تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 80 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 795

نام تاپيک: مباحث و مشکلات مربوط به نصب و اجرای برنامه های S60v3 + بحث های نرم افزاری

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_a_h_n_o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

پيش فرض

سلام
    من E71 دارم مشكلم اينه كه هيچ نرم افزاري با فرمت sis و sisx نصب نميشه حتي Xplore كه واجبه !!!
    جالبه من همين نرم افزارا رو قبلا روي 6120 كلاسيك نصب كردم ...همين نرم افزارا رو كه با با خون دل دانلود كرده بودمو ريختم توي سي دي براي روز مبادا تا امروز كه E71 خريدم ولي نصب نميشن

راستش ميخواستم گوشيمو هك كنم و الي آخـــــــر
    تو رو خدا كمك كنين باور كنين اگه وقت داشتم يه بلايي خودم سرش در مي آوردم حالا دست به دامن شما شدم
    چي كار كنم كه نرم افزار مثلا Xplore نصب بشه؟
    خودتون ي اكسپلور ميزارين؟

ممنون

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

سلام
    من E71 دارم مشكلم اينه كه هيچ نرم افزاري با فرمت sis و sisx نصب نميشه حتي Xplore كه واجبه !!!
    جالبه من همين نرم افزارا رو قبلا روي 6120 كلاسيك نصب كردم ...همين نرم افزارا رو كه با با خون دل دانلود كرده بودمو ريختم توي سي دي براي روز مبادا تا امروز كه E71 خريدم ولي نصب نميشن

راستش ميخواستم گوشيمو هك كنم و الي آخـــــــر
    تو رو خدا كمك كنين باور كنين اگه وقت داشتم يه بلايي خودم سرش در مي آوردم حالا دست به دامن شما شدم
    چي كار كنم كه نرم افزار مثلا Xplore نصب بشه؟
    خودتون ي اكسپلور ميزارين؟

ممنون
    سلام دوســـت عزیز شما گوشیتون رو هــک نکردید باید گوشیتون رو هـک یا برنامه ها رو ساین کنــی
    برای ساین کردن برنامه ها هم نیاز به دو فایل Cer & Key هستش که شما نداریـــد !!!
    قسمت انجمن هــک موبایل برید اونجا تایپک درخواست Cer & Key هست بخونید
    بعد از دریافـــت به تایپک هــک گوشی با HelloOX2 برید و گوشیتون رو هـک کنید
    موفق باشید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_a_h_n_o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

پيش فرض

سلام دوســـت عزیز شما گوشیتون رو هــک نکردید باید گوشیتون رو هـک یا برنامه ها رو ساین کنــی
    برای ساین کردن برنامه ها هم نیاز به دو فایل Cer & Key هستش که شما نداریـــد !!!
    قسمت انجمن هــک موبایل برید اونجا تایپک درخواست Cer & Key هست بخونید
    بعد از دریافـــت به تایپک هــک گوشی با HelloOX2 برید و گوشیتون رو هـک کنید
    موفق باشید!
    ممنون از شما ... ببينيم چي ميشه
    ضمنا من هر فايلي راجع هك كردن با نرم افزاراي مختلفو دترم مثل هك با binpda يا Rom Patcher و ...
    انواع نرم افزازاي ارتقا دهنده و كاربردي ... اتفاقا همين 2 فايل cer & key رو هم دارم.
    مشكل من اينه كه اين نرم افزازايي كه براي هك گوشي هستن بالاخره بايد اول تو گوشي نصب بشن تا گوشي هك بشه كه نصب نـــمـــــيــــشـــــــــ ـن !!!
    فقط بعضيهاشونو شايد بشه با تغيير تاريخ و زمان نصب كردن كه اونا هم انگشت شمارن !
    اصلا كلا بيشتر نرم افزازهاي با فرمت sis & sisx نصب نميشن !!!
    كمك كنين

تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

ممنون از شما ... ببينيم چي ميشه
    ضمنا من هر فايلي راجع هك كردن با نرم افزاراي مختلفو دترم مثل هك با binpda يا Rom Patcher و ...
    انواع نرم افزازاي ارتقا دهنده و كاربردي ... اتفاقا همين 2 فايل cer & key رو هم دارم.
    مشكل من اينه كه اين نرم افزازايي كه براي هك گوشي هستن بالاخره بايد اول تو گوشي نصب بشن تا گوشي هك بشه كه نصب نـــمـــــيــــشـــــــــ ـن !!!
    فقط بعضيهاشونو شايد بشه با تغيير تاريخ و زمان نصب كردن كه اونا هم انگشت شمارن !
    اصلا كلا بيشتر نرم افزازهاي با فرمت sis & sisx نصب نميشن !!!
    كمك كنين
    خب دوســـت عزیز بایــد برنــامه برای نصب (سایــن) بشــه
    ساین کــردیـــن برنامه ها رو ؟
    موفق باشید!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام .لطفا یه تاپیکی رو معرفی کنید که مشکل فلش با جف رو بتونن پاسخ بدن.ممنونم
    فقط جایی که جوابمونو بدن.تو همین سایت تو تاپیک (استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشی نوکیا) سوالمو چند روز هست که جواب نمیدن

تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

سلام .لطفا یه تاپیکی رو معرفی کنید که مشکل فلش با جف رو بتونن پاسخ بدن.ممنونم
    فقط جایی که جوابمونو بدن.تو همین سایت تو تاپیک (استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشی نوکیا) سوالمو چند روز هست که جواب نمیدن
    من خودم با فلش آپدیت کردم ولی مشکل شما رو نداشتم واسه همین نتونستم جواب بدم !
    دوستان هم شاید مثل مــن همچین مشکلی براش پیش نیومده باشــه !!!
    موفق باشید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

درود !
    امیدورام خوب و خوش و سلامت باشین !
    من ان79 دارم ! جدیدا سرعتش فوق العاده پایین اومده و به محضی که نرم افزار SMARTCOMGPS رو باز میکنم ، یه ارور بدین شرح
    میده :
    :Application closed
    SmartcomGPS
    User 23
    و یا وقتی تو قسمت مسیجینگ میرم ( تو قسمت ریپورت ) میگه :
    messenging
    System error (-6)
    میدونم واسه چیه !
    اگه میشه ، لطفا فوری کمکم کنید ! چون میخوام برم مسافرت و شدیدا به جی پی اس نیاز دارم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام من گوشیم رو فرمت کردم حالا اصلا توی اس ام اس ها نمی ره فایل دریافت نمیکنه ممکنه یه نرم افزار بذارید تا گوشیم درست بشه
    گوشی n82
    فرمت با:#7370#*

داره خودمونی میشه mg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من گوشی نوکیا E52دارم تا حالا از برنامه Paragon Handy Guard v1.01.440 برای قفل گذاری روی برنامه ها وفایل ها وفولدرها استفاده می کردم ولی حالا وقتی دوباره می خوام نصب کنم ارور File corrupted می ده برنامه رابدون ساین وبا ساین نصب کردم درست نشد حتی گوشی را با کد 7370 فرمت کردم درست نشد من به این برنامه احتیاج دارم لطف کنید کمک کنید ضمنا برنامه مشابه سراغ ندارید ممنون.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

سلام من گوشیم رو فرمت کردم حالا اصلا توی اس ام اس ها نمی ره فایل دریافت نمیکنه ممکنه یه نرم افزار بذارید تا گوشیم درست بشه
    گوشی n82
    فرمت با:#7370#*
    سلام دوست عزیز یه ریســت تنظیمات کنید ببنید چی میشـــه !
    فقط تو اس ام اس ها نمیـــره مشکل دیگه ای نداره ؟

سلام من گوشی نوکیا E52دارم تا حالا از برنامه Paragon Handy Guard v1.01.440 برای قفل گذاری روی برنامه ها وفایل ها وفولدرها استفاده می کردم ولی حالا وقتی دوباره می خوام نصب کنم ارور File corrupted می ده برنامه رابدون ساین وبا ساین نصب کردم درست نشد حتی گوشی را با کد 7370 فرمت کردم درست نشد من به این برنامه احتیاج دارم لطف کنید کمک کنید ضمنا برنامه مشابه سراغ ندارید ممنون.
    دلیل بروز این خطا کامل نبودن فایل از سورس اصلی خود در هنگام نصب است .
    این امر با عدم دریافت کامل و انتقال فایل ارتباط مستقیم دارد .
    چه آنکه این امر در حین آپلود و یا دانلود اتفاق بیفتد .
    بنابراین : هر گاه دچار این ارور شدید مطمئن باشید که فایل دریافتی شما کامل نیست و به طور ناقص آنرا دانلود کرده اید و یا آنکه فایل به طور ناقص آپلود شده است و شما فایل ناقصی را دانلود نموده اید . با دانلود کامل فایل دیگر دچار این خطا نخواهید شد .

موفق باشید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •