تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 69 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 689

نام تاپيک: Need for Speed: Most Wanted

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

اوف.

من فکر کردم مثل nfs 6 میان بشکه میندازن و ماشین منفجر میشه)

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

پیشنهاد زیاده شما هم برو پیشنهاد بده اضافه کنن منم گفتم دوتا موشک ببندن به سقفش عین این ماشین جنگی ها بزنیم بترکونیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

بالاخره موفق شدم فایلای vp6 رو با یه نرم افزار مخصوص mpg کنم . البته یه مشکلی هست . این vp6 یا mpg ها فقط تصویرن صدا نداره . البته آخرشو گرفتم . ولی تا بازی نکنی و اون چند تا ماشین پلیس نیان دنبالت اصلا حال نمیده!

توی undercover که میگن تفنگه . به نظر من خوب نیست . یعنی خوبه اما نه اینگه پلیس زرتی تیر بندازه بترکی!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

black black جان دستت درد نکنه. ولی این برنامهه چیه ؟ از کجا بگیرمش؟ توضیح بیشتر می دی؟

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

black black جان دستت درد نکنه. ولی این برنامهه چیه ؟ از کجا بگیرمش؟ توضیح بیشتر می دی؟
    مگه لینکها کار نمیکنه؟

توضیح بیشتر اینکه با یه نرم افزاری چه جوری Mp3 رو به wave تبدیل میکنی،اینم مثل همونه اول بازی مورد نظر رو انتخاب میکنی بعد پوشه مبدا(source) روانتخاب میکنی بعدم پوشه مقصد (Destination) بعد هم از اون بالای برنامه مشخص میکنی که میخای اهنگها رو تبدیل کنی یا فیلمهارا

مثلا تو بازی رو تو این مسیر نصب کردی:

E:/Program files/Ea Games/NFS most wanted

در صورتی که بازی رو تو اون ادرس نصب کرده باشی پوشه مبدا فیلمها میشه:

E:/Program files/Ea Games/NFS most wanted/movies

گرفتی چی شد؟

آخر فروم باز Öracle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نه عزیز میدونم چی میگی ولی اینطوری نیست یعنی من با همون ماشین که 210 میرم بعده اسپورت با همون شرایط 190 هم نمیره من فکر میکنم که این اسپورت کردن یه اصولی داره ...

اگه در این مورد اطلاعات دارین لطفا بگید منبعی در مورد اسپورت ماشینهای MostWanted هست ؟ انگلیسی هم باشه خوبه .
    __________________________________________________ __

نه عزیزم
    در کل اسپورت کردن خالی ماشین بدرد نمیخوره
    منظورم اینه شما باید لاستیک و نیتروژن خوبم بخری
    اگه بخوای فقط به زیبایی ماشین برسی بجز سنگین تر شدنش کاری نکردی

یک خبر مهم :
    من آخرین مرحله رو رد کردم
    منظورم قسمت دزد و پلیس
    مرحله 63 فکر کنم
    همون که از اول بازه
    5 تا ماشین6 در پلیس دنبالتن
    خودتم یه ماشین زرد داری یه خط مشکی روشه
    هر کی خواست بگه راهنمایش کنم.

سلام
    من توی این مرحله پلیسی ها خیلی میمونم. خیلی بدن. میشه یه راه حل خوب برای اینا یه دوستی پیشنهاد کنه؟
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سخت ترین این مراحل
    مرحله 63 است اگه اشتباه نکنم
    از همون اول بدون قفله
    5 تا ماشین پلیس از اون شش دره ها دنبالتن و بدون نیتروژن با سرعت عالی میگیرنت
    بدنه خیلی قوی دارنو در رفتن از دستشون خیلی سخته
    راه حل ها:
    اگه خواستین آف بذارین خصوصی جواب میدم
    الان حال تایپ ندارم

کسی میدونه آپدیت Mw اومده یا نه
    منظورم اینه که
    رینگ بیشتر
    نقش رو ماشین بیشتر
    رنگ بیشتر
    در کل برای نمای ظاهری ماشین همه چی اضافه بشه
    هر کی داشت یه لینک بده ممنون میشم

شما بهتره اینجا سئوالتو مطرح کنی »

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم. اون قسمت توی Safe House هست قسمت Select Car مثلا وقتی روی یه ماشین میایم یه ضربدر و جرثقیل روی اونی که باهاش خیلی بازی میکنم داره. میخوام ببینیم اگه 3 تا بشه چی میشه؟ اصلا برای چی هست؟
    یه سوال دیگه هم دارم. بهترین راه برای پیچیدن توی پیجهای تند چیه؟ همون Speed Brakere ؟ آخه خیلی سرعتم رو کم میکنه. ترمز دستی هم که دیگه اصلا بیخیال!!!!
    راستی من خیلی توی مرحله پلیسیها مشکل داشتم. بعد امروز با اینکه درجه به 5 رسیده بود یه راه خوب پیدا کردم که به همون باشگاهه وصل میشد. بعدا نقشش رو میذارم. خیلی جای خوبیه و پیشنهاد میکنم همه از اونجا برید!

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم. اون قسمت توی Safe House هست قسمت Select Car مثلا وقتی روی یه ماشین میایم یه ضربدر و جرثقیل روی اونی که باهاش خیلی بازی میکنم داره. میخوام ببینیم اگه 3 تا بشه چی میشه؟ اصلا برای چی هست؟
    هر بار که ماشین شوما توسط پلیس متوقف بشه ، میره به پارکینگ پلیس ، شوما پول میدی و ماشینتو ازاد می کنی ولی فقط دو بار می تونی این کار رو بکنی ... اگر ماشینتون سه بار سابقه داشته باشه دیگه نمی تونین ازش استفاده کنین . هر بار ، یک ضرب در قرمز .

یه سوال دیگه هم دارم. بهترین راه برای پیچیدن توی پیجهای تند چیه؟ همون Speed Brakere ؟ آخه خیلی سرعتم رو کم میکنه. ترمز دستی هم که دیگه اصلا بیخیال!!!!
    تو این سه چهار باری که بازی رو تموم کردم تا حالا از ترمز استفاده نکردم ... پیچ های تند روی نقشه شناسایی میشد ، نیترو ذخیره می شد ، نزدیک پیچ سرعت کم میشد ، با سرعت مناسب می پیچیدم و نیترو رو خالی می کردم و ...

سعی کنین همیشه یه ماشین تیز و سبک با جهش و شتاب بالا توی گاراژتون داشته باشین .
    راستی من خیلی توی مرحله پلیسیها مشکل داشتم. بعد امروز با اینکه درجه به 5 رسیده بود یه راه خوب پیدا کردم که به همون باشگاهه وصل میشد. بعدا نقشش رو میذارم. خیلی جای خوبیه و پیشنهاد میکنم همه از اونجا برید!
    باشگاه یا استادیوم ؟

9. این کاربر از S@eid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فعلا که آندر کاور خیلی داره شبیه این موست وانتد می زنه فقط فرقش اینه که خودت پلیسی !!! (اخبارش تو تاپیک خودش گزاشتم چیزهای جالبیه حتما بخونید !!!)

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

فک کنم منظورش همون استادیومه که یه جا هم برای پرش داره اونجا 10 تا ماشینم دنبالت باشن جا میمونن اتفاقا من برا دوستان

میخواستم پیشنهاد بدم برن اونجا برای پیچوندن پلیسا

راهی که سعید جان گفت خیلی راحت تره منم از این روش استفاده میکردم ولی یکی از دوستام هستش که با ترمز دستی میره

و همیشه خدا هم منو میبره میخوای کار حرفه ای بکنی باید دریفت کشی کنی اون قسمتو اونم با ترمز دستی

خیلی سخته ولی اگه چندین بار تمرین کنی یاد میگیری منبع آموزشم فیلم سریع و خشن 3

12. این کاربر از Mist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •