برچسب فاب خودش بود که جدا کردمش
برچسب فاب خودش بود که جدا کردمش
برچسب جدید هم بخری باز هم بلند میشه
نه
بخرم؟
بخرم بايد با تيق جلو بلند گو رو جدا کنم؟
منظورتنو نفهميدم؟!
سلام
اقا این گوشی برنامه های جاوا بیشتر از 1 مگابایت روش نصب میشه ؟؟
اخه چرا مثلا گوشی مثل 6500 slide با اینکه پنجمین و جدیدترین ویرایش سری 40 هست ولی هنوز برنامه های جاوا بیشتر از 1 مگابایت روش نصب نمیشه !!! در صورتی که سونی اریکسون اصلا اینطوری نیست
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
دوستان یه راهی برای تایپ مستقیم فارسی توی این گوشی پیدا کنید.(به جز آپدیت)نرم افزار crystal farsi هم کرکش درست روی سیمبین 9.3 کار نمیکنه.شماها برای فارسی تایپ کردن(حروف پ-چ-ژ-گ)توی گوشیتون چه میکنید؟![]()
بله نصب ميشه....
روي تمام سري 40 هاي جديد بايد نصب شه من الان دارم از شما ميشنوم كه نصب نميشه...![]()
سلام دوستان عزیز
من چند روزیه دنبال گوشی می گردم که بتونه جوابگوی خواسته های من باشه
دوستان n78 رو پیشنهاد دادن و با اطلاعاتی که بهم دادن خیلی خوشم اومد ازش.. اما الان که پست های تو این کلوپ رو خوندم به شک افتادم... از دوسان عزیز که این گوشی رو دارن می خوام کمکم کنن. ممنون
1- autolock period که صفحه کلید رو بعد از زمان تعیین شده، قفل میکنه و برای باز کردنش حتما باید رمز بزنی، رو این گوشی داره؟
2- بلندی و کیفیت صداش چطوره؟ چون من 3250 داشتم... میتونه جایگزین بشه براش؟
3- میگن این گوشی تولید چینه!!! این خیلی نگرانم کرده و حتی کم کم دارم منصرف میشم از خریدنش. جریان چیه؟
4- سرعت خود گوشی چطوره؟ و اینکه اگه sms هامو روی مموری کارت ذخیره کنم، (خیلی برام مهمه) سرعت باز کردن و یا reply کردن sms ها پایین می یاد؟
5- در آخر هم یه توضیح کلی راجع به مزایا و ایراداش لطف کنین، خیلی ممنون میشم
1.اره داره....
2.کیفیت خیلی خوبه وبلندی بد نیست در حد3250 نیست...در مورد جایگزینی از اون 10000برابر بهتره به دلت میشینه...
3.اره ولی حاظرم قسم بخورم هیچ فرقی با فلاندییای قبلی نداره....
4.عالیه....نه فکر نکنم پایین بیاد اگرم بیاد نا محسوسه...
5.به خدا حال ندارم در کل بگم عالیه پسر اف پی 3....سیمبین 9.3....دوربین 3.2.....اف ام ترنسمیتر فوق العاده و....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)