سلام
مي شه يه تو ضيحي در مورد پرنس3 بدين
با سلام من تو مرحله arena جای غول گیر کردم صفحه های قبل هم دیدم هر کار کردم نشد دارم دیونه میشم . وقتی ابی میشه میزنم میزنه به شانه ی غوله یا بعضی مواقع جاخالی میده میخورم زمین . چکار کنم ؟
ببينيد علت اين كه اينجا نمي تونين اين غول رو بكشين اينه كه به آموزشهايي كه تو اول بازي داده شده دقت نكردين. اونجا سرعت Speedkill هم خيلي كم بود و ميشد راحت ياد گرفت.نوشته شده توسط m_r1986
وقتي Speedkill شروع شد بايد صبر كنين كه شمشير آبي بشه. درست همون لحظه بايد فقط يك بار كليك كنين. اين كليك شما بايد درست تو همون لحظه باشه. اگه يه ذره ديرتر يا زودتر بزنين شما رو مي گيره و پرت مي كنه. وقتي بار اول كليك كردين باز هم صبر مي كنين تا دوباره شمشير آبي بشه. دقت كنين كه بيش از يه بار كليك كنين شما رو پرت مي كنه پايين. فقط اون لحظه اي كه شمشير آبي شد كليك مي كنين.
اگه نتونستين اين كار رو انجام بدين بازي رو يه بار ديگه از اول شروع كنين و اين بار Speedkill رو بهتر ياد بگيرين. بيشتر غولهاي بازي رو بايد با Speedkill بكشين.
سلام دوستان
هيچ كدوم از شما در مورد پرنس 3 اطلاعاتي ندارين
من سي دي شو خريدم ولي هر كار مي كنم نصب نمي شه چه كار كنم
آموزش اجراي بازيهايي كه قفل Starforce دارن:نوشته شده توسط deer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ولي سي دي هاش قفل نداره ولي يك سري مي زنم به اين صفحهنوشته شده توسط M E H D I
خوب شما يه عكس از اون پيغام كه ميده بده ما بدونيم مشكل از چيه.نوشته شده توسط deer
حتما اين كارو مي كنم فقط ممكن چند روز طول بكشه اشكالي كه نداره چون من بايد بازي رو نصب كنم همچين كه رسيد آخرش از پيغامش عكس بگيرمنوشته شده توسط m E H D I
سلام
من یک سی دی پرنس پرشیا گرفتم ونصب کردم و چند مرحله گذشت
که یک دعفه قفلی شد یعنی وقتی خنجر می خواستم بزنم دو دقیقه طول میکشید
بعد سخت افزار پشت سی دی بازی رو نگاه کردم
دیدم که نوشته
XP SP2 ONLY
DIRECTX9.0C
1400MHzP.4
256MBRAM
NVIDIA 64MB
و چیزهای دیگه که من مهمترین هاش رو نوشتم
حالا سیستم من
1800 mhZ PENTIUM
256MB ram
کارت گرافیک 64 ati RADEON 7000
حالا می خوام بدونم که سیستم من پایینه یا که نه
اگه چیزی هست که باید نصب کنم که اینجوری نشه لطفا بگین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)