دوست عزيز
hp dv5 1060&1070 سرعت بالايي داره/هنگام كار در نت وفيلم زياد گرم نميشه (نرماله)
جزئيات كار؟؟
انتخاب خوبيه
دوست عزيز
hp dv5 1060&1070 سرعت بالايي داره/هنگام كار در نت وفيلم زياد گرم نميشه (نرماله)
جزئيات كار؟؟
انتخاب خوبيه
اونقدر که میگن داغ میشه اینطور نیست!
گرم شدنش هست که به نظر من میتونه طبیعی باشه!
کیفیت کیبورد و چیدمان اون بسیار عالیست و به راحتی میشه گفت که بسیار بهتر از ایسوس و توشیباست! و یا حتی ایسر با این دیزاین جدیدش! (از نظر راحتی به کار بردن کلیدها عرض میکنم چون من هم سونی داشتم و هم توشیبا ولی در کل اچ پی چیدمان بهتری داره)
در حالت عادی گرمای اون در حد عادیست ولی در صورت استفاده از برنامه و یا فایلی که هارد رو زیاد درگیر کنه مقدار گرما بالاتر میره و بیشترین حالت گرما رو میتونی در حالت ریکاور گرفتن و یا برگردوندن ریکاور دیسک متوجه بشی! (زیاد نیست)
کیفیت صدای اسپیکر ها برای من که در هر حالت در حال موزیک گوش دادن هستم بسیار خوب بود و منو کاملاً ارضاء میکنه.
نرم افزارهای جانبی که همراه با دستگاه عرضه شده بسیار خوب هستند و به راحتی برای استفاده مولتی مدیا کاربرد داره و اگر با اچ دی ام آی به پلاسما (یا ال سی دی) دستگاه رو وصل کنی میتونی آخرین حالت رزولوشین رو نیز مد نظر داشته باشی.
در هر صورت برای من دستگاهی کامل هست و استفاده از اون رو توصیه میکنم.
تنها موردی که من هنوز با اون درگیر هستم اینه که فتوشاپ سی اس 3 ام ای و ایلاستراتور سی اس 3 ام ای روی اون بالا نمیاد و احتمالاً باید از ویندوز باشه چون با آپگرید کردن به یولتیمیت این مشکل حل شد! ولی من ویندوز اصلی رو میخوام! (اگر کسی در این مورد کمکی میتونه بکنه من ممنونش میشم)
1-روی سری Dv جایی مشخصات cpu ==hard ==ram --graphic را نوشته که موقع خرید نگاه کنیم یا روی کارتون ؟
2-سی دی ریکاوری داره یا باید در اولین استفاده تهیه کنیم ؟
دوست عزيز
بغل جعبه يك عدد ليبل چسبيده شد كه مشخصات شامل cpu/hard/ram/graphic/...درج شدهاست.
خير cd ريكاوري را مي بايست تهيه كنيد.
خوب دیگه ... معلومه ... از یک آداپتور و فیش امولاتور خارجیاگه به هاردساتا وصل بشه برق هارد از کجا تامین میشه؟؟..
سلام بچه ها
منم لپ تاپم رو گرفتم Dv5 1020tx خیلی باحاله
میگم این خودش یه 10 گیگ رو بعنوان ریکاوری در نظر گرفته باز هم من ازش دی وی دی ریکاوری بگیرم یا لازم نیست؟
خوب اون پارتیشن رو گذاشتند که خودت حتما بگیری !
1020تازه اومده ؟ tx به خاطر ویژگی خاصی اضافه شده ؟ مدلهای که special edition هستند چه ویژگی متمایز کننده ای دارند ؟
( سوال را اصلاح کردم )
Last edited by farredsky; 12-11-2008 at 18:31.
با سلام خدمت همه دوستان
با توجه به بررسيهاي كه من انجام دادم dv5 1135 با توجه به مشخصات و قيمت انتخاب مناسبي به نظر ميرسه ولي چند موضوع برام روشن نيست :
1-اين مدل وساير مدلهاي سري 11XX به جز در سايت خاورميانه HP در ساير سايتها وجود ندارند آيا به همين دليل HP از مادربرد و چيپ ست خاصي در آنها استفاده كرده ؟ كسي benchmark يا مقايسه عملكردي از اين مدل در اينترنت ديده ؟ چون من چيزي پيدا نكردم
2- من خودم يك نمونه از dv5 در فروشگاه همپارد ديدم كه از ابتدا touch pad و سمت چپ آن گرماي محسوسي داشت البته فروشنده ميگفت از صبح روشنه (من ساعت 6 بعد از ظهر آنجا بودم) ميخواستم بدانم در بدترين حالت اين گرما چه مشكلي ممكنه پيش بياره ؟ و آيا استفاده از خنك كننده مفيده ؟ اگه ميدونيد لطفا توضيح بديد در ضمن نوع و قيمت خنك كننده خوب هم اگر اطلاع داريد لطفا ذكر كنيد
این سوال رو بهتر هست در قسمت مشاوره بپرسین , بهتر و سریعتر به جواب میرسین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)