زیر عنوان شده بود
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4941886&postcount=105
من ویندوزم رو عوض کردم, قبلش میشد فیلم رو نگه داشت و زیر نویس رو عقب, جلو کرد (و زیرنویس ها قابل مشاهده بودن) ولی الان موقع عقب, جلو کردن زیرنویس, زیرنویس های مربوطه رو نشون نمیده و حتمآ باید فیلم رو اجرا کرد تا مشخص بشه رو کدوم بخش از زیرنویس رفته! کسی میدونه مشکل از چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)