تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 56 از 1759 اولاول ... 646525354555657585960661061565561056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده یک مودم ای دی اس ال دارم که به سه سیستم قابلیت اتصال داره حالا ما تو خونه یه لپتاپ داریم و یه سیستم معمولی حالا می خواهیم همزمان هر دو سیستم تو اینترنت باشند ولی متاسفانه باید یکی قطع باشه و یکی دیگه وصل حالا من سوال داشتم که چه کار کنم که بتونم همزمان از هر دو سیستم در اینترنت استفاده کنم؟؟؟

با تشکر
    بای
    دوستان فکر کنم مشکل ایشون تریپ شبکه ای باشه ( فکر کنم مشکل سر ستینگ 2 تا لن با مودم باشه ، من این جوری فهمیدم ) من بلد نیستم کسی می دونه ، راهنمایی شون کنه بی زحمت
    شرمنده
    سلام به خوبان
    آیا میشه یک اتصال ADSL را با Dial up مولتی لینک کرد؟
    اگر میشه لطفا نرم افزار اون را هم معرفی کنید.
    سلام برای چی آخه ؟ به چه دردی می خوره اصلا ؟
    ضمنا ، مولتی لینک منظورتون چیه ؟ اگه اصطلاح خاصی هست ، من معنی اش رو نمی دونم ، توضیح بدید ...
    اگر نه که فکر نکنم کار خاصه لازم باشه ، با Dsl کانکت هستی شما ، با دیال آپ هم کانکت می شی و هر دو رو با هم استفاده می کنی دیگه ( البته من فکر می کنم این طوری باشه ، اگه اشتباه فکر می کنم دوستان بگن ، من ندیده بودم کسی بخواد این کار رو بکنه )

مرسی
    یا حق

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

خوب ببین مهدی جان قدم به قدم می گم انجام بده
    نمی خواد درایورشو پاک کنی برو تو Start<all program<D-link dsl200 adsl modem<Configure تو صفحه ای که باز می شه VCI وVPIرو تغییری نده تو قسمت Encapsulation حالت RFC 1483 IPoATM bridge LLC Encapsulation بعد next بزار سیستمت ری استارت بشه بعد یه کانکشن براد بند بساز ایشالله که مشکلت حل بشه
    دوست عزیز این گزینه‌هایی که شما فرمودین اصلا تو قسمت config نبود....اینم تصویرش

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ببین مهدی جان من این راهنمایی هایی که کردم همش از روی User Manual بود که از اینترنت گرفتم خوب مو قع ایی که سی دیه مودمت رو میزاری برو روی View Manual اجراش کن عکس هاشو خوب نیگا کن اگه تونستی که متن شو بخونی چه بهتر بعد به ترتیب دراور مودمت رو پاک کن دوباره نصب کن موقع نصب بزار رو حالت بریچ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان
    بازم دم آخوند جان گرم که یاد پست ما بود
    آره فکر کنم مشکل همینه لطفا بگید چه کار کنم؟؟؟من تنظیماتش رو وارد نیستم وگرنه می کردم فکر هم نکنم خیلی سخت باشه فقط بگید کجاش رو دستکاری کنم؟؟؟

با تشکر
    بای

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

برا همین می گم بی خیال شو دیگه

راستش من که بلد نیستم ، اما یه پیشنهاد دارم ، برو اون تاپیک آموزش ، کانفیگ 2 _ 3 تا مودم رو بخون ، ببین بعدش می تونی خودت یه کاری بکنی ، اکثرا مودم ها بیس شون شبیه همه ، اگه مشکلی بود ، آون موقع سوال کن ....
    در مورد رانژه هم نمی دونم چی بگم ، مطمئنی مودم ات سالمه ؟ از اسپیلیتر استفاده می کنی ؟
    در ضمن ، توی پی سی ، به احترام بقیه کاربرا ، نه به خاطر پی سی ، درست صحبت کردن رو یاد بگیرید ، تا بقیه هم به شما احترام بذارن ، این موضوع رو می شد با واژه ها خیلی خیلی بهتری هم بیان کرد

مرسی
    شما میخوای پستات زیاد شه؟؟توی این پستت به من گفتی درست صحبت کن همین و بقیه حرفات کاملا بیهوده بود.توی پست بعدیت هم فقط سوال رو تکرار کردی بنظر من شما جواب سوتل بچه هارو نمیدونی دیگه لازم نیست پست بزنی بگی نمیدونم این توهین نیستا یه واقعیته

6. این کاربر از n0100003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

میشه خواهش کنم اموزش configکردنLinksys AM300را اموزش بدید مودم من باید چراغ dsl روشن شه چشمکزن(اگه dsl برقرار نبود)یا ثابت باشه (اگهdslبرقرار بود)مال من هیچکدوم ازین وضیتارو نداره
    ولی یه چیز جالب وقتی مودمو وصل میکنم به پریز تلفن و روشن میکنم گند میزنه تو سرعت دایل اپم و از 46 میاره رو 20
    یه چیز دیگه:وقتی زنگ میزنم خونه 2 بار چراغه dsl چشمک میزنه همین
    مودمش یه جوریه هر چراغش صد تا رنگ داره سبز نارنجی قرمز
    کسی راهنمایی نمیکنه؟؟؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان یه سوال کاملا بیربط..

کسی میدونه سرعت خطوط T1 چقدره؟؟؟؟
    قیمتش چقدره؟؟؟ و اصلا چی هست؟؟
    چندان بی ربط نیست
    سرعت خطوط T1 حداکثر 1.5 مگابیت است.

داره خودمونی میشه aha200483's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام برای چی آخه ؟ به چه دردی می خوره اصلا ؟
    ضمنا ، مولتی لینک منظورتون چیه ؟ اگه اصطلاح خاصی هست ، من معنی اش رو نمی دونم ، توضیح بدید ...
    اگر نه که فکر نکنم کار خاصه لازم باشه ، با Dsl کانکت هستی شما ، با دیال آپ هم کانکت می شی و هر دو رو با هم استفاده می کنی دیگه ( البته من فکر می کنم این طوری باشه ، اگه اشتباه فکر می کنم دوستان بگن ، من ندیده بودم کسی بخواد این کار رو بکنه )

مرسی
    یا حق

مولتي لينك اجازه مي دهد كه از دو مودم جداگانه چنان استفاده كنيد كه گويي يك مودم واحد هستند . نرم افزار مولتي لينك مودم ها را به گونه اي پيكره بندي مي كند كه با يكديگر كار و تشريك مساعي مي كنند كه سرعت ارتباط دو برابر شود. براي مثال اگر دو مودم 56K داشته باشيد، از نظر اصولي سرعت ارتباطي معادل 112K را بدست خواهيد آورد.
    جهت دستيابي به اين نوع سرعت مولتي لينك بسته هاي داده هايي كه به سوي اينترنت مي روند را ره گيري مي كند ، آنها را به دو قسمت تقسيم كرده وهر نيمه از بسته را به مودمي جداگانه مي فرستد . سپس هر مودم يك نيم بسته را براي ISP ارسال مي كند . موقعي كه نيم بسته ها به ISP رسيدند ، نرم افزار سرور بسته داده هاي اوليه را دوباره روي هم سوار كرده و آنها را به سوي اينترنت بيرون مي فرستد . در برگشت بسته هاي داده هاي كه از اينترنت به سوي كامپيوتر مي آيند توسط سرور ISP ره گيري شده ، و سپس به دو تكه تقسيم ، و هر نيم بسته به يكي از مودم ها برمي گردند. نتيجه نهايي اين جادوي پشت صحنه اين است كه اتصال اينترنتي شما مي تواند داده هاي اينترنت را در نصف مدت زمان لازم اداره كند. پس از اين معادل دو برابر كردن سرعت مودم است.
    همانگونه كه در شماره قبلي علوم رايانه خوانديد ، مقررات FCC سرعت ارتباط مودم هاي 56K رابه 53Kbps محدود مي سازد . علاوه بر اين ، سرعت 53Kbps فقط موقعي امكان پذير است كه تنها يك سوئيچ آنالوك بين مودم شما و شركت مخابره اي وجود داشته باشد . اگر اتصال اينترنتي شما از مسيري با بيش ازيك سوئيچ آنالوك بگذرد ، كه احتمالش بسيار زياد هست ، ميزان انتقال داده هاي مودم افت مي كند .

بدين لحاظ ، اكثر افرادي كه از مودم 56K استفاده مي كنند، نوعا سرعت ارتباطي ما بين 45Kbps و50Kbps را بدست مي آورند . اين موضوع بدان معناست كه تركيب دو مودم 56K با مولتي لينك سرعت ارتباطي بين 90Kbps و100Kbps را فراهم مي كند . منبع (IRITN)

دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید: آیا از نظر فنی میتوان یک اتصال ADSL را با Dial up بصورت Multi-link برقرار کرد. اگر جواب مثبت است لطفا نرم افزاری در این رابطه معرفی کنید
    با تشکر از توجه شما
    Last edited by aha200483; 09-09-2008 at 21:20.

10. این کاربر از aha200483 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض هزینه راه اندازی Adsl برای چی هست ؟از کجا میتوان فهمید خط Pcm هست ؟

چندتا سوال درباره سرویس ADSL داشتم البته توی جندتا تاپیک به صورت خیلی پراکنده بحث شده بود.
    اول اینکه من زنگ زدم آسیا تک و میگه علاوه بر هزینه ی اشتراک و مالیات و آبونمان و مودم 15 تومن هم هزینه راه اندازی داره گفتم مربوط به مخابرات میشه گفت نه و این مربوط به هزینه نصب در منزلتون هست . میخوام بدونم این هزینه ی راه اندازی همون هزینه نصب مودم و اسپیلیتر در منزل هستش ؟ اگر اینطور باشه کاری نداره که خودم میتونم نصب کنم و هزینه ی راه اندازی رومیتونم ندم ؟ یا فوت و فن خاصی داره که حتما خودشون باید بیان خونه و نصب کنند؟
    دوم اینکه بهترین مودم 40 الی 50 تومنی برای ADSL چی هستش ؟ بهتر هست از خود ISP بخریم یا اینکه خودم برای خرید اقدام کنم؟
    از کجا میتوان فهمید خط PCM هست ؟
    من الان دایل آپ رو دارم با 45.2 تا 48 کانکت میشم که 5.1 کیلوبایت رسیو داره میخواستم بدونم ممکنه خطم PCM باشه و نتونم از ADSL استفاده کنم؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مولتي لينك اجازه مي دهد كه از دو مودم جداگانه چنان استفاده كنيد كه گويي يك مودم واحد هستند . نرم افزار مولتي لينك مودم ها را به گونه اي پيكره بندي مي كند كه با يكديگر كار و تشريك مساعي مي كنند كه سرعت ارتباط دو برابر شود. براي مثال اگر دو مودم 56K داشته باشيد، از نظر اصولي سرعت ارتباطي معادل 112K را بدست خواهيد آورد.
    جهت دستيابي به اين نوع سرعت مولتي لينك بسته هاي داده هايي كه به سوي اينترنت مي روند را ره گيري مي كند ، آنها را به دو قسمت تقسيم كرده وهر نيمه از بسته را به مودمي جداگانه مي فرستد . سپس هر مودم يك نيم بسته را براي ISP ارسال مي كند . موقعي كه نيم بسته ها به ISP رسيدند ، نرم افزار سرور بسته داده هاي اوليه را دوباره روي هم سوار كرده و آنها را به سوي اينترنت بيرون مي فرستد . در برگشت بسته هاي داده هاي كه از اينترنت به سوي كامپيوتر مي آيند توسط سرور ISP ره گيري شده ، و سپس به دو تكه تقسيم ، و هر نيم بسته به يكي از مودم ها برمي گردند. نتيجه نهايي اين جادوي پشت صحنه اين است كه اتصال اينترنتي شما مي تواند داده هاي اينترنت را در نصف مدت زمان لازم اداره كند. پس از اين معادل دو برابر كردن سرعت مودم است.
    همانگونه كه در شماره قبلي علوم رايانه خوانديد ، مقررات FCC سرعت ارتباط مودم هاي 56K رابه 53Kbps محدود مي سازد . علاوه بر اين ، سرعت 53Kbps فقط موقعي امكان پذير است كه تنها يك سوئيچ آنالوك بين مودم شما و شركت مخابره اي وجود داشته باشد . اگر اتصال اينترنتي شما از مسيري با بيش ازيك سوئيچ آنالوك بگذرد ، كه احتمالش بسيار زياد هست ، ميزان انتقال داده هاي مودم افت مي كند .

بدين لحاظ ، اكثر افرادي كه از مودم 56K استفاده مي كنند، نوعا سرعت ارتباطي ما بين 45Kbps و50Kbps را بدست مي آورند . اين موضوع بدان معناست كه تركيب دو مودم 56K با مولتي لينك سرعت ارتباطي بين 90Kbps و100Kbps را فراهم مي كند . منبع (IRITN)

دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید: آیا از نظر فنی میتوان یک اتصال ADSL را با Dial up بصورت Multi-link برقرار کرد. اگر جواب مثبت است لطفا نرم افزاری در این رابطه معرفی کنید
    با تشکر از توجه شما
    اگر طبق مطلب شما و اطلاعاتی که من دارم باشه. فکر نکنم چون باید isp هم دایل اپ و هم adsl یکی باشه و همچنین نرم افزارش موجود باشه وپشتیبانی کنه.
    من برای دایل اپ تو ایران دیدم این سرویس رو و تکنولوژِ تحت dsl که به یک نام دیگر گفته می شد رو خوندم ولی هنوز مطلبی در مورد ابنکه بشه adsl رو با دایل اپ بشه همچین کاری کرد هنوز ندیدم ولی تئوری می دونم شدنی است.
    چندتا سوال درباره سرویس ADSL داشتم البته توی جندتا تاپیک به صورت خیلی پراکنده بحث شده بود.
    اول اینکه من زنگ زدم آسیا تک و میگه علاوه بر هزینه ی اشتراک و مالیات و آبونمان و مودم 15 تومن هم هزینه راه اندازی داره گفتم مربوط به مخابرات میشه گفت نه و این مربوط به هزینه نصب در منزلتون هست . میخوام بدونم این هزینه ی راه اندازی همون هزینه نصب مودم و اسپیلیتر در منزل هستش ؟ اگر اینطور باشه کاری نداره که خودم میتونم نصب کنم و هزینه ی راه اندازی رومیتونم ندم ؟ یا فوت و فن خاصی داره که حتما خودشون باید بیان خونه و نصب کنند؟
    دوم اینکه بهترین مودم 40 الی 50 تومنی برای ADSL چی هستش ؟ بهتر هست از خود ISP بخریم یا اینکه خودم برای خرید اقدام کنم؟
    از کجا میتوان فهمید خط PCM هست ؟
    من الان دایل آپ رو دارم با 45.2 تا 48 کانکت میشم که 5.1 کیلوبایت رسیو داره میخواستم بدونم ممکنه خطم PCM باشه و نتونم از ADSL استفاده کنم؟

راه فهمیدن اینکه خط pcm است یا نه رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و همچنین راه حل رفع مشکل موجوده.
    لطفا مطالعه بفرمایید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •