تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 70 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 698

نام تاپيک: سوالات و مشکلات مربوط به نصب چندین سیستم عامل در کنار یکدیگر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان ...

من یه مشکل اضطرازی دارم اگه دوستان لطف کنند جواب بدن یه دنیا ممنون میشم :
    من تو کامپیوتر شرکت محل کارم دو تا ویندوز ایکس پی و 98 دارم...دیروز که سیستم رو روشن کردم گزینه ی انتخاب سیستم عامل نمایش داده نشد و سیستم مستقیما وارد ایکس پی شد و اصلا خبری از 98 نیست..میخواستم ببینم مشکل از کجاست و چجوری حل میشه ..ممنون

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این روشها رو تست کنید ببنید جواب میده یا که نه

روش اول

دیسکت نجات بوت ویندوز 98 اگر که درست کردین روی فلاپی داخل فلاپی درایو قراربدین بصورت بوت بالا بیاین بعدش داخل خط فرمان این دستور پایین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تایپ اینتر کنید بعدشم کلیدهای ctrl+alt+delete همزمان فشار بدین تا سیستم ریست بشه بعد که بالا اومد ببینید منوی بوت شما درست شده اگر بازم نشد

روش دوم

ازطریق همین روش قبل بالا بیاین اینسری داخل خط فرمان این گزینه پایین تایپ اینترکنید

کد:

بعد داخل خط فرمان دوم این دستور

کد:

تایپ اینتر کنید بجای c اسم اون درایو که ویندوز 98 داخلش هست بدین که معمولا همون c .

3. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

14 مشکل بالا آمدن ویندوز سون

سلام من قبلا دو تا ویندوز داشتم:یه ایکس پی و یه سون ایکس پی تو درایو سی و سون تو درایو دی نصب بود بعد از یه مدت ایکس پی خراب شد منم درایو سی رو فرمت کردم و یکی دیگه نصب کردم. حالا دیگه وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم نمیاد که میخواین تو ایکس پی برین یا سون. در ضمن هنوزم توی درایو دی پوشه ی ویندوز هست. ممنون میشم راهنمایی کنید.

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    نرم افزار Easy BCD رو نصب کنید, تو قسمت add/remove entries قسمت Add an entry
    تو منوی type ویندوزتون رو انتخاب کنید و تو قسمت drive هم درایو ویندوزتون رو بزارید
    و تغییرات رو ذخیره کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farhad.helix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام به همگی فکر کنم بعد نباشه یک توضیحی درباره‌ی نحوه‌ی کار کردن bootloader يا همون صفحه ه سياه اول بدم.
    كليه ه اطلاعات مربوط به بوت شدن سيستم تو يك درايوي كه نه اسم داره نه drive letter ذخيره ميشه كه البته ميشه ديدشون .
    اين همون درايوي ه كه موقعه نصب ويندوز به طور خودكار بعد ازساختن اولين پارتیشن به وجود مياد كه سايزشم ١٠٠ mb هست
    پس ميشه هر مقدار كه ميخواين سيستم عامل هاي مختلف نصب كنيد روي پارتیشنهاي مختلف و ادرسه اونه به bootloaderetoon بدين كه به نظر من يكي از بهترين اين loadera كه كنترل بوت رو به عهده داره
    grub bootloadere .
    سوالي بود در خدمتم

8. این کاربر از farhad.helix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام من رو كامپيوترم ويندوز xp دارم . روي درايو D ويندوز 8 رو نصب كردم بعد از بالا امدن صفحه بوت ديگه خبري از ويندوز xp نبود و فقط 8 رو ميشه ديد.از دوستان عزيز ميخواستم بپرسم چطور ميشه همزمان هم ايكس پي داشت هم ويندوز 8.
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

پيش فرض

سلام من رو كامپيوترم ويندوز xp دارم . روي درايو D ويندوز 8 رو نصب كردم بعد از بالا امدن صفحه بوت ديگه خبري از ويندوز xp نبود و فقط 8 رو ميشه ديد.از دوستان عزيز ميخواستم بپرسم چطور ميشه همزمان هم ايكس پي داشت هم ويندوز 8.
    ممنون
    سلام. نرم افزار EasyBCD را در ويندوز هشت نصب کنيد ،​ دوستمون هم گفتند:
    سلام
    نرم افزار Easy BCD رو نصب کنید, تو قسمت add/remove entries قسمت Add an entry
    تو منوی type ویندوزتون رو انتخاب کنید و تو قسمت drive هم درایو ویندوزتون رو بزارید
    و تغییرات رو ذخیره کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

سلام به همگی فکر کنم بعد نباشه یک توضیحی درباره‌ی نحوه‌ی کار کردن bootloader يا همون صفحه ه سياه اول بدم.
    كليه ه اطلاعات مربوط به بوت شدن سيستم تو يك درايوي كه نه اسم داره نه drive letter ذخيره ميشه كه البته ميشه ديدشون .
    اين همون درايوي ه كه موقعه نصب ويندوز به طور خودكار بعد ازساختن اولين پارتیشن به وجود مياد كه سايزشم ١٠٠ mb هست
    پس ميشه هر مقدار كه ميخواين سيستم عامل هاي مختلف نصب كنيد روي پارتیشنهاي مختلف و ادرسه اونه به bootloaderetoon بدين كه به نظر من يكي از بهترين اين loadera كه كنترل بوت رو به عهده داره
    grub bootloadere .
    سوالي بود در خدمتم
    Grub تو لینوکس ها استفاده میشه.
    الان من یه همچین مشکلی دارم.
    همزمان سه تا سیستم عامل دارم. یه نسخۀ دستکاری شده از Mac OSX که در واقع iATKOS L2 (Mac OX 10.7.2 Lion) هست و لینوکس مینت و ویندوز 7. قبل از نصب مک همه چیز خوب ود ولی بعد از اینکه مک رو نصب کردم دیگه لینوکس مینت بالا نمیاد.
    چند بار هم از Easy BCD استفاده کردم که مشکل رو حل نکرد. فکر کنم باید از خود Grub استفاده کنم ولی کارباهاش رو بلد نیستم. در واقع وقتی تو منوی بوت ویندوز لینوکس مینت رو نتخاب میکنم ارور میده و گراب رسکیو میاد که کار باهاش رو بلد نیستم.
    ترتیب بوت لودر ها هم اینطوریه که اول داروین (مک) هست بعد بوت منوی ویندوز که نمیشه از لینوکس بوت کرد.
    بوت درایو لینوکس یه درایو هست به نام Boot.
    اگه راهنمایی به ذهنتون میرسه استفاده میکنم.
    ممنون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض نحوه نصب ویندوز 8 لطفا

میخوام سه ویندوز xp 7 و 8 را با هم داشته باشم .

xp اول بعدش 7 بعدش 8 آیا بوت 7 از بین نمیره ؟ روش بزنم ؟ ممنون

موقع بالا امدن هر سه به ترتیب بوت میشن ؟

داره خودمونی میشه farhad.helix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

Grub تو لینوکس ها استفاده میشه.
    الان من یه همچین مشکلی دارم.
    همزمان سه تا سیستم عامل دارم. یه نسخۀ دستکاری شده از Mac OSX که در واقع iATKOS L2 (Mac OX 10.7.2 Lion) هست و لینوکس مینت و ویندوز 7. قبل از نصب مک همه چیز خوب ود ولی بعد از اینکه مک رو نصب کردم دیگه لینوکس مینت بالا نمیاد.
    چند بار هم از Easy BCD استفاده کردم که مشکل رو حل نکرد. فکر کنم باید از خود Grub استفاده کنم ولی کارباهاش رو بلد نیستم. در واقع وقتی تو منوی بوت ویندوز لینوکس مینت رو نتخاب میکنم ارور میده و گراب رسکیو میاد که کار باهاش رو بلد نیستم.
    ترتیب بوت لودر ها هم اینطوریه که اول داروین (مک) هست بعد بوت منوی ویندوز که نمیشه از لینوکس بوت کرد.
    بوت درایو لینوکس یه درایو هست به نام Boot.
    اگه راهنمایی به ذهنتون میرسه استفاده میکنم.
    ممنون.
    با grub میتونی win7 o xpam بوت کنی grub ه ورژن جدید میشناسه همرو
    grub تا اونجا که من میدونم از طریق خط فرمان linux تنظیم میشه (sudo)

بهترین کار به نظر من اینه که یک CD core linux مانند ubuntu , fedora, opensuse ,zorin و .... و بزاری و از روش بوت کنی(open suse ) بزاری بهتره . موقع نصب تنظیمات حرفه ای boot رو برات میاره اونجا میتونی order بدی .فکر میکنم راحت ترین راه باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •