من خیلی وقت روش گذاشتم 10-12 تا سی دی رو هم فاکوندم اما نشد که....
حالا استاد کمکم میکنید درایور های مورد نیازم رو لینک کنید یا .....نه؟![]()
من خیلی وقت روش گذاشتم 10-12 تا سی دی رو هم فاکوندم اما نشد که....
حالا استاد کمکم میکنید درایور های مورد نیازم رو لینک کنید یا .....نه؟![]()
سلام
مدل دستگاه یا اینه اگه میخواهی سریعتر کارت راه بیافته برو تو دیوایز منیجر و ببین مدل کنترلرت چیه (تو دیوایز منیجر قسمت IDE ATA/ATAPI Controllers در زیر مجموعش ،مدل رو نوشته )
اون رو بده تا ببینم میتونم درایورش رو بهت بده !! البته یه لینک من قبلا گزاشتم . اون کامل ترین درایور هست و اکثر دستگاهها رو ساپورت میکنه !!!
پست اول اين تاپيك خيلي جامع و آموزنده بود. ايكاش اين مقاله را بصورت PDF هم ارائه مينموديد. با تشكر. بهجويي.
دوست عزیزم خواهشا" راهنمایی کنید.من DVD ریکاوری ویندوز نوت بوکم کاملا" مشکل پیدا کرده و اصلا" نصب نمیشه بنابراین تصمیم گرفتم SP3 روی اون نصب و کلا" بیخیال ویندوز ارجینال بشم.حقیقتش دقیقا" طبق دستورالعمل جنابعالی پیش میرم منتها اصلا" موفق نمیشم این هارد لعنتی رو به سیستم بشناسونم خواهشا" در ارتباط با انتخاب درایور درست با مدل نوت بوکم (Toshiba Tecra A9 9015x) راهنماییم کنید.یه دنیا ممنون خواهم شد.
دوست من ضمنا" درایوری با نام Intel(R) Matrix Storage Manager 8.9.0.1023 رو از سایت اینتل دانلود کردم. میخواستم بپرسم اولا" درایور فوق برای نوت بوکم درست هستش؟؟؟؟؟ و دوما" : اینکه یه فایل نصبی هستش و پسورد *.info نیستش !! چه جوری اونو توی adding a single driver و یا adding a folder of drivers اضافه و یا تعریف کنم؟؟؟؟؟؟ آیا پک اصلاحی و یا مورد مشابهی نیست بتونم استفاده کنم؟؟؟
با سپاس فراوان
رضا
Last edited by reza,n; 26-08-2009 at 15:37.
سلام
یک سوال دارم :
ایا با این روش میتونم به دیسک های ویستا و سون هم درایور اضافه کنم ؟!
توی سایت سونی وقتی درایور ها رو دانلود میکنم فقط فایل EXE دارم ! اونها رو با چه ابزاری Extract کنم ؟! تا از INF استفاده کنم
این توشیبا ها چیزای عجیب قریبی هستند ... این روش را تست کنید که توی خود فروم توشیبا توضیح داده است :
چیپست سیستم شما احتمالا یکی از این موارد زیر هست چون توی خود سایت ها و ریووها نوشته شده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Intel(R) 82801FR SATA AHCI Controller
Intel(R) 82801FR SATA RAID Controller
Intel(R) 82801FBM SATA AHCI Controller
Intel(R) 82801GR/GH SATA AHCI Controller
Intel(R) 82801GR/GH SATA RAID Controller
Intel(R) 82801GBM SATA AHCI Controller
Intel(R) 631xESB/632xESB SATA AHCI Controller
Intel(R) 631xESB/632xESB SATA RAID Controller
Intel(R) 82801GHM SATA RAID Controller
Intel(R) 82801HR/HH/HO SATA RAID Controller
و شما باید درایو چیپستی را دانلود کنید که یکی از این ها را داشته باشد ... خوب ، دیگه بقیش سرچ توی اینترنت هست ! در مورد اینکه فایل نصبی هست هم توضیح داده شده که شما یا این فایل رو باید extract کنید و محتوای آن را در بیاورید و یا باید دنبال نسخه ZIP آن باشید
والا دیگه چیزی به ذهنم نمی رسد
Last edited by REGISTERED USER; 26-08-2009 at 17:37.
بله ، برای ویستا و سون برنامه مشابهی وجود داره به نام vLite که تقریبا کار nLite را انجام میده :
vLite : Slipstream Vista Service Pack
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سوال دوم : با ابزار Winrar و یا سایر ابزارهای extract & Zipper !
امتحان کردم ولی متاسفانه نتونستم کاری کنم ؟!:(در مورد سوال دوم : با ابزار Winrar و یا سایر ابزارهای extract & Zipper !
یک سوال دیگه :
آیا با توجه به RTM بودن ویندوز 7 و نبود درایور های رسمی میتونم روی سون درایور های ویستا رو برای مدل VGN-FW390J نصب کنم ؟!
یک سوال دیگه که اون هم اینه که من دقیقا از کدوم سایت میتونم Spec دقیق یک مدل رو ببینم ؟!
مثلا من الان نمیدونم این 390 من بلوری رایتر هست و یا نه ! ولی تو بعضی از سایتها دیدم هست یا نه ! ولی میخوام مطمئن بشم ! تو سایت سونی هم فقط عکس و توشیحات جزیی موحوده .
اغلب درایورهای ویندوز ویستا را می تونی نصب کنی مشکلی نیستآیا با توجه به RTM بودن ویندوز 7 و نبود درایور های رسمی میتونم روی سون درایور های ویستا رو برای مدل VGN-FW390J نصب کنم ؟!
سایت سازنده دقیقترین ها رو میده ... مثلا Sonystyle بهترین اطلاعات رو میده در باره نوت بوک هاشیک سوال دیگه که اون هم اینه که من دقیقا از کدوم سایت میتونم Spec دقیق یک مدل رو ببینم ؟!
سلام
خسته نباشید
مدل لپ تاپ من dell vostro 1520 هست
من مشکل شناختن درایور sata ندارم و لی هنگامه نصب ویندوز ( وقتی تازه اول فایلهارو داره کپی میکنه ) با ارور زیر مواجه میشم
a problem has been deetected and widows has been shut down to prevent damage to your computer
check for viruses on your computer .remove any newly installed drivers or hard drive controllers to make sure it is properly configured and terminated
حالا باید چیکار کنم
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)