تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 73 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 722

نام تاپيک: کارت صدا و میکروفن خوب برای استودیو خانگی

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

والا میدیش که حله.تاخیر نداره.لاینشم تست گرفتم 2 تا همزمان اصلا تاخیر نداشت حتی وقتی تو audio track تو cubase مونیترینگ رو وصل کردم صدای واحد میداد و اصلا تاخیر نداره
    ویو من جان این راستی خودت یه جا گفته بودی درسته رو این نوشته 48 ولی در واقعیت خیلی بالا میگیره.تو اون پستای قبلت اینو خوندم.حالا باز یه استودیو دیگه میبرم همه چیشو باز تست بگیره.ولی خداییش اگه کلا سالم باشه و ریسکشو بپذیرم واقعا با 150 تا خیلی خوب گرفتمش.حالا باز نمیدونم.صلاح چیه؟

راجع به میکروفنم هدف اصلیم 80% وکاله.صدای منم tenor هست.حالا اگه مدلی باشه که چند منظوره بشه استفاده کرد چه بهتر.مثلا پیانو و گیتار.میدونی من اتاقم 15 متری هستش و پنجره هم زیاد داره.اکوستسکم نکردمش. فکر نکنم بشه اصلا از سازایی مثل پیانو و یا حتی گیتار بدون پیکاپ رکورد گرفت.حالا ما به هر چی بشه قانعیم . یعنی منظورم اینه یه چیز با کیفیت توپ باشه که حال کنم ولی الکی هزینه اضافی نکنم.راستی دوس داشتم فرق بین 1 دیافراگم و 2 دیافراگمو میفهمیدم مثل b1 . b2 .

خلاصش که اولین الویت کیفیتیه که حال بده و دومین آیتمش حداقل گزینه و هزینه

راستی اصلا هر مدلی که به کارم مید و به نظرت خوبه بگو بگیرم برندش مهم نیس.یکی دیگه از دوستام شور پیشنهاد کرد.اصلا برام فرق نداره
    تورو خدا ببخش.اخه تو این جامعه هر مغازه و جایی میری یا بلد نیستن یا مقرضانه نظر میدن و کس دیگه ای رو ندارم متاسفانه

حالا تا سیستمم جمع شه فک کنم اینجوی بشی از دستم

در هر صورت میبخشی
    دوست من سلام

این جمله رو من در پست های اولیه ی تاپیک گفته بودم
    خوشحال شدم از اینکه همه تاپیک رو مورد بررسی قرار دادید

امگا حداکثر سمپلش 48 هستش ، این دستگاه آنالوگه و حداکثر سمپل آنالوگ 48 هستش.
    بیشتر استدیو های حرفه ای هم از این سطح سمپل استفاده میکنند و به نوعی میشه گفت گوش غیر مسلح انسان بیش از این تفکیک رو تشخیص نمیده.

البته استفاده از پورت های دیجیتالی مثل MIDI میتونه با سمپل های 96 یا 192 هماهنگ بشه اما اگر واقع بین باشیم ، نیازی نیست

اگر کارتی که خریداری کردید مشکلی نداشته باشه و سالم باشه میتونم بگم عالی خریدید و بااین قمیت هیچ دستگاهی این سطح از کیفیت و I/O رو به شما نمیده

برای وکال هم میتونید میکروفون داینامیک تهیه کنید (مثل مدل Shure SM58 ) و هم میکروفون استاتیک

مدلی داینامیکی که معرفی کردم ممکنه برای ساز 6 دنگ جواب نده اما برای وکال عالیه
    صدای شما مثل من تنوره ، این دامنه از صدا خیلی سازگاره و با بیشتر میکروفون ها خوب جواب میده.
    این انتخاب تخصصی میکروفون وکال هم برای میکروفون های گرون قیمته که رنج خاصی رو پشتیبانی میکنند.
    اصوات سوپرانو ، مخصوصا گام های بالا و باس از لحاظ رنج میکروفون خیلی انتخاب رو محدود میکنند.
    تنور ها معمولا توی چند دنگ صدا تکنیک های مختلفی (مثل تحریر و ویبره و ...)
    این ظرافت ها رو میشه با یک میکروفون کندنسر خوب برداشت کرد.

شما میتویند یک میکروفون برای وکال بگیرید.
    یک میکروفون هم برای ساز

یا میتویند یک میکروفون کندنسر بگیرید برای هردو مورد

میکروفون های تک دیافراگم امواج رو از یک جهت دریافت میکنند.(حالت Cardioid )
    مثل این تصویر

فرض کنید یک میکروفون تک دیافراگم وسط این دایره قرار داشته باشه و سمت دیافراگم میکروفون به طرف عدد 0 باشه.
    خط پررنگ مشکی الگوی قطبی ( Polar Pattern ) یا دامنه ی دریافت میکرفون رو نشون میده.

میکروفون های دوال دیافراگم 2 دیافراگم پشت هم دارند.
    این میکروفون ها علاوه بر دریافت کاردیوید میتونند روی حالت Figure Eight یا هشتی دریافت داشته باشند.

با ترکیب هردو دیافراگم میشه به حالت دریافت کامل یا Omnidirectional دست پیدا کرد که تقریبا صدای همه محیط دریافت میشه (نه به طور کامل)

کلا خرید یک میکروفون دوال دیافراگم به صرفه تره

پیانوی شما اگر دیجیتال باشه که نیازی به میکروفون نداره اما اگر آکوستیک باشه میتونید از میکروفون های Small Diaphragm استفاده کنید .(کلا برای سازهای آکوستیک استفاده میشه ، مثل گیتار ، پیانو ، سنتور و...)

برای ویولون هم میتونید از پیک آپ مخصوص استفاده کنید و هم میتونید از میکروفون های استدیویی استفاده کنید.

بطور کلی خرید میکروفون بستگی به بودجه ی شما داره
    اگر زیاد باشه میشه برای هر منبع صوتی یک میکروفون تهیه کرد و اگر زیاد نباشه میشه یک میکروفون مناسب خریداری کرد

التماس دعا
    یا علی

2. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

[سلام . من می خوام واسه رکورد گیتار بیس کارت صدای m audio fast track pro بگیرم می خواستم نظرتون رو بدونم در ضمن یک میک هم معرفی کنین بودجه هم 100- 150 . راستی agk d 112 قیمتش چنده ؟ اینجا گیر میاد؟ در ضمن من می خوام به لپتاپ وصل کنم مشکلی پیش نمیاد؟
    دوست من سلام

گیتار بیس ها معمولا خروجی دارند و این خروجی میتونه مستقیم به کارت صوت متصل بشه.

اگر قصد استفاده از میکروفون رو برای گیتار بیس دارید باید دقت داشته باشید میکروفونی انتخاب کنید که با صدای بم گیتار بیس سازگار باشه.
    مثل میکروفون D112

قیمت جهانی این میکروفون حدود 200 دلاره ، اگر در ایران بتونید پیدا کنید شاید بشه با 300 یا 350 هزار تومان خرید.
    احتمال داره با قیمت های بسیار بالاتری روبرو بشید.

تعدادی از همشکل این میکروفون در برند های دیگه ...

Shure PG52
    Shure Beta 52A
    CAD KBM 412
    902 و Sennheiser 906
    Sennheiser 609 و ...

این ها بیشتر داینامیک هستند ، میتونید بر اساس بودجتون انتخاب هایی از استاتیک ها هم داشته باشید

دستگاه فست ترک دستگاه خیلی خوبیه و تا حالا همه ازش راضی بودن.
    مزایا و معایب این کارت در پست های قبل مرور شده ، اگر با اطلاع از این موارد انتخاب کردید ، مطئنن مشکلی براتون پیش نمیاد

موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام داش ویومن ...چکار میکنی با زحمتای ما .......... آقا من یه میکه shure با میدی کنترلر و کیبرد دوستم مدل axiom 25 دسه دوم گرفتم که اون میخواست بره بزرگتر بگیره..... الان من احتیاج به یه مونیتورینگ دارم که با هزینه ی متوسط کارمو راه بندازه .....من خونه واسه سیستمم یه اسپیکر کرتیو 5 کاناله دارم که اذیت میکنه ...میخوام بدمش 70 تومن... ولی خیلی کیفیت داره ...(وقتی رکورد میکنم مجبورم با هدفون به صدا گوش بدم...خلاصه به کمکت بازم احتاج دارم راجع به خرید مونیتورینگ...راستی من با کارت صدام (fireware solo) لتنسی رو کم میکنم (2ms) صدا خیلی ز ز ز ز زز میکنه ....به نظرت چیه از cpu نیست؟
    سوالام زیاد شد ببخشید ...... بازم دمت گرم
    دوست من سلام

زحمت کجا بود ، اینا همه رحتمه

تبریک میگم بابت 2 دستگاهی که خرید کردین

M-Audio مانیتور های دسکتاپ خوش قیمت و خوبی داره.
    برند های دیگه مثل ESI و Alesis و Behringer هم هستند اما یک کمی قیمتاشون متفاوته.
    پیشنهاد میکنم که اسپیکر 5.1 تون رو نفروشید.
    نسل آینده ی فیلم ها با اسپیکر های 2 کانال قهر قهرند
    آینده ی صدا داره میره به سمت ساراند.
    اگر از 5.1 ی که دارید راضی هستید و جزو قدیمی ها و اصل ها به حساب میاد اون رو نفروشید.
    البته من قصد جسارت ندارم ، فقط به عنوان پیشنهاد گفتم

برای ماینتور بودجتون رو بهم بگین.

