یه راستی دیگه
اینکه تو قسمت مسیجش مثل جاواها گزینه ای به نام details نداره که بفهمم اس ام اسی که طرف فرستاده چه ساعتی بوده و چه ساعتی به دست من رسیده
یه راستی دیگه
اینکه تو قسمت مسیجش مثل جاواها گزینه ای به نام details نداره که بفهمم اس ام اسی که طرف فرستاده چه ساعتی بوده و چه ساعتی به دست من رسیده
هر مسیجی رو که باز کنی بالا اون کنار اسم طرف ساعت ارسال sms هست.زمان دخول به گوشی ولی فکر نکنم معلوم باشه.اینکه تو قسمت مسیجش مثل جاواها گزینه ای به نام details نداره که بفهمم اس ام اسی که طرف فرستاده چه ساعتی بوده و چه ساعتی به دست من رسیده
آهان
ورود به گوشی زیاد مهم نیست
ارسال طرف مهمه واسم
پس اون زمانیه که طرف سند میکنه دیگه؟
ممکنه چند ساعت بعد برسه به گوشیم اما ساعت سند رو میزنه اونجا دیگه؟
ممنون
سلام به همه
من چند تا سوال درمورد G900 داشتم
این فیلم های Divx که حجم معمولا 700MB با رزولوشن 660*250 (حدودا) مثل N95 منظورم نرم و راحت پخش میکنه
صداش در حد P1 هست؟
ایا Flash Player داره که بشه واپیپر یا اسکرین سرور کرد یه فایل فلشو؟
دوربین چطورهم فلیم و هم عکس این لرزه گیر که تو سایت GSM نوشته درست هست یا نه؟
خوب داداش همون word suggestion هست دیگه کلمه رو حدس میزنه تیکشو بردار .. ( یه دیکشنری نداری ؟)
میری تو کانتکت بعد میزنی more بعد view folder بعد sim بعد همه رو mark all میکنی بعد copy to contacts ... خلاص !راستی تو دفترچه تلفن هم هیچ optionی وجود نداره که copy from sim داشته باشه
آره این سیستم ایمیج استابلایزر واقعا روش هست ولی در شرایط سخت نوری مثل فضاهای داخلی یا کم نور درست عمل نمیکنه یعنی کلا لرزه گیرش به شکل حرفه ای نیست که دوربینای اس ال آز دارن. خیلی ابتدایی عمل میکنه
نیگا کن عزیزوووم کاکو من هرچی باهاش ور رفتم از تو منو هاش نمی شه فعال یا غیر فعالش کرد ... از همو روشی که گفتم... دکمه ی ستاره رو میگم فقط میشه... تازه انگار تو حالت کیبرد ( غیر فعال بودن ه دستخط) اوجوری میشه... واللو مال ما که ایتووه مال شما رو نمیفمم چرو ایتوو نیس...
auto save هم مال ایه که کلموی جدیدو تو خودش نگه بداره
کاکو او موردی هم که بری دسخط فارصی گفتی اسلا توش نیس که نیس. اصلا ای چیا حالیش نیس. خارجیه خارجی. احتمالا اگه آپدیتش بوکونم درس میشه
ای بد جنس بد زدی تو ذوقوم آزمایشی کودومه
چ1 همو پ1 هه زبونم گیر کرد اشتباهی گفتم
Divx رو هنوز تست نکردم اما تقریبا مطمئنم که خود گوشی قابلیت خوندن فایل های Divx رو نداره
حسین میگفت با core player میشه که هنوز تست نکردم
والا ما 2 بار بیشتر صدای p1 رو نشنیدیم ولی به نظرم صداش از p1 بلندتره
ببین من w850 داشتم این g900 صداش کمی کمتر از اونه
flash player من که به چشمم نخورد
دوستان راهنمایی کنید لطفا
خوب فدات شم تو اون عکس تیک میبینی جلوش؟
نداره تیک بازم اینطوریه
تیک بذارم هم باز همینطوره
پس باید منتظر آپدیت باشم انشاالله![]()
اشکال نداره زیاد خودتو ناراحت نکن
پیش میاد دیگه![]()
واسه گوشی بعدیت فقط تجربه شد حواست باشه![]()
![]()
شوخی بودا![]()
![]()
خوب تم رو عوض کن.چون واسه ما میشه تیک زد.
تیک میشه زد که
میگم اون نیست
چه با تیک و چه بدون تیک این مشکل سر جاشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)