هنوز روش جديدي براي هك 3000 نيومده كه براي هميشه هم بشه؟ من از همين آموزش اينجا تونستم هك كنم ولي بعضي وقتا هك مي پره و من يه بار restor و بعد بقيه مراحل :( بايد چي كار كنم كه نپره. تا حالا كه سعي كردم باتري تموم نشه.
هنوز روش جديدي براي هك 3000 نيومده كه براي هميشه هم بشه؟ من از همين آموزش اينجا تونستم هك كنم ولي بعضي وقتا هك مي پره و من يه بار restor و بعد بقيه مراحل :( بايد چي كار كنم كه نپره. تا حالا كه سعي كردم باتري تموم نشه.
نه خیر فعلآ نیومده شما هم مثل ما باید باهمین سر کنی![]()
سلام من يك psp 2000 دارم و قبلا كپي خور بود ولي با تنظيمات ور رفتم و بازي GTA اجرا نمي شد منم flash1 رو ريست كردم كه ديدم ديگه كلا بازي اجرا نمي كنه
حالا از كپي خور در اومده؟ اسم اين حالت چيه؟brick شده؟
البته خیلی هم سخت نیست یعنی بعد از خاموش شدن فقط یک بار میرم در photo بعد memory و سریع میرم روی آخرین عکس بعد از خاموش روشن شدن دوباره همه چیز بر میگرده به حالت اول. من اینترنت رو شخم زدم اما چیزی ندیدم.
سلام
شما دستگاه را چند وقت هست خریدید؟و فریمور دستگاه چند بود؟
الان وضعیت دستگاه چه شکلی هست؟
دستگاه روشن میشه؟
الان فریمور دستگاه چند شده؟
لطفا اطلاعاتات بیشتری بدید تا کمکتون کنم.
دلیل اینکه از آموزش های اینجا استفاده کردی به راحتی میتونی در بار اول chikhen را نصب کنی.اگه از برنامه هایی که فروشنده ها دارن استفاده میکردی ممکن بود به این راحتی ها نباشه.
آموزش های اینجا همیشه آپدیت هست و از جدیدترین و بهترین برنامه ها که موجوده داخل آموزش ها استفاده میکنیم.
شما هم بهتره وقتت را طلف نکنی و دنبال روش های دیگه بگردی.چون اگر روش جدیدی بیاد مطمین باش این انجمن هم جزو چند انجمن فارسی زبان هست که این آموزش را کامل قرار میدهد.
Last edited by choory; 02-09-2009 at 18:54.
حدود 2 هفته مي شه كه خريدم
فريمور دستگاه 5.00 M33-6 بود كه با اين روشي كه گذاشتيد Unbrick کردن PSP های Semi-Brick شده ( بدون پاندورا ) برگردوندم به 3.71 M33
دستگاه سالمه و تو كارايي مشكل خاصي نداره ولي وقتي بازي ISO رو اجرا مي كنم ارور مي ده اصلا بازي بالا نمياد
ارور 80020321
خواستم از روش هاي ديگه استفاده كنم ولي وقتي مي خوام باتري رو پاندورا كنم بهم ارور مي ده.
ممنون مي شم راهنمايي كنيد![]()
برفی رفع کردن این ارور کافی هست کلید select را بزنید.سپس گزینه UMD ISO MODE را روی حالت M33 driver یا Sony NP9660 تنظیم کن بازی ها بدون مشکلی اجرا میشوند.
چون فریموری که الان داری قدیمی هست به نظر من شما از آموزش زیر به فریمور 5.00m33-6 آپدیت کن.
psp custom frimware 5.00 M33 (آموزش نصب و مشکلات و توضیحات)
به این فریمور هم میتونی آپدیت کنی. 5.50Gen-bکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PSP 5.50 GEN-B Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دمت گرم
خيلي خوشحال شدم نمي دوني چه غمي بود تو خونه هي داداش كوچيكم مي گفت بايد درستش كنيمنم هركاري مي كردم درست نمي شد.
من كه تو PSP زياد وارد نيستم در عوض تو بحث پاكت پي سي در خدمتم اگه در مورد پاكت پي سي و ويندوز موبايل و گوشي هاي ديگه مشكلي داشتي در خدمتم
حالا يا تو فروم ir tci يا با ايميل
خيلي مخلصيم حيف فعلا نمي شه تشكر كرد![]()
در اینکه آموزش شما حرف نداشت شکی نیست. چون من واقعا خیلی سرچ کردم و این بهترین راهی بود که دیدم برای کپی خور شدن بود. با اینکه موقت اما خیلی ساده برمیگرده. به هر حال بازهم می گردم اگر چیزی بود حتما میگم. باز هم ممنوندلیل اینکه از آموزش های اینجا استفاده کردی به راحتی میتونی در بار اول chikhen را نصب کنی.اگه از برنامه هایی که فروشنده ها دارن استفاده میکردی ممکن بود به این راحتی ها نباشه.
آموزش های اینجا همیشه آپدیت هست و از جدیدترین و بهترین برنامه ها که موجوده داخل آموزش ها استفاده میکنیم.
شما هم بهتره وقتت را طلف نکنی و دنبال روش های دیگه بگردی.چون اگر روش جدیدی بیاد مطمین باش این انجمن هم جزو چند انجمن فارسی زبان هست که این آموزش را کامل قرار میدهد.
خواهش میکنم.
من هم خیلی خوشحال شدم تونستم مشکل شما را حل کنم.
هر سوالی در رابطه با psp داشتی من در خدمتم.
اگه گوشی را عوض کردم حتما مزاحمت میشم.
البته 2-3 سالی هست یک m600 خریدم حالا حالا ها هم قصد تعویض ندارم.خیلی دوسش دارم.
شما سروری عزیر.
ممنون.
خوشحال میشم همکاری داشته باشید.
اما خواهشا کپی پست از انجمن های فارسی زبان نباشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)