دوست عزيز همون فيله كه يك كيلوبايت بيشتره رو بايد نصب كرد.
ولي بعضي برنامه ها مثله Advance call manager اول نسخه ي تريال رو بايد نصب كني بعد فايل ساين رو نصب كني.
دوست عزيز همون فيله كه يك كيلوبايت بيشتره رو بايد نصب كرد.
ولي بعضي برنامه ها مثله Advance call manager اول نسخه ي تريال رو بايد نصب كني بعد فايل ساين رو نصب كني.
من که هرگز استفاده نکردم با مشکل هم مواجه نشدم
خوب واسه ادمای تنبل خوبه
امکانات اضافه تری به شما نمیده. فقط سرعت عمل کار رو بالا میبره.
هیچ اروری نمیده فقط با ساین نشده اش انگار فرقی نمیکنه دوباره از من کد فعال سازی(registry) میخواد،
همون فایله که 1Kb بیشتر هست رو نصب میکنم،
فایل 00000001 که آقا حسین گذاشته بود رو هم تو همون آدرس که داده میریزم..ولی انگار نه انگار.
.
کسی حالا این Advanced device lock رو ساین کرده که به طور نامحدود ازش استفاده کنه.
حسین جان میدونم اینجا جاش نیست ولی میشه بگی الان این آپدیت تو سایت سونی اریکسون هست یا نه؟ ( Org:R6E28 ) ؟
حسين جان كجايي ؟ كم پيدايي
هيچ كس اينجا جوابه ما رو نميده بيا خودت مشكل ما رو حل كن
آره دوسته عزيز هست . من كه 2 هفته پيش آپ كردم الان فريمورم همينه
سلااااااااام
عزیزم من نامحدودشووووووووو من دارم . می خوای ؟ ؟ اگر تونستم یا بهت پخ می کنم یا می زارم توی بخش برنامه ها یا همین جا !
ببین احتمالا کرکش رو نصب نکردی.و الا ساین کردن هیچ ربطی به کد رجیستری نداره.اگه برنامه ساین نشده باشه اصلا نصب نمیشه.
برنامه ADL رو هم من الان خیلی وقته دارم مثل شیر ازش استفاده میکنم.باید دو تا فایل باشه.خودش ساین نمیخواد ولی کرکش باید ساین بشه.تو قسمت برنامه های UIQ3 برات میذارم.
موفق باشی.
حسین خان مسافرت تشریف دارن و تا اطلاع ثانوی نیستند.حسین جون هر وقت اومدی اینو پاکش کن.
ممنون.
Last edited by shahshahani; 19-05-2008 at 10:03.
از دوستان مخ ببينن کسى ميتونه کارى بکنه که بشه با دست تو گوشى فارسى نوشت!!!
؟يعنى با دست خط خودمون!
Last edited by hmdfkr; 19-05-2008 at 09:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)