تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 127 اولاول ... 64652535455565758596066106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1263

نام تاپيک: [ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن PSP (پست سوم حتما خوانده شوند!)

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هنوز روش جديدي براي هك 3000 نيومده كه براي هميشه هم بشه؟ من از همين آموزش اينجا تونستم هك كنم ولي بعضي وقتا هك مي پره و من يه بار restor و بعد بقيه مراحل :( بايد چي كار كنم كه نپره. تا حالا كه سعي كردم باتري تموم نشه.

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

هنوز روش جديدي براي هك 3000 نيومده كه براي هميشه هم بشه؟ من از همين آموزش اينجا تونستم هك كنم ولي بعضي وقتا هك مي پره و من يه بار restor و بعد بقيه مراحل :( بايد چي كار كنم كه نپره. تا حالا كه سعي كردم باتري تموم نشه.
    نه خیر فعلآ نیومده شما هم مثل ما باید باهمین سر کنی

در آغاز فعالیت mahyar_mm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    astara

پيش فرض

سلام من يك psp 2000 دارم و قبلا كپي خور بود ولي با تنظيمات ور رفتم و بازي GTA اجرا نمي شد منم flash1 رو ريست كردم كه ديدم ديگه كلا بازي اجرا نمي كنه
    حالا از كپي خور در اومده؟ اسم اين حالت چيه؟brick شده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

البته خیلی هم سخت نیست یعنی بعد از خاموش شدن فقط یک بار میرم در photo بعد memory و سریع میرم روی آخرین عکس بعد از خاموش روشن شدن دوباره همه چیز بر میگرده به حالت اول. من اینترنت رو شخم زدم اما چیزی ندیدم.

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام من يك psp 2000 دارم و قبلا كپي خور بود ولي با تنظيمات ور رفتم و بازي GTA اجرا نمي شد منم flash1 رو ريست كردم كه ديدم ديگه كلا بازي اجرا نمي كنه
    حالا از كپي خور در اومده؟ اسم اين حالت چيه؟brick شده؟
    سلام
    شما دستگاه را چند وقت هست خریدید؟و فریمور دستگاه چند بود؟

الان وضعیت دستگاه چه شکلی هست؟
    دستگاه روشن میشه؟
    الان فریمور دستگاه چند شده؟
    لطفا اطلاعاتات بیشتری بدید تا کمکتون کنم.

البته خیلی هم سخت نیست یعنی بعد از خاموش شدن فقط یک بار میرم در photo بعد memory و سریع میرم روی آخرین عکس بعد از خاموش روشن شدن دوباره همه چیز بر میگرده به حالت اول. من اینترنت رو شخم زدم اما چیزی ندیدم.
    دلیل اینکه از آموزش های اینجا استفاده کردی به راحتی میتونی در بار اول chikhen را نصب کنی.اگه از برنامه هایی که فروشنده ها دارن استفاده میکردی ممکن بود به این راحتی ها نباشه.
    آموزش های اینجا همیشه آپدیت هست و از جدیدترین و بهترین برنامه ها که موجوده داخل آموزش ها استفاده میکنیم.

شما هم بهتره وقتت را طلف نکنی و دنبال روش های دیگه بگردی.چون اگر روش جدیدی بیاد مطمین باش این انجمن هم جزو چند انجمن فارسی زبان هست که این آموزش را کامل قرار میدهد.
    Last edited by choory; 02-09-2009 at 18:54.

6. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    astara

پيش فرض

سلام
    شما دستگاه را چند وقت هست خریدید؟و فریمور دستگاه چند بود؟

الان وضعیت دستگاه چه شکلی هست؟
    دستگاه روشن میشه؟
    الان فریمور دستگاه چند شده؟
    لطفا اطلاعاتات بیشتری بدید تا کمکتون کنم.
    حدود 2 هفته مي شه كه خريدم
    فريمور دستگاه 5.00 M33-6 بود كه با اين روشي كه گذاشتيد Unbrick کردن PSP های Semi-Brick شده ( بدون پاندورا ) برگردوندم به 3.71 M33
    دستگاه سالمه و تو كارايي مشكل خاصي نداره ولي وقتي بازي ISO رو اجرا مي كنم ارور مي ده اصلا بازي بالا نمياد
    ارور 80020321
    خواستم از روش هاي ديگه استفاده كنم ولي وقتي مي خوام باتري رو پاندورا كنم بهم ارور مي ده.
    ممنون مي شم راهنمايي كنيد

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حدود 2 هفته مي شه كه خريدم
    فريمور دستگاه 5.00 M33-6 بود كه با اين روشي كه گذاشتيد Unbrick کردن PSP های Semi-Brick شده ( بدون پاندورا ) برگردوندم به 3.71 M33
    دستگاه سالمه و تو كارايي مشكل خاصي نداره ولي وقتي بازي ISO رو اجرا مي كنم ارور مي ده اصلا بازي بالا نمياد
    ارور 80020321
    خواستم از روش هاي ديگه استفاده كنم ولي وقتي مي خوام باتري رو پاندورا كنم بهم ارور مي ده.
    ممنون مي شم راهنمايي كنيد
    برفی رفع کردن این ارور کافی هست کلید select را بزنید.سپس گزینه UMD ISO MODE را روی حالت M33 driver یا Sony NP9660 تنظیم کن بازی ها بدون مشکلی اجرا میشوند.

چون فریموری که الان داری قدیمی هست به نظر من شما از آموزش زیر به فریمور 5.00m33-6 آپدیت کن.

psp custom frimware 5.00 M33 (آموزش نصب و مشکلات و توضیحات)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به این فریمور هم میتونی آپدیت کنی. 5.50Gen-b

PSP 5.50 GEN-B Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)
    کد:

9. 3 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    astara

پيش فرض

برفی رفع کردن این ارور کافی هست کلید select را بزنید.سپس گزینه UMD ISO MODE را روی حالت M33 driver یا Sony NP9660 تنظیم کن بازی ها بدون مشکلی اجرا میشوند.

چون فریموری که الان داری قدیمی هست به نظر من شما از آموزش زیر به فریمور 5.00m33-6 آپدیت کن.

psp custom frimware 5.00 M33 (آموزش نصب و مشکلات و توضیحات)
    کد:
    به این فریمور هم میتونی آپدیت کنی. 5.50Gen-b

PSP 5.50 GEN-B Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)
    کد:
    آقا دمت گرم
    خيلي خوشحال شدم نمي دوني چه غمي بود تو خونه هي داداش كوچيكم مي گفت بايد درستش كني منم هركاري مي كردم درست نمي شد.
    من كه تو PSP زياد وارد نيستم در عوض تو بحث پاكت پي سي در خدمتم اگه در مورد پاكت پي سي و ويندوز موبايل و گوشي هاي ديگه مشكلي داشتي در خدمتم
    حالا يا تو فروم ir tci يا با ايميل
    خيلي مخلصيم حيف فعلا نمي شه تشكر كرد

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دلیل اینکه از آموزش های اینجا استفاده کردی به راحتی میتونی در بار اول chikhen را نصب کنی.اگه از برنامه هایی که فروشنده ها دارن استفاده میکردی ممکن بود به این راحتی ها نباشه.
    آموزش های اینجا همیشه آپدیت هست و از جدیدترین و بهترین برنامه ها که موجوده داخل آموزش ها استفاده میکنیم.

شما هم بهتره وقتت را طلف نکنی و دنبال روش های دیگه بگردی.چون اگر روش جدیدی بیاد مطمین باش این انجمن هم جزو چند انجمن فارسی زبان هست که این آموزش را کامل قرار میدهد.
    در اینکه آموزش شما حرف نداشت شکی نیست. چون من واقعا خیلی سرچ کردم و این بهترین راهی بود که دیدم برای کپی خور شدن بود. با اینکه موقت اما خیلی ساده برمیگرده. به هر حال بازهم می گردم اگر چیزی بود حتما میگم. باز هم ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا دمت گرم
    خيلي خوشحال شدم نمي دوني چه غمي بود تو خونه هي داداش كوچيكم مي گفت بايد درستش كني منم هركاري مي كردم درست نمي شد.
    من كه تو PSP زياد وارد نيستم در عوض تو بحث پاكت پي سي در خدمتم اگه در مورد پاكت پي سي و ويندوز موبايل و گوشي هاي ديگه مشكلي داشتي در خدمتم
    حالا يا تو فروم ir tci يا با ايميل
    خيلي مخلصيم حيف فعلا نمي شه تشكر كرد
    خواهش میکنم.
    من هم خیلی خوشحال شدم تونستم مشکل شما را حل کنم.

هر سوالی در رابطه با psp داشتی من در خدمتم.
    اگه گوشی را عوض کردم حتما مزاحمت میشم.
    البته 2-3 سالی هست یک m600 خریدم حالا حالا ها هم قصد تعویض ندارم.خیلی دوسش دارم.

شما سروری عزیر.

در اینکه آموزش شما حرف نداشت شکی نیست. چون من واقعا خیلی سرچ کردم و این بهترین راهی بود که دیدم برای کپی خور شدن بود. با اینکه موقت اما خیلی ساده برمیگرده. به هر حال بازهم می گردم اگر چیزی بود حتما میگم. باز هم ممنون
    ممنون.
    خوشحال میشم همکاری داشته باشید.
    اما خواهشا کپی پست از انجمن های فارسی زبان نباشد.

13. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •