تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 1004 اولاول ... 64652535455565758596066106156556 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

امروز تو سايت راسخون خوندم كه وزير ارتباطات گفته قرار از يه سيستم هوشمند اينترنتي رونمايي بكنن كه در كنار اين هم گفته قراره ظرف 18 ماه كل كشور رو تحت پوشش فيبر نوري قرار بدن و ظرفيت انتقال داده ها رو به 20 مگابيت بر ثانيه افزايش بدن.
    اما در مورد جزئياتش هيچ چيز ننوشته بود.

من از اينسيستم هوشمند اينترنتي ميترسم چون فكر ميكنم قراره يه كاري بكنن كه با وي پي ان هم نشه از سد مدافعين گذشت!!!!
    Last edited by urumchi; 13-03-2011 at 03:27.

2. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من از اينسيستم هوشمند اينترنتي ميترسم چون فكر ميكنم قراره يه كاري بكنن كه با وي پي ان هم نشه از سد مدافعين گذشت!!!!
    حالا هم میشه کاری کرد که از چیز پییn نشد استفاده کرد٬ خودشون اجازه می دهند.
    در ضمن همین وزیر از اینترنت پاک خبر داده که اول قراره تو ایران شروع بشه و بع به کل جهان بدیم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض adsl

من كه قبلاً پارس آنلاين بودم به خاطر نواسانات بدتر الان رفتم به شاتل سرعتش خوبه ولي پشتيبانيش وقت اداري هست غير اون زنگبزني كسي نيست جواب بده من اوايل از انا ميگرفتم به نظر من از همش بهتره
    كساني كه از شاتل استفاده مي كنن احساس مي كنم يكم زيادي از حجم ترافيك كم ميشه كسي اطلاع داره در اين مورد

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

256 مخابرات
    Last edited by urumchi; 14-03-2011 at 05:53.

6. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اونایی که از مخابرات اکانت دارن لطفا از speedtest تست بگیرن و نتیجه رو بذارن اینجا.

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اندر حکایت زلزله ژاپن و اینترنت این کشور

زلزله8.9 ریشتری اومد که قدرتش با 1700 بمب اتمی که در هیروشیما منفجر شد برابری میکرد ، سونامی 10 متری اومد ، 3 تا از رآکتورهای نیروگاه اتمی فوکوشیما منفجر شدن ، شهر فوکوشیما کاملا نخلیه شد ، محور کره زمین 10 درجه منحرف شد ، کشور ژاپن 2 متر از محل قبلیش تکون خورد ، سرعت گردش زمین 1 میلیونیوم ثانیه تندتر شد ولی اینترنت ژاپن دچار اختلال هم نشد !

واقعا چرا؟ چطور میشه یه کشوری با اینهمه مصیبت ارتباطش حفظ میشه اما ایران زیر سایه امام زمان! همینجوریشم اینترنتش دچار اختلاله و حال و روزمون اینه؟ جز اینه که هیچ کار اصولی و پایه ای برای اینترنت ایران انجام نشده؟
    به این موضوع که خوب فکر میکنم میبینم چقدر ما از دنیا عقبیم. تخت گاز داریم رو به عقب میتازیم !!!!

واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by urumchi; 15-03-2011 at 11:06.

9. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نمره ای که به کشورها در ارتباط با سانسور اینترنت داده شده.
    هر چه این نمره کمتر باشه بهتره.

این عکسها نشون میدن در ایران فیلترنت وجود داره نه اینترنت !
    Last edited by urumchi; 15-03-2011 at 12:34.

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شاهراهای اینترنت کشور

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

به نظر من این نقشه نشون میده که توی اکثر کشورهایی که کشور محسوب میشن!،… سانسور وجود داره پس بی خودی نق نزنین و به اینترنت پاک فکر کنین. هفته پیش یه اتفاق واسم افتاد که واقعا حال کردم :یه سایتی هست که در مورد الکترونیکه… من هم نیاز شدیدی به استفاده از مقاله ای که توش بود داشتم و از طرف دیگه سایت فیل بود و منم به ناچار از یه فیل شکن استفاده میکردم ولی دیدم که واقعا نمیشه و سرعتش خیلی کم هست. همین طور که ناامیدانه داشتم سایت رو بررسی میکردم چشمم به "فهرست مصادیق محتوای مجرمانه" افتاد. گفتم یه نگاه بهش بندازم ببینم آخه کجای این سایت با قوانین مشکل داره! دیدم تنها چیزی که به نظر میاد به مورد نزدیک تر باشه محتوای -- هست و این سایت الکترونیک هم به نوعی نحوه تغییر در قطعات الکترونیک رو میده که بازم از یه دیدگاهی -- محسوب میشه ولی از نوع خوبش نه بدش! خلاصه ناامیدانه برداشتم با استناد به این قوانین و آدرس سایت مربوطه یه ایمیل محترمانه زدم به رسیدگی به شکایات!اصلا فکرش رو هم نمیکردم که کسی این نامه رو بخونه ولی با کمال تعجب بعد از 24 ساعت سایت باز شد! تا حالا من ندیده بودم که یه سازمانی به ایمیل یه شخص معمولی جواب بده!خلاصه دمشون گرم. من که باهاشون هستم و نهایت سعیم رو میکنم که با کمک هم اینترنت رو به اینترنت پاک تبدیل بکنیم. این طوری دیگه لازم نیست وقتی پدر یا مادرم میاد توی اتاقم زود صفحه اینترنت رو ببندم و اصلا از این مورد ترس داشته باشم که مبادا اونا هم اینترنت یاد بگیرن و بعد بگن به به پسرمون این همه سال داشته توی اینترنت چی کار میکرده ما هم فکر میکردیم که داره درس میخونه!!!ولی اگه اینترنت پاک بشه دیگه جای هیچ نگرانی از این بابت نخواهد بود. دوستان یادتون باشه که هدف از اینترنت اشاعه اطلاعات هست ولی یه سری افراد احمق دارن از فضای اینترنت سو استفاده میکنن. شاید توی فرهنگ اونجا جا افتاده شده ولی توی فرهنگ ما ایرانی ها این جور مسائل هرگز جاافتاده نخواهد شد و نباید هم بشه چون که بنیان خانواده ها از هم میپاشه و به هیچ عنوان قابل تحمل نیست که مثلا پدر و پسر و مادر و خواهر بشینن پای چت و چت روم های یاهو رو رو با هم گشت بزنن… یا سایت های حتی خیلی معمولی که با چند تا کلیک بر روی تبلیغاتشون به کجاها که نمیرسن … به خاطر این جور مسائل هر بار که پدر یا مادرم ازم میخوان که بهشون اینترنت یاد بدم یه جوری از زیرش در میرم و میگم که برین توی کلاس های بیرون شرکت بکنین …پس پیش به سوی اینترنت پاک ... راستی اینم آدرس سایتی که قبلا فیل بود ولی الان دیگه نیست :
    کد:
    چیز دیگه اینکه میدونم خیلی هاتون باهام مخالف هستین ولی اگه میخواهین مخالفت کنین لطفا با دلیل و منطق بحث کنین و راه کار ارائه بدین، نه اینکه بی احترامی بکنین …

13. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

به نظر من این نقشه نشون میده که توی اکثر کشورهایی که کشور محسوب میشن!،… سانسور وجود داره پس بی خودی نق نزنین و به اینترنت پاک فکر کنین. هفته پیش یه اتفاق واسم افتاد که واقعا حال کردم :یه سایتی هست که در مورد الکترونیکه… من هم نیاز شدیدی به استفاده از مقاله ای که توش بود داشتم و از طرف دیگه سایت فیل بود و منم به ناچار از یه فیل شکن استفاده میکردم ولی دیدم که واقعا نمیشه و سرعتش خیلی کم هست. همین طور که ناامیدانه داشتم سایت رو بررسی میکردم چشمم به "فهرست مصادیق محتوای مجرمانه" افتاد. گفتم یه نگاه بهش بندازم ببینم آخه کجای این سایت با قوانین مشکل داره! دیدم تنها چیزی که به نظر میاد به مورد نزدیک تر باشه محتوای -- هست و این سایت الکترونیک هم به نوعی نحوه تغییر در قطعات الکترونیک رو میده که بازم از یه دیدگاهی -- محسوب میشه ولی از نوع خوبش نه بدش! خلاصه ناامیدانه برداشتم با استناد به این قوانین و آدرس سایت مربوطه یه ایمیل محترمانه زدم به رسیدگی به شکایات!اصلا فکرش رو هم نمیکردم که کسی این نامه رو بخونه ولی با کمال تعجب بعد از 24 ساعت سایت باز شد! تا حالا من ندیده بودم که یه سازمانی به ایمیل یه شخص معمولی جواب بده!خلاصه دمشون گرم. من که باهاشون هستم و نهایت سعیم رو میکنم که با کمک هم اینترنت رو به اینترنت پاک تبدیل بکنیم. این طوری دیگه لازم نیست وقتی پدر یا مادرم میاد توی اتاقم زود صفحه اینترنت رو ببندم و اصلا از این مورد ترس داشته باشم که مبادا اونا هم اینترنت یاد بگیرن و بعد بگن به به پسرمون این همه سال داشته توی اینترنت چی کار میکرده ما هم فکر میکردیم که داره درس میخونه!!!ولی اگه اینترنت پاک بشه دیگه جای هیچ نگرانی از این بابت نخواهد بود. دوستان یادتون باشه که هدف از اینترنت اشاعه اطلاعات هست ولی یه سری افراد احمق دارن از فضای اینترنت سو استفاده میکنن. شاید توی فرهنگ اونجا جا افتاده شده ولی توی فرهنگ ما ایرانی ها این جور مسائل هرگز جاافتاده نخواهد شد و نباید هم بشه چون که بنیان خانواده ها از هم میپاشه و به هیچ عنوان قابل تحمل نیست که مثلا پدر و پسر و مادر و خواهر بشینن پای چت و چت روم های یاهو رو رو با هم گشت بزنن… یا سایت های حتی خیلی معمولی که با چند تا کلیک بر روی تبلیغاتشون به کجاها که نمیرسن … به خاطر این جور مسائل هر بار که پدر یا مادرم ازم میخوان که بهشون اینترنت یاد بدم یه جوری از زیرش در میرم و میگم که برین توی کلاس های بیرون شرکت بکنین …پس پیش به سوی اینترنت پاک ... راستی اینم آدرس سایتی که قبلا فیل بود ولی الان دیگه نیست :
    کد:
    چیز دیگه اینکه میدونم خیلی هاتون باهام مخالف هستین ولی اگه میخواهین مخالفت کنین لطفا با دلیل و منطق بحث کنین و راه کار ارائه بدین، نه اینکه بی احترامی بکنین …

منم با اینترنت پاک موافقم اما چرا سایتهای بدون محتوای مستهجن و مجرمانه مثل سایت دانلود موزیک رو فیل.تر میکنن؟

مشکل من سانسور مطالب مستهجن و مجرمانه نیست چون همه ما ها خانواده داریم و مطمئنا دوست نداریم بطور ناخواسته وارد اینگونه مسائل آلوده بشن و من خودم شدیدا موافق سانسور سایتهای مستهجن هستم.

اما چرا وقتی یه نفر بدنبال چیزی که مرتبط با مطالب مستهجن و مجرمانه نیست باید به بن بست بخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مثل شما که دنبال مقاله در زمینه الکترونیک بودید و به بن بست خوردید.

سانسور باید منطقی باشه و دقیقا آنچه که کانون خانواده ها رو مورد هدف قرار میده و یا امنیت انسانهارو به خطر میندازه باید سانسور بشه اما چند تا سایت دانلود موزیک،سریال و فیلم و نرم افزار و سایتهای اجتماعی چه مصداق مجرمانه ای دارن که اینا با استناد به قانون میان سانسور میکنن؟؟؟؟؟؟؟

در این موارد باید دقت بشه تر و خشک با هم نسوزن.
    سانسور شده یه چماق یه ابزار سیاسی تا کسی حرفی میزنه میزنن تو سرش !
    مشکل من اینگونه سو استفاده هاست وگرنه هر کس مخالفتش به این دلیل باشه که چرا سایتهای مستهجن فیل .تر میشن قطعا اون آدم مشکل اخلاقی داره.

به قول معروف نه شوره شور نه بی نمکه بی نمک

نه کاملا آزاد بذارن( چون محیط برای خیلی ها میتونه مشکل ساز بشه مخصوصا اونایی که با مسائل جنسی و سیاسی آشنایی ندارن)
    نه اینکه اونقدر کمربند سانسور رو سفت ببندن که نفس آدم در نیاد!

تو عکس اول نگاه کنین متوجه میشین همه کشورهای پیشرفته و جهان اولی سانسور خفیف دارن حتی استرالیا یه level هم بالاتر قرار داره(در تائید حرفهای شما) اما این سانسور شامل مواردی مثل تجاوز به کودکان،ترور،اختلاس،پولشوی ی،قتل و آدم ربایی میشه. بله این موارد باید سانسور بشن اما در ایران در کنار موارد بالا سایت دانلود موزیک و فیلم و کلیپ و... فیل.تر میشن
    Last edited by urumchi; 15-03-2011 at 14:39.

15. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •