سلام دوستان.من يه سوالي داشتم. وقتي به لينك/omnia.samsungmobile.com/ مراجعه ميكني مي بيني كه اين گوشي پروژكتور داره.ولي چرا تو هيچ سايتي از اين قابليت حرف نزده يا اونو امتحان نكرده ؟
سلام دوستان.من يه سوالي داشتم. وقتي به لينك/omnia.samsungmobile.com/ مراجعه ميكني مي بيني كه اين گوشي پروژكتور داره.ولي چرا تو هيچ سايتي از اين قابليت حرف نزده يا اونو امتحان نكرده ؟
هم قلم و هم هدفون و هم كيف و هم مموري 2 گيگ توي پك اورجينالش هستش ، شايد واسه ماييكروتل هم باشه .
داداش 206 Sd رو مثله اينكه ايرانيا ساختنا !!!خودروی ملی که سمند هست نه 206.............
این که چیزی نیست.........
من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم...........
تمام وسایلی که تو پاکتش بود الان هم هست یا اینکه...........
بخصوص هندزفریش رو میگم و قلم اون............همون که تو عکساش بود هست یا اینکه این هم ..........
با اون صندوق ضايعش !!
+++
امير جون مرسي بابت عكسات
البته صندوق دار 4 درش رو ایران ساخت.یعنی 2 درش وجود داشت.به اسم 206CC (سقفش هم از ایناس که باز و بسته میشه).ایران خودرو اومد ... بهش و 4 درش کرد ...
عکس ها با امنیا گرفته شده(جدی نگیرینا
.واسه اینکه اسپم نباشه و به تاپیک ربط داشته باشه این و گفتم
![]()
)
امیر دوستمون راس گفتنا.قضیه پروژکتور چی شد؟
ولی خروجی تی وی جی 810 اصلا کیفیت نداره . شفافیت تعطیل ! این خیلی خوب کیفیت داره هرچند که فیلم برداریی شبیه جی 810 داره
تو عکس هایی هم که ریختی تو گوشیت یا با گوشی گرفتی هم شفافیت نداره ؟
بیشتر عکسهایی که خود گوشی میگیره شفافیت نداره بخصوص فیلم بردارش که من روم نمیشه توی تی وی بزارمش . خودم هم بدم میاد !!!!! . یه جوری دارم قانع میشم که دی 600 فیلم برداریش بهتره !
یه سوال دیگه هم دارم امیر جون...................اگه میشه بررسی کن ببین ماکروتل هم اینا همه رو میده یا بر میداره..............که فکر نمیکنم برداره.............
قیمتش رو سریعا علام کنید البته ماکروتل رو میگم چون صدرصد ارزون تر میده.........اگه زیره 750 تومان باشه با کلا میگیرم بدون اینکه صبر کنم...
با این حساب فیلمبرداری هم تعطیله
نمیدونم دیگه گوشی چی بگیرم
الحمدلله که قید خرید این و زدین
اگه بتونین فرهوده رو هم از خرید این منصرف کنین یه دنیا ممنون میشیمی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)