سیتم مورد نیاز بازی هنوز نیومده؟
با این سیستم فک نکنم بشه بازی کرد . البته اگه گرافیکش رو عوض کنم شاید بشه +1 رم 1 gb دیگه اضافه کنم؟؟؟؟
AMD 3500
RAM 1
GRAPHIC GEFORCE 7300 GS 256 MB
سیتم مورد نیاز بازی هنوز نیومده؟
با این سیستم فک نکنم بشه بازی کرد . البته اگه گرافیکش رو عوض کنم شاید بشه +1 رم 1 gb دیگه اضافه کنم؟؟؟؟
AMD 3500
RAM 1
نه من اینو همون پارسال که اومد چند جا خوندم در ضمن اگه توxbox بازی کرده باشی میبینی ... اصلا تابلوست تو بره پیسی رو نگاه کن مو قع انتخاب دسته ها عکس دسته ی xbox هست ینی می خوای بگی همین جوری بره قشنگیش عکس دسته ی xbox هست بره پیسی؟؟؟![]()
اگه گرافيك رو روي Low قرار بديد و گزينه Skip Frame رو چك بزنيد مي تونيد بازي كنيد نگران نباشيد. فوقش مجبوريد روي كيفيت پايين بازي كنيد اشكالي هم نداره
رو مدیوم 600 .800 یا 480.640 روون روون بازی میتونی بکنی.شک نکن.سیتم مورد نیاز بازی هنوز نیومده؟
AMD 3500
RAM 1
دوستان از ترینر بازی خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟>><<
با شما موافقم
ولي master league pes 2008 تو xbox با pc يه مقدار تو قسمت negotiation با هم فزق دارن
اتفاقا خوب هم میتونی با این سیستم بازی کنی طبق آخرین خبرهایی که من از سازندگان این بازی در اختیار دارم گفته شده که گرافیک بازی زیاد تغییر خاصی نکرده و بیشترین تغییر در گیم پلی بوده پس به این نتیجه می رسیم که با همون سیستمی که ساکر 2008 رو بازی کردیم می تونیم ساکر 2009 رو نیز بازی کنیم.
البته روی حالت نرمال .... روی High هم میشه یه کاریش کرد اما حال گیره
عشق است Only PES
فیفا شاید امسال بترکونه ولی بازم به گرد پای کونامی نمیرسه....... این است شرکت کونامی
خلاصه امسال با ساکر 2009 حالش رو میبریم![]()
منظورتون ترایلر هست ؟؟؟دوستان از ترینر بازی خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟>><<![]()
احتمالا منظورشون همونه چون واسه PES كه ترينر نمي خواد تازه بازي كه هنوز منتشر نشده ترينر براش موجود نميشه احتمالا همون تريلر رو ميگه منم قبلا پرسيدم جوابي ندادن اگه هست بگيد دانلود كنيم
منظورم ترایلر بود. چون سریع تایپ کردم اشتباه شد؟>>>>؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)