اما برای نویز
    اولین اقدامتون رفع جریان حامل کیس باشه.

با یک کابل اتصال ارت رو به کیس متصل کنید و نتیجه رو تست کنید.
    در 90 درصد موارد این مشکل با این کار حل میشه ، اگر نشد من راههای دیگه رو پیشنهاد میکنم.
    اگر بتونی 5 ثانیه با همون نویز برای رکورد کنی میتونم بهتر کمکت کنم

التماس دعا
    یا علی

5. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yzdn_Satrianisolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام ویومن جان...آقا بازم به خاطره جوابات ممنون .... آقا من اصلا از قیمتای مونیتورینگ هیچ خبری ندارم ...میخوام دیگه بیشتر از 200 تا 250 نشه ... اسپیکر 5.1 خودم اصله...4 ساله که هیچ کدوم از اجزاش آخ نگفته ...خیلی کیفیت داره ...
    (من خودمم خیلی فیلم میبینم و ازش خیلی راضیم) ولی خوب چون زدم تو خطه موزیک دیگه بیکار میمونه.
    Last edited by yzdn_Satrianisolo; 11-09-2009 at 16:33.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام ویومن جان...آقا بازم به خاطره جوابات ممنون .... آقا من اصلا از قیمتای مونیتورینگ هیچ خبری ندارم ...میخوام دیگه بیشتر از 200 تا 250 نشه ... اسپیکر 5.1 خودم اصله...4 ساله که هیچ کدوم از اجزاش آخ نگفته ...خیلی کیفیت داره ...
    (من خودمم خیلی فیلم میبینم و ازش خیلی راضیم) ولی خوب چون زدم تو خطه موزیک دیگه بیکار میمونه.
    دوست من سلام

مانیتور های استدیویی زیر 300 هزار تومان در برند های M-Audio ، ESI و Behringer حضور پررنگ تری دارند.

مدل Av40 از M-Audio
    MSP3 از Yamaha
    NEar 04 و 05 از ESI
    MS 40 و2031 از بهرینگر
    و M1 و Alesis MK2
    و...

مدل های خیلی زیادی وجود داره.
    (هم برند های بیشتری هستند و هم مدل های بیشتری )
    برند هایی مثل Samson ، Edirol ، Mackie، JBL و ... محصولاتی دارند که یا Review های خوبی ازشون نیست یا قیمت هایی بالایی دارند.

میشه گفت حدود 20 الی 30 محصول وجود داره که میتونید از بینشون انتخاب کنید.
    معرفی همه اونها کار درستی نیست ، چون درسترسی به همشون در ایران امکان پذیر نیست

اگر مدل یا برند خاصی مد نظرتون هستش بفرمایید تا بهتر بشه تصمیم گرفت
    در غیر اینصورت من میتونم 5 تا از بهترین هارو بهتون معرفی کنم تا یکی از اونها رو انتخاب کنید

موفق باشید

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ویومن عزیز من بالاخره چیزایی رو که می خواستم خریدم. حالا می خوام نظرت رو راجبشون بدونم!!!

Sound Card: Presonus FireBox
    Microphone: Rode NT1-A
    Headphone: AKG K-271

وسایل جانبی: کابل، پایه میکروفون، کارت فایر وایر و Pop Filter

کارت فایر وایر هم از NEC بهتر نتونستم پیدا کنم.
    Last edited by Street.Boy; 12-09-2009 at 19:12.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

ویومن عزیز من بالاخره چیزایی رو که می خواستم خریدم. حالا می خوام نظرت رو راجبشون بدونم!!!

Sound Card: Presonus FireBox
    Microphone: Rode NT1-A
    Headphone: AKG K-271
    وسایل جانبی: کابل، پایه میکروفون، کارت فایر وایر و Pop Filter
    کارت فایر وایر هم از NEC بهتر نتونستم پیدا کنم.
    دوست من سلام
    مبارکتون باشه

ایشالا که بهترین نغمه ها بر جریده ی هستی ثبت کنید.
    قطعاتی که تهیه کردید خیلی عالیه در مورد کارت Firewire شک دارم ، چون خودم ازش استفاده نکردم.
    امیدوارم مشکلی ایجاد نکنه
    اگرم خدایی نکرده مشکلی ایجاد کنه قیمت بالایی نداره و راحت میشه عوضش کرد.

و امیدوارم از فروشنده ها فرصت برای تست گرفته باشید تا گارانتی محصول از بین نره

موفق باشید
    التماس دعا
    یا علی

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست من سلام
    مبارکتون باشه

ایشالا که بهترین نغمه ها بر جریده ی هستی ثبت کنید.
    قطعاتی که تهیه کردید خیلی عالیه در مورد کارت Firewire شک دارم ، چون خودم ازش استفاده نکردم.
    امیدوارم مشکلی ایجاد نکنه
    اگرم خدایی نکرده مشکلی ایجاد کنه قیمت بالایی نداره و راحت میشه عوضش کرد.

و امیدوارم از فروشنده ها فرصت برای تست گرفته باشید تا گارانتی محصول از بین نره

موفق باشید
    التماس دعا
    یا علی

چاکرتم ویومن جان شرمنده تو این مدت اذیتت کردم

والا جعبه هاش که وکیوم شده و باز نشده بود، و بجز Headphone بقیش تست نشد تو مغازه چون می گم بسته بندیش فابریک بود. هنوز تست نکردم ولی سریع تستش می کنم ایشالا که مشکلی نداشته باشن هیچکدوم.

بازم ممنون ویومن عزیز

11. این کاربر از Street.Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست من سلام

تفاوت کیفی بین سری C و B در حد زیادیه ، البته این به این معنی نیست که سری C خوب نباشه
    کلا انتخاب میکروفون باید بر اساس صدا ، محیط و نحوه ی رکورد باشه
    ممکنه C1 ّبرای کار شما انقدر خوب جواب بده که نیازی به حساسیت B نباشه ، شاید هم اونطور که باید جواب نده.
    بهتره قبل از خرید از فروشنده اطلاعات کامل رو بگیرید و بپرسید که با آیا کسی با شرایط مشابه و قطعه ی مشابه به مشکلی بر خورده یا نه؟!

غیر از لارج دیافراگم بودن سری B تفاوت های فنی زیادی بین این 2 سری وجود داره .
    بهترین مرجع بروشور محصولات هستند که روی خود سایت بهرینگر قرار دارند.
    مشاهده ی Specifications و Pattern های هر میکروفون خیلی میتونه به شما کمک کنه.
    البته برند های دیگه هم محصولات مشابهی دارند حتی میتونم مدل هایی از داینامیک رو معرفی کنم اما برای قیمت های پایین به نظر من صرف با بهرینگر هستش
    C1
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    B1
    B2

اما راجع به باکس
    منظور من از باکس ، باکس های میکروفون بود که به این شکل هستند و در بعضی موارد اللخصوص وکال ، خوب جواب میدن

یا همچین حالتی

اما باکس شما...

لزومی نداره که لایه های مختلفی رو بکار ببرید ، اگر یک لایه ی خوب رو استفاده کنید خیلی بهتره تا اینکه بخواهین از چند لایه مثل موکت و یونولیت استفاده کنید.
    اگر باکسی که ساختید MDF هستش کارتون خیلی راحت تر میشه ، میتونید داخلش رو با فوم های جاذب صدا بپوشونید .
    یونولین به علت اینکه سطح صافی داره نمیتونه برای لایه های رویی مناسب باشه ، یونولیت رو جاهایی بکار میبرند که بخوان بین 2 سطح یا مکان رو پروف کنند ، یعنی یونولیت مهمترین کارش اینه که مانع خروج صدا از باکس بشه.
    میشه روی یونولیت رو یک موکت پرزدار(مثل موکت های جدید که برای اتاق خواب تولید میشن) چسبوند
    اگر جنس باکس شما خوب باشه احتایج آنچنانی به یونولیت هم نیست ، چون حس میکنم نتیجه ی مکوس داشته باشه
    پشم شیشه به خاطر داشتن بیشترین پرز بهترین جذب رو داره ، استفاده از پشم شیشه یا فوم مخصوص باید اولویت شما قرار داشته باشه.

همه این موارد تجارب شخصی و شنیده هاست ، متاسفانه من تاحالا رفرنس خوبی در زمینه ی آکوستیک پیدا نکردم که بتونم مطالعه کنم برای همین پیشنهاد میکنم سری مقالات پنجگانه ی سایت گفتگوی هارمونیک رو مطالعه کنید
    چون من هم اگر بخوام صحبتی علمی در این زمینه بکنم باید از همین سایت نقل قول کنم
    قشنگتر اینه که خود منبع رو بهتون معرفی کنم تا مطالعه کنید

در حین تحقیقتون اگر به منبع و رفرنس خوبی در زمینه ی Acustic Rooms برخورد کردید ، ممنون میشم معرفی کنید تا من و دیگر دوستان هم استفاده کنیم

موفق و پیروز باشید
    یا علی

این باکسها برای گرفتن نویز و تمیز ضبط کردن هست؟
    قیمتش چنده.. مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان قیمت این تجهیزاتو میخواستم
    لطف می کنید

Monitor: KRK RP5G2 Rokit G2

Midi Controller: Akai MPK 25
    M-Audio Axiom 25

Workstation: Yamaha DGX220

Interface: Presonus FireBox 6 x10
    FireStudioProject 10x10
    M-audio Profire 610
    M-audio NRV10

NRV10 قیمتش برام مهمه حدودشم بگین ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •