به نظر من این نقشه نشون میده که توی اکثر کشورهایی که کشور محسوب میشن!،… سانسور وجود داره پس بی خودی نق نزنین و به اینترنت پاک فکر کنین. هفته پیش یه اتفاق واسم افتاد که واقعا حال کردم :یه سایتی هست که در مورد الکترونیکه… من هم نیاز شدیدی به استفاده از مقاله ای که توش بود داشتم و از طرف دیگه سایت فیل بود و منم به ناچار از یه فیل شکن استفاده میکردم ولی دیدم که واقعا نمیشه و سرعتش خیلی کم هست. همین طور که ناامیدانه داشتم سایت رو بررسی میکردم چشمم به "فهرست مصادیق محتوای مجرمانه" افتاد. گفتم یه نگاه بهش بندازم ببینم آخه کجای این سایت با قوانین مشکل داره! دیدم تنها چیزی که به نظر میاد به مورد نزدیک تر باشه محتوای -- هست و این سایت الکترونیک هم به نوعی نحوه تغییر در قطعات الکترونیک رو میده که بازم از یه دیدگاهی -- محسوب میشه ولی از نوع خوبش نه بدش! خلاصه ناامیدانه برداشتم با استناد به این قوانین و آدرس سایت مربوطه یه ایمیل محترمانه زدم به رسیدگی به شکایات!اصلا فکرش رو هم نمیکردم که کسی این نامه رو بخونه ولی با کمال تعجب بعد از 24 ساعت سایت باز شد! تا حالا من ندیده بودم که یه سازمانی به ایمیل یه شخص معمولی جواب بده!خلاصه دمشون گرم. من که باهاشون هستم و نهایت سعیم رو میکنم که با کمک هم اینترنت رو به اینترنت پاک تبدیل بکنیم. این طوری دیگه لازم نیست وقتی پدر یا مادرم میاد توی اتاقم زود صفحه اینترنت رو ببندم و اصلا از این مورد ترس داشته باشم که مبادا اونا هم اینترنت یاد بگیرن و بعد بگن به به پسرمون این همه سال داشته توی اینترنت چی کار میکرده ما هم فکر میکردیم که داره درس میخونه!!!ولی اگه اینترنت پاک بشه دیگه جای هیچ نگرانی از این بابت نخواهد بود. دوستان یادتون باشه که هدف از اینترنت اشاعه اطلاعات هست ولی یه سری افراد احمق دارن از فضای اینترنت سو استفاده میکنن. شاید توی فرهنگ اونجا جا افتاده شده ولی توی فرهنگ ما ایرانی ها این جور مسائل هرگز جاافتاده نخواهد شد و نباید هم بشه چون که بنیان خانواده ها از هم میپاشه و به هیچ عنوان قابل تحمل نیست که مثلا پدر و پسر و مادر و خواهر بشینن پای چت و چت روم های یاهو رو رو با هم گشت بزنن… یا سایت های حتی خیلی معمولی که با چند تا کلیک بر روی تبلیغاتشون به کجاها که نمیرسن … به خاطر این جور مسائل هر بار که پدر یا مادرم ازم میخوان که بهشون اینترنت یاد بدم یه جوری از زیرش در میرم و میگم که برین توی کلاس های بیرون شرکت بکنین …پس پیش به سوی اینترنت پاک ... راستی اینم آدرس سایتی که قبلا فیل بود ولی الان دیگه نیست :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چیز دیگه اینکه میدونم خیلی هاتون باهام مخالف هستین ولی اگه میخواهین مخالفت کنین لطفا با دلیل و منطق بحث کنین و راه کار ارائه بدین، نه اینکه بی احترامی بکنین …