فکر کنم منظور امیر اینه که تو خط 11 کد، این رو include کنه و بره جلو. هر وقت به خط 15 رسید، دیگه اثر اون بپره.
غیر ممکن نیست ولی روش جایگزین پیشنهاد میشه.
فکر کنم منظور امیر اینه که تو خط 11 کد، این رو include کنه و بره جلو. هر وقت به خط 15 رسید، دیگه اثر اون بپره.
غیر ممکن نیست ولی روش جایگزین پیشنهاد میشه.
واسه کاری نمیخوام میخوام بدونم و یاد بگیرم
غیره ممکنش رو میگی؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
در قسمت مدیریت وب سایتی که طراحی کردم وقتی مدیر وارد می شه پس از تایید ورود گویا سیشن مربوطه در مرورگر ذخیره نمی شه . احتمالا از سرور ه چون تو لوکال خوب کار می کنه. می خواستم دلیلشو بدونم و آیا راه حلی است؟
session_register() به چه دردی می خوره؟
و
آیا می شه با تعریف id برای سیشن ها این مشکلو حل کرد؟ چجوری می شه id تعریف کرد؟
فایروال داری؟! من وقتی zonealarm م بازه معمولا" اینجوری میشه
از ثابت SID در ادامه ی لینکات استفاده کن
تو کامپیوتر های دیگه هم امتحان کردید؟ ( شاید اصلا مشکل از کد نباشه()
تشکر//
فایل config رو اگه خروجی نداشته باشه زیاد فرقی نمیکنه کجا بزاری چون حتی اگر یه نفر آدرس اون فایل رو هم تو مرورگر وارد کنه با یه صفحه سفید روبرو میشه ولی برای اسکرپت سایت قابل اینکلود شدن هست:
در مورد اون دستور htaccess:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تصویر رو حتماً دیدی:
وقتی که یه پوشه ایندکس نداشته باشه اینجوری نشون میده. حالا فرض کن من میخوام فایل dummy.php و پوشه images رو از این لیست مخفی کنم تا اگه کسی این صفحه رو دید ندونه که اونها اصلاً وجود دارن. دستور htaccess زیر همین کار رو انجام میده:
اگر بخوای میشه یک سری فایل رو بر اساس اسمشون با هم مخفی کرد مثلاً این دستور هر فایلی رو که آخرش inc.php باشه مخفی میکنه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مورد دیگه هم در مورد document root بود. این همون پوشه ای هست که صفحه اصلی سایت تو اون قرار میگیره. فقط محتویات همین پوشه برای بازدید کنندگان سایت قابل دسترسی هست فایلهایی که خارج از این پوشه باشند فقط از طریق اسکرپتی که تو همون سرور اجرا میشه در صورتی که پرمیشن مورد نیاز رو داشته باشند قابل دسترسه. مثلاً معمولاً دیتابیسهای sqlite رو چون تو فایل ذخیره میشه خارج از این پوشه قرار میدن تا یه کاربر هوس نکنه آدرس دیتابیس رو وارد کنه و اونو یکجا دانلود کنه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یه متغیر دارم به نام amir که محتواش اینه : salam khobi
من یه کد می خواستم که بتونه هر space ای که زده میشه متن رو برش بده و جدا کنه و نمایش بده یعنی اینطوری :
salam
khobi
جدا کنه و یه چیزه سیار بشه
تشکر//![]()
سلام !
یک سر به این سایت بزنید فکر کنم مشکلتون حل بشه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونی که diamond2004 عزیز گفت، عام تره.
ولی تو با این هم می تونی کار کنی:
explode
که این تابع 1 آرایه بر می گردونه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد هم مثلاً با print_r همه اش رو بریز رو صفحه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)