نه عزيز دلم من خيلي سخت سوتي ميدم اسمش مسعود سليماني هست. شجاعي پسوندش هست
اسم كامل:
مسعود سليماني شجاعي
ميگما آرمين خان انگار فيفا رو خيلي دست كم گرفتي داور وسط كه سهله كمك داورهاي هم هستند. اونم از لژيونرهامون كه تو بازي هستن. آرمين جون فيفا خور نيستي نه؟
مسعود اين كه ميگي هيچ كاري نميكنن يعني چي؟ ميخواي برقصن مگه؟ خوب داورن ديگه مي دون اين ور اونور كه از صحنه ها عقب نمونن. اتفاقن كل كل كردن داور با بازيكنا مي بيني چه باحاله وقتي مي خواد جريمه كنه بازيكني رو؟ يا بازيكنا بعد خطا خيلي قشنگ مظلوم نمايي مي كنن اين فيفا خداييش ختم فوتبال مجازيه.
به اون باشه ليگ آرژانتين از K-League برتره ولي K-League هست تو بازي تازه ليگ استراليا هم اضافه شده بود به 08. يكي از سياستهاي شركت افزايش ليگهاي آسيايي هست. پارسال اين مسئله رو كاملا اشكار كرد تو خبرهاش. تازه ليگ ارژانتين رو مي خواي چيكار ليگ به نظر من فقط اروپاييش خوبه چون تو مربيگري حوصله بر نيست.ولي وقتي تو ليگ هاي غير اروپايي مربيگري ميكني از دنياي فوتبال عقبي انگار.
اگه من دوست دارم ليگ آسياي زياد بشه اولا به خاطر همون مسئله اي كه گفتم بود دوما به خاطر خودم : اينبار كه واسه فيفا 09 پچ بسازم مي خوام ليگ قهرمانان آسيا رو به بازي اضافه كنم.
نه ديگه قرار شد 5 شنه بياد ديگه 6 روزم صبر كني مياد
حالا حالا ها نميرسه پس چشم انتظار نباش نه اينا ميان از ايران لايسنس بگيرن با اين ليگ ضعيفي كه داريم نه ايران حاضر ميشه همكاري كنه با اين كفار نا مسلمونشوخي كردم
تازه گذشته از اينها توي ايران قانون كپي رايت براي سي دي وجود نداره اينم كه دنيا ميدونه واسه همين شركت ها حتي قبل از تحريم هم رو ايران هيچ حسابي به عنوان يه بازار يا ماركت باز نمي كنن