سلام به همگي
من تو اين مرحله گير كردم اينم عكسش
لينك عكس:
هرچي ميپرم اونو نميگيره كسي رفته اينجا رو.....؟!؟!!؟!؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگي
من تو اين مرحله گير كردم اينم عكسش
لينك عكس:
هرچي ميپرم اونو نميگيره كسي رفته اينجا رو.....؟!؟!!؟!؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول بايد معماي اونجا رو حل كنيد ، و آب رو به مخزن بريزد بعد سكو بالا مياد و شما ميتونيد با پرش اون رو بگيريد
خیلی جالب هست گاهی اوقات الیکا فارسی حرف میزنه
سلام
من تو مرحله اولی که باید مهره ها رو بچینم گیر کردم لطفا راهنمایی کنید
من بازی رو نصب کردم:
1-اصلا جایی نداره تنظیمات گرافیکی مثل رزولیشن رو تغییر داد
2- همون اول بازی که داره از توی طوفان شن میاد صفحه سیاه میشه و بازی هنگ میکنه و بعدش کامپیوتر هنگ میکنه
رم:2گیگ
گرافیک:8800
برای تنظیمات گرافیکی و سایر تنظیمات باید بری تو همون جایی که بازی رو نصب کردی فولدر Launcher.
.
.
.
بچه ها یه سوال: شما بازی رو نصب کردین چند گیگ فضااشغال کرده!؟
Last edited by hamid_hitman47; 25-12-2008 at 04:01.
7.81 gig اشغال کرده
-------
اقا خدا وکیلی بازی خیلی توپه
ی عکس بدون شرح
---------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط جمع کردن اون نورا بعضی اوقات خیلی سخته که باید به حدنساب برسونی تا بتونی مراحل رو باز کنی
در کل عالی
من این بازی و هنوز نگرفتم.چطوریه باحاله.فکری هستش؟من اون شماره ای که مرحله اولش داخل کشتی بود گمون کنم شماره ی 2 میشه رو خیلی دوست داشتم.ولی حیف شد این شماره رو کارتونیش کردن.![]()
Last edited by mafia69; 25-12-2008 at 03:55.
بازی خیلی قشنگه..من از این نسخه نسبت به نسخه های قبلی بیشتر لذت بردم...گرافیکشم شاید کارتونی به نظر بیاد ولی خیلی جالبه و مراحل بازی عالی طراحی شدن...دیالوگ های بین شخصیت ها هم که حرف ندارن..
Last edited by hamid_hitman47; 25-12-2008 at 04:09.
دوستان عزیز
من در مرحله ی زیر گیر کردم ،حالت معما داره ، دو قسمت بود که یکیش شانسی رد شد ولی دومی به هیچ صراطی مستفیم نیست که نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)