آقا بیاین ماه بعد رو تمدید نکنیم !
منم ماه پیش تمدید نکردم 3200 تومن بیشتر دادم شما هم اگه میتونید این کار رو بکنید به نشانه اعتراض !
من که تصمیمم رو گرفتم .
به هیچکسی هم پیشنهاد نمیکنم از این شرکت لعنتی اشتراک بگیره![]()
آقا بیاین ماه بعد رو تمدید نکنیم !
منم ماه پیش تمدید نکردم 3200 تومن بیشتر دادم شما هم اگه میتونید این کار رو بکنید به نشانه اعتراض !
من که تصمیمم رو گرفتم .
به هیچکسی هم پیشنهاد نمیکنم از این شرکت لعنتی اشتراک بگیره![]()
هیچ کس ماه بعد تمدید نکنه. من هم دیگه تمدید نخواهم کرد. داتک دوست داره مشتریاشو اذیت کنه از این کار هم لذت میبرن.
دوستان همین الان با داتک تماس گرفتم
میگم این محدودیتی که گذاشتین کی ازاد میشه
گفت اولا این محدودیت رو ما نزاشتیم و خود مخابرات گذاشته و دوما مخابرات گفته ظرف چند روز اینده درست میشه و گفت زمان دقیقش مشخص نیست
گفتم اگه مخابرات گذاشته چطور مال بقیه شرکتا درست شده؟
گفت من خودم رفتم توی فروم شرکت های دیگه و دیدم که هنوز ایراد داره
گفتم ااگه تو سایتشون رفتی من با چند تا از مشتری های شرکتا اشنا هستم و به من گفتن که مشکل اونا حل شده
اخرین جوابی که داد گفت والا نمیدونم
حالا قضاوت با خودتون.من نه حمایت میکنم نه شکایت
من تقریبا نمیتونم از شرکتای دیگه اکانت بگیرم چون شرکتای دیگه سرعت 512 انها فوق العاده گران هست.پس مجبوریم بسوزیمو بسازیم تا درست شه
اما اگه دیدم دیگه واقعا نمیخان محدودیت رو بردارن و بهشون مزه داده 100 درصد عوض میکنم
چون نمیشه بدون رپید کاری کرد.من تمام فایلام روی رپیده
الان هیچ قضاوتی نمیکنم و میزارم برای یکی دو هفته بعد.به نظرم شما هم همینکارو بکنید
اومدیمو درست شد
سلام دوستان .
در مورد اراجیفی که معمولا خدمات پشتیبانی اینجور شرکت ها تحویلتون میدن زیاد جدی نگیرین . پشت پرده ی شرکت های ISP و VoIP معمولا یه حکومت دیکتاتوری برای پرسنل پشتیبان قرار داره که بهشون اجبار میکنه با توجه به سطح اطلاعات تخصصی مشتری ها ، اونارو بپیچونن تا مشکل اصلی بر طرف بشه .
مثال های زیادی از توجیهاتی که می کنن به عنوان نمونه :
* سیستم شما ویروس داره !
* مشکل از مخابرات هست ...
* در حال ارتقا سیستم هامون به سیستم های پیشرفته تر برای ارائه ی خدمات بهتر هستیم !!! ( اگه یادتون باشه دفعه ی قبل که داتک با سایت های آپلود مشکل داشت به همه می گفت داریم پهنای باندمون رو ارتقا میدیم )
* احتمالا مسیر مقصد شما ( مثلا ساید رپیدشیر ! ) مشکل داره !
...
بهرحال همیشه یه بهونه ای جور می کنن . البته اون پرسنل بیچاره هم مقصر اصلی نیستن ( اینو می گم چون همه در نگاه اول اونارو مقصر میبینیم ) اونا فقط طوطی وار چیزی رو که بهشون میگن ابلاغ می کنن .
متاسفانه موضوع پهنای باند توی این مملکت از زیر ساخت و ریشه مشکل داره ، هرس کردنه شاخ و برگ های خرابش فقط حفظ ظاهره ...
فکر نمی کنم عوض کردن ISP هم مشکل اصلی رو حل کنه . ( نوش دارو بر زخم سهراب ! )
ولی خب بازم اعتراض کردن میتونه تاثیر گذار باشه . شاید کمی به خودشون بیان ...
سلام دوست عزیز
منم تمام چیزایی که شما گفتید قبول دارم
اونام هم بندگان خدا هم مقصر نیستند
مشکل جای دیگس
عوض کردن ISP مشکلی رو حل نمیکنه ، اول اینکه همونطور که sms11 گفت ، سرعت های 256 و 512 بقیه شرکت ها خیلی گران تر از داتک هست .
دوم اینکه معلوم نیست چقدر طول بکشه تا خط تلفن رو آزاد کنن ، و چقدر هم طول میکشه تا شرکت جدید بعد از آزاد شدن خط سرویس شما رو راه بندازه .
من به این نتیجه رسیدم که تو این مملکت بهترین راه همیشه دور زدنه ، برای همین هم فعلا V P N میگیرم تا ببینم بعد چی میشه ، چون به هر حال قبلا هم RS در ساعات اداری نسبت به ساعات غیر اداری محدود بود .
متاسفانه وضع مملکت به شکلی هست که هر شرکتی هر طور که دلش بخواد سرویس میده ، کاریش هم نمیشه کرد .
اختلاف قیمت های مسخره این شرکت ها رو ببینید ، این یک نمونه اش هست ، چون هیچ نظارتی نیست . یک 512 رو 50 تومان ارائه میده ، اون یکی 400 هزار تومان !!!
رپيد منم درست شده
با 31 داره ميگيره (256) ، شايد چون روز تعطيل هست محدوديت ورداشتن.
خبر خبر
الان که ساعت 10 صبح هست من دارم با سرعت قبلیم دانلود میکنم
از این بابت که سرعتم برگشته خیلی خوشحالم.
اینم از برکت امام علی هست.
که امروز که همه جا تعطیله سرعت ما برگشته.چون اصولا تو مملکت ما پسر رئیس جمهور هم باشی روزای تعطیل هیچ کاری واست انجام نمیدن
اما از این بابت که سرعتمون هیچ فرقی با قبل نکرده ناراحتم
بازم کارمون راه بیافته.ما به همینشم راضی هستیم.اگه بزارن همینجوری بمونه و انگولکش نکنن
شمام امتحان کنید ببینید درسته؟
اه خدا نکنه.خدا کنه فردا هم هیمنطوری باشه و فرداها هم همینطور باشه.
داداش حالمونو نگیر دیگه بزار یه خورده دانلود کنیم دلخوش باشیم تا بعد
خدا کنه محددیتو دیگه نزارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)