والا میدیش که حله.تاخیر نداره.لاینشم تست گرفتم 2 تا همزمان اصلا تاخیر نداشت حتی وقتی تو audio track تو cubase مونیترینگ رو وصل کردم صدای واحد میداد و اصلا تاخیر نداره
ویو من جان این راستی خودت یه جا گفته بودی درسته رو این نوشته 48 ولی در واقعیت خیلی بالا میگیره.تو اون پستای قبلت اینو خوندم.حالا باز یه استودیو دیگه میبرم همه چیشو باز تست بگیره.ولی خداییش اگه کلا سالم باشه و ریسکشو بپذیرم واقعا با 150 تا خیلی خوب گرفتمش.حالا باز نمیدونم.صلاح چیه؟
راجع به میکروفنم هدف اصلیم 80% وکاله.صدای منم tenor هست.حالا اگه مدلی باشه که چند منظوره بشه استفاده کرد چه بهتر.مثلا پیانو و گیتار.میدونی من اتاقم 15 متری هستش و پنجره هم زیاد داره.اکوستسکم نکردمش. فکر نکنم بشه اصلا از سازایی مثل پیانو و یا حتی گیتار بدون پیکاپ رکورد گرفت.حالا ما به هر چی بشه قانعیم . یعنی منظورم اینه یه چیز با کیفیت توپ باشه که حال کنم
.gif)
ولی الکی هزینه اضافی نکنم.راستی دوس داشتم فرق بین 1 دیافراگم و 2 دیافراگمو میفهمیدم مثل b1 . b2 .
خلاصش که اولین الویت کیفیتیه که حال بده و دومین آیتمش حداقل گزینه و هزینه
راستی اصلا هر مدلی که به کارم مید و به نظرت خوبه بگو بگیرم برندش مهم نیس.یکی دیگه از دوستام شور پیشنهاد کرد.اصلا برام فرق نداره
تورو خدا ببخش.اخه تو این جامعه هر مغازه و جایی میری یا بلد نیستن یا مقرضانه نظر میدن و کس دیگه ای رو ندارم متاسفانه
حالا تا سیستمم جمع شه فک کنم اینجوی بشی از دستم
در هر صورت میبخشی
.gif)