مبارکه امیرضا جان
حالاکه داری راه می افتی می خوام اینم خودت بنویسی بازم اگه نتونسی کمک می کنم
مبارکه امیرضا جان
حالاکه داری راه می افتی می خوام اینم خودت بنویسی بازم اگه نتونسی کمک می کنم
نه این دگه نمیشه ...........
هر کاری می کنم نمیشه که نمیشه..........!!!
آقا پرویز بگو ترکیدیم.........![]()
میشه کد اکشن دشمن بهم pm کنی تا بتوانم کد تو اصلاح کنم
سوالام رو اینجا میگم به امید اینکه یه نفر جواب بده
این تمام کدهای مربوط به دشمن هست.
من میخوام هر وقت شمشیر پلیر به دشمن خورد 5تا از جون دشمن کم بشه و اگر جونش 0 شد بمیره ولی الان هر وقت شمشیر پلیر به دشمن بخوره اون میمیره
دومین مشکلم همینه که میخوام هر وقت پلیر فاصله ی کمی از دشمن داشت دشمن شمشیر بزنه و دو تا از جون پلیر کم بشه و هر وقت جون پلیر 0 بشه اون بمیره.
لطفا جواب بدید.....................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
امیررضا جان یک چیز بگم راستش وقتم کمه و یک نکته هیچ کس حوصله خوندن همه کد رو نداره شما یک خورده انتظارت بالاست! اینم جدی می گم
من که آخر نفهمیدم این چه زبانیه! میگین c++ است ! ولی بیشتر این توابع در c++ نیست ! مثل wait و... .
منظور ساختار داخلی هست نه توابع
پس بالاخره زبان این چیه ؟ آخه هیچ جا و تو هیچ برنامه نویسی که من دیدم این دستور نبود.
EVENT_BLOCK
خوب نمی خواد کدها رو بخونید تو این کارا کمک کنید:امیررضا جان یک چیز بگم راستش وقتم کمه و یک نکته هیچ کس حوصله خوندن همه کد رو نداره شما یک خورده انتظارت بالاست! اینم جدی می گم
من میخوام هر وقت شمشیر پلیر به دشمن خورد 5تا از جون دشمن کم بشه و اگر جونش 0 شد بمیره ولی الان هر وقت شمشیر پلیر به دشمن بخوره اون میمیره
دومین مشکلم همینه که میخوام هر وقت پلیر فاصله ی کمی از دشمن داشت دشمن شمشیر بزنه و دو تا از جون پلیر کم بشه و هر وقت جون پلیر 0 بشه اون بمیره.
دوستان لطفا جواب بدید..............................
یه چیز جالب 3d game a8
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)