تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 78 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 777

نام تاپيک: نصب ویندوز XP بروی لپ تاپ ها با چیپست Intel ICHXM و کنترلر Intel Matrix mass Storage

داره خودمونی میشه vahid200000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران و گرگان

پيش فرض

دوستان

اگر لینک ها خراب و عوض شده ، به راحتی سایت اینتل برید و مدل خود مورد نظر خود را در بخش download center زده و درایور مورد نظرتان را دانلود کنید
    من خیلی وقت روش گذاشتم 10-12 تا سی دی رو هم فاکوندم اما نشد که....
    حالا استاد کمکم میکنید درایور های مورد نیازم رو لینک کنید یا .....نه؟

داره خودمونی میشه mnaderpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من خیلی وقت روش گذاشتم 10-12 تا سی دی رو هم فاکوندم اما نشد که....
    حالا استاد کمکم میکنید درایور های مورد نیازم رو لینک کنید یا .....نه؟

سلام
    مدل دستگاه یا اینه اگه میخواهی سریعتر کارت راه بیافته برو تو دیوایز منیجر و ببین مدل کنترلرت چیه (تو دیوایز منیجر قسمت IDE ATA/ATAPI Controllers در زیر مجموعش ،مدل رو نوشته )
    اون رو بده تا ببینم میتونم درایورش رو بهت بده !! البته یه لینک من قبلا گزاشتم . اون کامل ترین درایور هست و اکثر دستگاهها رو ساپورت میکنه !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

پست اول اين تاپيك خيلي جامع و آموزنده بود. ايكاش اين مقاله را بصورت PDF هم ارائه مي‌نموديد. با تشكر. بهجويي.

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیزم خواهشا" راهنمایی کنید.من DVD ریکاوری ویندوز نوت بوکم کاملا" مشکل پیدا کرده و اصلا" نصب نمیشه بنابراین تصمیم گرفتم SP3 روی اون نصب و کلا" بیخیال ویندوز ارجینال بشم.حقیقتش دقیقا" طبق دستورالعمل جنابعالی پیش میرم منتها اصلا" موفق نمیشم این هارد لعنتی رو به سیستم بشناسونم خواهشا" در ارتباط با انتخاب درایور درست با مدل نوت بوکم (Toshiba Tecra A9 9015x) راهنماییم کنید.یه دنیا ممنون خواهم شد.
    دوست من ضمنا" درایوری با نام Intel(R) Matrix Storage Manager 8.9.0.1023 رو از سایت اینتل دانلود کردم. میخواستم بپرسم اولا" درایور فوق برای نوت بوکم درست هستش؟؟؟؟؟ و دوما" : اینکه یه فایل نصبی هستش و پسورد *.info نیستش !! چه جوری اونو توی adding a single driver و یا adding a folder of drivers اضافه و یا تعریف کنم؟؟؟؟؟؟ آیا پک اصلاحی و یا مورد مشابهی نیست بتونم استفاده کنم؟؟؟
    با سپاس فراوان
    رضا
    Last edited by reza,n; 26-08-2009 at 15:37.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    یک سوال دارم :
    ایا با این روش میتونم به دیسک های ویستا و سون هم درایور اضافه کنم ؟!

توی سایت سونی وقتی درایور ها رو دانلود میکنم فقط فایل EXE دارم ! اونها رو با چه ابزاری Extract کنم ؟! تا از INF استفاده کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوست عزیزم خواهشا" راهنمایی کنید.من DVD ریکاوری ویندوز نوت بوکم کاملا" مشکل پیدا کرده و اصلا" نصب نمیشه بنابراین تصمیم گرفتم SP3 روی اون نصب و کلا" بیخیال ویندوز ارجینال بشم.حقیقتش دقیقا" طبق دستورالعمل جنابعالی پیش میرم منتها اصلا" موفق نمیشم این هارد لعنتی رو به سیستم بشناسونم خواهشا" در ارتباط با انتخاب درایور درست با مدل نوت بوکم (Toshiba Tecra A9 9015x) راهنماییم کنید.یه دنیا ممنون خواهم شد.
    دوست من ضمنا" درایوری با نام Intel(R) Matrix Storage Manager 8.9.0.1023 رو از سایت اینتل دانلود کردم. میخواستم بپرسم اولا" درایور فوق برای نوت بوکم درست هستش؟؟؟؟؟ و دوما" : اینکه یه فایل نصبی هستش و پسورد *.info نیستش !! چه جوری اونو توی adding a single driver و یا adding a folder of drivers اضافه و یا تعریف کنم؟؟؟؟؟؟ آیا پک اصلاحی و یا مورد مشابهی نیست بتونم استفاده کنم؟؟؟
    با سپاس فراوان
    رضا

این توشیبا ها چیزای عجیب قریبی هستند ... این روش را تست کنید که توی خود فروم توشیبا توضیح داده است :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چیپست سیستم شما احتمالا یکی از این موارد زیر هست چون توی خود سایت ها و ریووها نوشته شده :

Intel(R) 82801FR SATA AHCI Controller
    Intel(R) 82801FR SATA RAID Controller
    Intel(R) 82801FBM SATA AHCI Controller
    Intel(R) 82801GR/GH SATA AHCI Controller
    Intel(R) 82801GR/GH SATA RAID Controller
    Intel(R) 82801GBM SATA AHCI Controller
    Intel(R) 631xESB/632xESB SATA AHCI Controller
    Intel(R) 631xESB/632xESB SATA RAID Controller
    Intel(R) 82801GHM SATA RAID Controller
    Intel(R) 82801HR/HH/HO SATA RAID Controller

و شما باید درایو چیپستی را دانلود کنید که یکی از این ها را داشته باشد ... خوب ، دیگه بقیش سرچ توی اینترنت هست ! در مورد اینکه فایل نصبی هست هم توضیح داده شده که شما یا این فایل رو باید extract کنید و محتوای آن را در بیاورید و یا باید دنبال نسخه ZIP آن باشید

والا دیگه چیزی به ذهنم نمی رسد
    Last edited by REGISTERED USER; 26-08-2009 at 17:37.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    یک سوال دارم :
    ایا با این روش میتونم به دیسک های ویستا و سون هم درایور اضافه کنم ؟!

توی سایت سونی وقتی درایور ها رو دانلود میکنم فقط فایل EXE دارم ! اونها رو با چه ابزاری Extract کنم ؟! تا از INF استفاده کنم

بله ، برای ویستا و سون برنامه مشابهی وجود داره به نام vLite که تقریبا کار nLite را انجام میده :

vLite : Slipstream Vista Service Pack

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد سوال دوم : با ابزار Winrar و یا سایر ابزارهای extract & Zipper !

8. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد سوال دوم : با ابزار Winrar و یا سایر ابزارهای extract & Zipper !
    امتحان کردم ولی متاسفانه نتونستم کاری کنم ؟!:(

یک سوال دیگه :

آیا با توجه به RTM بودن ویندوز 7 و نبود درایور های رسمی میتونم روی سون درایور های ویستا رو برای مدل VGN-FW390J نصب کنم ؟!

یک سوال دیگه که اون هم اینه که من دقیقا از کدوم سایت میتونم Spec دقیق یک مدل رو ببینم ؟!
    مثلا من الان نمیدونم این 390 من بلوری رایتر هست و یا نه ! ولی تو بعضی از سایتها دیدم هست یا نه ! ولی میخوام مطمئن بشم ! تو سایت سونی هم فقط عکس و توشیحات جزیی موحوده .

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

آیا با توجه به RTM بودن ویندوز 7 و نبود درایور های رسمی میتونم روی سون درایور های ویستا رو برای مدل VGN-FW390J نصب کنم ؟!
    اغلب درایورهای ویندوز ویستا را می تونی نصب کنی مشکلی نیست

یک سوال دیگه که اون هم اینه که من دقیقا از کدوم سایت میتونم Spec دقیق یک مدل رو ببینم ؟!
    سایت سازنده دقیقترین ها رو میده ... مثلا Sonystyle بهترین اطلاعات رو میده در باره نوت بوک هاش

11. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

14

سلام

خسته نباشید

مدل لپ تاپ من dell vostro 1520 هست
    من مشکل شناختن درایور sata ندارم و لی هنگامه نصب ویندوز ( وقتی تازه اول فایلهارو داره کپی میکنه ) با ارور زیر مواجه میشم
    a problem has been deetected and widows has been shut down to prevent damage to your computer
    check for viruses on your computer .remove any newly installed drivers or hard drive controllers to make sure it is properly configured and terminated

حالا باید چیکار کنم

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •