اااااااییییی میبینی من قبل از اینکه از صبا بگیرم 3روز زنگ زدم شرکتتون یه خانومی گوشی رو برداشت سرعت پرسیدم گفت 18 تا واسه 128 اگه میگفت شب ها 2مگ هست من حتما از شما میگرفتم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اااااااییییی میبینی من قبل از اینکه از صبا بگیرم 3روز زنگ زدم شرکتتون یه خانومی گوشی رو برداشت سرعت پرسیدم گفت 18 تا واسه 128 اگه میگفت شب ها 2مگ هست من حتما از شما میگرفتم
حالا اگه جور شد ما اومدیم از شما گرفتیم .. چه تضمینی هست که اینا حربه تبلیغاتی نباشه؟؟؟؟؟؟
اااااااییییی میبینی من قبل از اینکه از صبا بگیرم 3روز زنگ زدم شرکتتون یه خانومی گوشی رو برداشت سرعت پرسیدم گفت 18 تا واسه 128 اگه میگفت شب ها 2مگ هست من حتما از شما میگرفتمنه!حالا اگه جور شد ما اومدیم از شما گرفتیم .. چه تضمینی هست که اینا حربه تبلیغاتی نباشه؟؟؟؟؟؟
من چند هفته دیگه شارژم تموم میشه.
اگه قیمتهاشون مناسب باشه من از اون ها میگیرم.
ایشاللا همیشه شما و دوستانتان حالشو ببرید، ما که بخیل نیستیم.
اگر هزینه 110 ساعت استفاده شما در قبض بعدی لحاظ نشد، قبول.
نگفتم حق با منه، گفتم اکانت مجانی نداریم.(حالا هم میگم)
من می تونم همارا رو پس بدم ؟!
واااای از 2 مگ نمی شه گذشت !
واییییی 2مگ در ثانیه اگه این سرعت دانلود باشه که ...... امکان نداره چون یعنی در هر ساعت 7.2 گیگ دانلود
نه!!!
فک کنم این همون میشه که سرعتش میشه 250kb در ثانیه ساعتی 900مگ 2 تا 8 هم 6 ساعت میشه 5.4 گیگ !!!!!!!!!!!!
الان با صبا بترکونیم من دیروز 900مگ دانلود داشتم اونم با اکانت رپید !!!
باشه اگه لحاظ نشد یکی رو هم میدم به تو تا ببینیایشاللا همیشه شما و دوستانتان حالشو ببرید، ما که بخیل نیستیم.
اگر هزینه 110 ساعت استفاده شما در قبض بعدی لحاظ نشد، قبول.
نگفتم حق با منه، گفتم اکانت مجانی نداریم.(حالا هم میگم)
چون من دیگه از اونا استفاده نمیکنم و دارم از ADSL استفاده میکنم
شما دایال آپ استفاده می کنید ؟Username و Password ای که با اون کانکت میشدی رو بده! اون مهمه.
تا اومدن قبض بعدی صبر کن
شاید به چند تا از تبریزی هایی که فعالیت خوبی در انجمن دارن و البته از ADSL استفاده نمی کنن به عنوان جایزه دادم
اینو راست گفتم
شما از کجا و چه جوری اکانت رپید رو خریدی ؟ چند ؟الان با صبا بترکونیم من دیروز 900مگ دانلود داشتم اونم با اکانت رپید !!!
امین جان! دلبندم؛ 2 مگابایت که نیست. 2 مگابیت هست.
یعنی هر ساعت 700 مگ.
من رپید رو اشتراکی با یکی از دوستان خریدیم ...فکر کنم ماهی 8 تومن دادیم .. از یکی تو ادد لیستم خریدم
نبود ؟
منظورم اینه که پورتاتون برا نرم افزارهای P2P بازه یا نه ؟
پس چرا تو تستی که گذاشتین نوشته TST ( تراشه سبز تهران ) ؟
این امکان برا همه هست ؟
فکر کنم اگه جواب پست 517 رو بدین سوال خیلی از بچه های اینجا رو جواب دادید!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)