یکی به من جواب بده
راستی این هم یه مجموعه الف تست شده و کامل واسه k810 . فقط زحمت copy & paste واسه شما میمونه چون همه فولدرها همراه با محتویات وجود داره
size: 104 KB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی به من جواب بده
راستی این هم یه مجموعه الف تست شده و کامل واسه k810 . فقط زحمت copy & paste واسه شما میمونه چون همه فولدرها همراه با محتویات وجود داره
size: 104 KB
یه مجموعه دیگه
یکی نیست جواب منو بده ؟
با سلام .
حالا که دیدم کسی کمک نکرد خودم دست به سرچ شدم و مشکل FastKeys رو حل کردم .
اینم برای کسانی که روی کا 750 میخوان نصب کنند . مسیرها هم داخل گوشی هستش .
فایل ini رو دقیق بخونید خیلی کارا میکنه : تماس - اجرای الف - ارسال کد و ....
سوالتون چیه
خوب اینو که خودم داشتم میگفتی بدم
سلام
من گوشیم و580 ه با فریم ور ه R8be001 حالا کدوم الفها رو گوشیه من کار میکنه ؟ میشه واسم بذارین ؟!
من این جا گلوم پاره شد ولی کسی جواب نداد ( کمتر از یک هفته هست که دارم داد میزنم )
حالا که دستت بخیره در مورد الف UNZIP یک موارد خاصی وجود داره ببینم میتونی کمک کنی ؟
آخرین ورژن لیب که کارساز نشد توی موبیل فری یکی بهم گفت باید فایل ext.ini رو اصلاح کنی کلی ور رفتیم و نتیجه نداد . کسی میتونه تکمیل شدش رو بذاره ؟![]()
Last edited by mohammad_77; 16-10-2008 at 15:51.
سلام . یه مشکل من یه k310 دارم که تبدیلش کردم به w200 . الف مود 4 روش نصب نمیشه. چرا؟ نمیدونم. مشکلم اینه که وقتی همین الف پک ورژن یک رو نصب میکنم خودش یه فولدر config میسازه که توش فایل DYN_CONST.bin قرار داره. مساله اینه که این فایل سایزش صفره. هیچ جوری هم حذف نمیشه تا ورژن جدیدترشو بزارم. نا با موبی نا با ستولز و نا با my phone explorer ....( یه چیز جالب. فولدر other که توی گوشی دیده میشه اصلا وجود نداره، نه تویtpa/usb و نه تویtpa/user ) ممکنه کسی بهم بگه چطوری میتونم DYN_CONST.bin جدید رو جایگزین کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)