یعنی مشکل از کرکه ؟ آخه همون مغزه که ازش گرفتم نصب کرده مشکل نداشته تازه یه نسخه دیگم بدون کرک داشتم اونم مشکل داشت
یعنی مشکل از کرکه ؟ آخه همون مغزه که ازش گرفتم نصب کرده مشکل نداشته تازه یه نسخه دیگم بدون کرک داشتم اونم مشکل داشت
با سلام بازي قشنگي بود ولي به نظر من cod 4 بهتر بود .
آخره اش جالبه آلمانا زامبي مي شن.
بابا این نسخه ترکونده !
خیلی قشنگ شده ... من نسخه ی قبلی رو روی High بازی میکردم ولی این رو رو Low گذاشتم !!!
از همون اول که دیدم یارو سیگار رو گذاشت رو گردن اون و بعدش با چاقو یکی دیگه زد به گردنش به این بازی علاقه ی بسیار شدیدی پیدا کردم !!!!!!!!1
سلام
میشه مشکلتون رو دقیق توضیح بدید ؟
اررور های اول بازی رو هم کپی کنید ! تا بتونم کاری کنم !
در ضمن مانیتور چه ربطی به بازی داره ؟
سلام دوست من
آقا خدا یک میلیون در دنیا و n برابر شو در آخرت بهت بده. برای من که این مشکل پرت شدن رو همون اول داشت و اصلا تو بازی نمیررفت حل شد. تا بیبینیم در ادامه چه اتفاقی میفته.خدا کنه تا آخر با خیر و خوشی تمومش کنم.
از شرکت StarGame .
حجم نصبی » 6.73گیگ
مانیتور هم LG مدل Smart Flat T710Bh
نه واید نیست .
دوست عزیز موقعی که بازی لود میشه معمولا فیلم داره .
Last edited by Oracle_Eldorado; 11-11-2008 at 22:23.
این بازی واقعا عالیه . گرافیک بالا و جذاب و گیم پلی بازی حرف نداره. به همه پیشنهاد میکنم این بازی رو بازی کنن.
آخراي مرحله 3 هستم، مشكلي نداشتهدوست عزیز شما بازی کن ببین مشکل نداره برای شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرحله ی 3 رفتی؟؟؟؟
شايد ايراد از بازي هاتون باشه
از عکس هایی که از بازی موجود هست نشون میده که اسلحه ها ،از این داغونای مال عهد بوق هستش!!
این طوری بازی؟
چه نوع اسلحه هایی وجود داره؟
ممنونسلام دوست من
آقا خدا یک میلیون در دنیا و n برابر شو در آخرت بهت بده. برای من که این مشکل پرت شدن رو همون اول داشت و اصلا تو بازی نمیررفت حل شد. تا بیبینیم در ادامه چه اتفاقی میفته.خدا کنه تا آخر با خیر و خوشی تمومش کنم.
موفق باشي
اول بازي رو ميگم ها، بعد از اينكه لوگوي شركت سازنده رو نشون ميده، بعد از اون فيلم داره يا نه؟؟؟دوست عزیز موقعی که بازی لود میشه معمولا فیلم داره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)